Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 131
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pėr: Shefqet Krasniqi qan dhe lutet pėr shi

Citim Postuar mė parė nga Jonuzaj Ardita Lexo Postimin
    Selam Alejkym Dr shefqet Krasniqi

E kam disa pytje nese mundesh te pergjigjesh !

Nena me ka vdekur qe 2 muaj prej smujes te keqe ,

E kemi qu ne Kosov atje kemi qendru 1 Jav dhe kur erdhem ktu mas 5 dite hyna ne dhom e rash me qiken time , tuj u merzit per te me dul ftyra e saj ne gjam vetem me kqyrke si e pash rash ne shahadet dhe e thirra ojj Nan sme nejti as 1 minut aty ne gjam e ma se pash.

Te nestrit e pash ne onder me tesha te bardha me erdh me tha mos u merzitni dhe mundofti mem gjujt diqka te bardh , bertita oj nan dhe me dul gjumi .

Mas 1 - 2 Jave e pash opet ne onder e majshem nje mevlud me plot gra dhe nana ime aty afer meje me shami te bardh dhe nje qik e tezes tem e permendi gershtajat dhe nana jem tha gershtaja dhe u kthy ka un me pa tuj kajt dhe qika e tezes tha ku mos mu merzit per kta , nana jem tha mos u merzitni me kqyri mu drejt ne sy . Nana ime e kish pas buzet shum te kuqe si gjaku dhe at ftyr te bardh siq e kam pa masmramti kur ka dhan shpirt.

para 3 dite mu dok qe mi preki duart me ato duart te saj te bardha siq kesh ne mobil ne dor .

me daten 31 /1
    e pash onder qe kenem ne Kosov dhe e pritshem me pru kufumen e nanes tem mrena dhe e pshteten prej zidit te bardh kajsha un sa mujsha tuj bertit tuj kajt mu ul motra ime para kamve te mija dhe me thojke mos kaj ma se na spo kajna shuj tash se sban un prap se prap nuk u ndalsha .E pash qe e livriti kamt dhe ja nisi me qel syt un vetem mbeta tuj e kqyr dhe dul prej kufumes erdh drejt te un dhe me gjujti do para te letres dhe te hekurit dhe ja nisi me kcy dhe keshke sa mujke me za te nalt , u qova un me kcy qashtu se heka jaknen prej trupit .
    masandej u qu babi im tha ika un me ra me fjet se po me mer gjumi tash gruja me erdh tha dhe dul prej deres . Kur dul nana jem e kapi nje kanop me nje qen te bardh , qeni perpara ajo per mas ,dhe dula un mas saj tuj kajt ojj nan e thash te dua shum ajo tha ec hyn mrena mos u qu pesh dhe vetem ecke .

aty ish kan me tesha normal siq u veshke ktu ne shpi sa u kan gjall .

Ka po shkoj vetem po lutna per te , po mundona me ba gajret po nuk po muj aq shum po merzitna per nanen time te dashur .

Nuk e di pse mu kan tek mua kto ondra dhe po me del para syve dhe zanin po ja ndi ka po shkoj .
    As ne foto spo muj me pa qaq shum po merzitna si po e kqyri ne foto po merzitna teper , vetem senet e saj e kam naper shpi ka po shkoj po e shof sendet . Po e shof veten se nuk jam mir nuk po di qka me ba vetem ka po sillna po lutna per nanen time .

nese mundesh me mu pergjigj qka thojn qishtu qysh e kam pa ne onder dhe qka ka desht mem than aty kur e pash ne gjam ?

Ajlekym selam
    te pershendes shum Dr Shefqet Krasniqi

Nga Ardita

Allahu ju shberblefte
    Selam moter e nderuar,

Hoxhe Shefqetit mund ti shkruash ne adresen e meposhtme
    te_njohimteverteten@hotmail.com
    Telefoni pėr direkt pyetje: +381 (0)38 249 237
    SMS Pyetje:00377 44 156 614

Keta jane numra publik te emisionit ku ai merr pjese ne radio Kosova e Lire.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Dhe moter e nderuar, coja nje"Shalom, selam"...

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 01-02-2014 mė 14:12
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Diella poston kang t'Nikoll Nikepreles,
    Iliria poston poezi t'Ēun Lajēit,

Po mungon vetem edhe mesia te na poston kang nga Ceca Lepi !
    … ///

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Se paku keto jane ne gjuhen shqipe, flasin per Shqiptarine, per historine dhe jo per Arabine ...

