Prefektit nuk i plasi tritoli, per cudi.
Drejtorit te burgut i plasi tritoli, por prape nuk i demtoi jeten, i demtoi shtepine.
Tritoli C4 shtylles se tensionit te larte u shoqerua me komunikaten me te cuditshme te Policise se Shtetit qe ngriti radaret e partnereve te NATO duke e quajtur "akt terrorist".
Per cudi, tritoli vetem merr jeten dhe demton pronen e demokrateve.
Dhe me e bukura eshte qe qeveria e ministri shfajesohen me fjalet: "Jane larje hesapesh", nuk jane krime qe duhet te shqetesojne qeverine apo publikun. Nuk kemi as pse i hetojme dhe veme pas hekurave ata qe i organizojne akte te tilla. Ata arratisen gjithmone "ne drejtim te paditur".
Per aq kohe sa do kete shqiptare qe jane bageti e bujqesi nga mendja, do te kemi edhe nje qeveri tritoli qe alarmohet me shume per tritolin e vene shtyllave te tensionit te larte e jo tritolit qe merr jeten e qytetareve te vete.
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 21-01-2014 më 15:17
cilit demokrat ju mor jeta?
a ju mor jeta kryetarit te pd pogradec?, a ju mor jeta kryetarit te komunes qender, a ju mor jeta vjerrit te lulit (qe e paqim sa malet) se na ngeli pa pallat me water front view?
cilit pra ju mor jeta? mos e pate per at burgaxhiun qe e vran kur ishte me leje? pse demokrat ishte ai mo, antar i partis suj i denum per pese vrasje?
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
..........
E paska shprehur derjansi mendimin tim, nejse
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Kujdes se mos hedhin ndonje tritol ketu ne forum, se sic e kane zene dhe ketij do i vi radha nje dite.S'do mend qe pd-steve qe perkrahin kriminelat u shkelqejne syte nga lajme te tilla. Se kujt i leverdis te shkaktoje keto situata te tilla ne Shqiperi s 'do shume mend te kuptohet.
![]()
Feelings change - memories don't.
Te kam thene se mbart ADN kriminale! Shumica e anetaresise dhe simpatizanteve te PS kane nje ADN te tilla. Familja juaj gjenetike vret shqiptare qe 1 shekull dhe s'e kane ndermend qe te ndalen.
Edhe ti derjans sado qe te perpiqesh nuk mund te dalesh kurre nga familja ku ben pjese! Ju lidh pambarimisht e kaluara dhe e sotmja dhe per fat te keq dhe e ardhmja. Une ju kam pare gjithone si rrezik dhe si nje familje gjenetike antikombetare.
Mjere kush u beson!
u ja ku erdh.i i dhe direktivat mor dydrins kush e ka rradhen tash?
se qysh diten e par ke lyp dorheqjen e qeveris, e sidomos te tahirit. sikur me e pas dit ti. apo i ke pas planet gati si athere kur e lat trupin e azemit midis sheshi e ju turret kryeministris e argjendarive.
e kur flet ti per antikombtar ti qe don ta shofesh shqipnin sketerr, qe ferkon duret prej knaqsis kafsherore sa her vdes dikush ne shqipni sepse e din se do vish me ni her te hapesh teme ktu (se kaq ke ne dor) e te qirresh sikur po te dhimsen. vetem e vetem per dashnin babezitse qe ke per berishen, qe don ta shohesh ne pushtet me qdo kusht ska rensi se sa i kushton shqipnis, tamam pjell berishiane me asni ndryshim prej pjellave enveriste.
Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 21-01-2014 më 15:42
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
goldian (21-01-2014),IllyrianPatriot (22-01-2014)
Derjans, cfare te ben ty te mendosh qe une dua ta coj shqiperine ne gremine?! Mos valle nuk e duam vendin tone ne? Mos ndoshta te kritikuarit e qeverise se Rames e cila eshte e mbushur me ordinere dhe njerez me precedent penale te duket si argument qe ne duam te demtojme shqiperine? Shqiperine e ka futur nen thundren e hekurt drejt shkaterrimit te pakthim, pinjolli me i keq, fryti me i hidhur, misherimi i urrejtjes dhe luftes se klasave, djali i skulptorit Enverit, Edvin Kristaq Rama.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Duket si shansi me i mire per opoziten per te perdorur tritol per atentate, meqe qeveria po perdor tritol per te prishur ndertesat e paligjshme.
Krijoni Kontakt