Kombi mbi te gjitha

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Se paku keto jane ne gjuhen shqipe, flasin per Shqiptarine, per historine dhe jo per Arabine ...
    S'kan lidhje me FE oj iliria, a je ka e kupton kete ?

>Shko postoj tek historia keto video, e mos prishe tema kot keshtu !
    … ///

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Cfare ndodhi me lutjet e Shefqetit?

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anėtarėsuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Ēka nuk degjon njeriu edhe nga keta hoxhė..!!

Hoxha kerkon te vriten qent e zi sepse "jane shejtan"!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Diella poston kang t'Nikoll Nikepreles,
    Iliria poston poezi t'Ēun Lajēit,

Po mungon vetem edhe mesia te na poston kang nga Ceca Lepi !
    Une sjam mesia i askujt, une jam vetem nje forumist, 'mesia4ever' eshte vetem nje nofke. Sa here duhet me ta perserite kete, keshtu qe ta bej copy paste nja 1 milione here.
    Pasi me permende...
    Jo une ne fakt pata nje seri pyetjesh per myslimanet (keta qe kane mbetur te gatshem per debat, shtimjani, angmokio, selma, ceni etj) dhe te tjeret. A eshte haram, mekat, imorale te vjedhesh nga jo myslimanet, p.sh. nga nje ateist, i krishter apo nga nje hindus qe beson ne shume zotera, tamon sic e pershkruan Kurani 'Kafir-qafir'. Nese po cfare thote feja Islame (Hadithet dhe Kurani). Nese jo, cka nese ai person 'kafir' lufton me argumente Islamin, p.sh. a do te ishte mekat-haram per nje mysliman nese vjedhe nga une? Nese thua se nuk eshte mekat atehere 'vjedhja' nganjehere qenka e lejuar dhe nuk qenka veprim imoral.
    Une mund te ta them se nga kendveshtrimi krishter eshte imorale te vjedhesh edhe nga nje ateist, mysliman, budist edhe nese ai lufton me argumente besimin krishter.
    Per ateistet (Scion & co.) a eshte imorale qe te vjedhesh, nese qenka imorale atehere si e di ti qe eshte imorale. A e ndjen ne ndergjegje qe eshte imorale apo si? Cka nese nje hajni ndergjegjen e ka te paster edhe nese vjedhe, si mund t'i themi qe eshte imorale?! Cka eshte me e keqja ne ateizem eshte se ne jemi vetem kafshe te evoluara, dhe morali e ndergjegjia jane vetem konstruksione te mendjes sone, kjo do te duhej te ndodhte 'pas miliona viteve te procesit te evolucionit, sic e dini evolucioni eshte proces i komplikuar'.

Ndersa per te krishteret, (Albon, Deshmusin, Arbereshi Niko, Beta85 etj) nje pyetje qe ka te beje me vrasjen. Nese nje shqiptar gjate luftes me 1998-99 do ta vriste nje ushtar serb ne Kosove, qe dihet se ka ndodhur ne plote raste. A eshte imorale apo mekat veprimi i tij?! Nese jo atehere nganjehere vrasja nuk qenka mekat.

Une personalisht e pranoj se nganjehere vrasja nuk eshte mekat.
    E pranoj p.sh. se urdherimi i vrajses se Bin Ladenit nga Obama nuk eshte veprim imoral.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Po Beta shiko kete foto, sipas Muhamedit njėri qen eshte 'shejtan' dhe tjetri eshte .... vetem ... nje qen. Cfare luan rol ngjyra e kafshes per t'u konsideruar si djall apo vetem si kafshe?

Emri:  Black-Dog-White-Dog.jpg

Shikime: 761

Madhėsia:  45.0 KB

Kjo me qen s'eshte asgje, kjo mund te hahet disi, (nuk eshte ashtu) 'po hajde po e zeme se ashtu eshte', por ajo martesa me Aishen 9 vjecare se kap asnje logjike vlla-moter. E ke tjeterin hadith ku Muhamedi ka thene qe te pihet si ilaq urina e deveve. Po leji hadithet e ke ajetin ku milingona flet.
    Kjo kerkon besim po aq sa teoria se majmunet mund te evoluojne ne njerez dhe 'ne fakt kane evoluar ne njerez'. Te njejtin argument mund ta marrin edhe ateistet e te thone se Jezusi nuk eshte ringjallur por keto jane tema tjera ku debatohet nga shume dijetare, vetem ne youtube i ke qindra debate.
    Nje e vertete eshte se te tre besimet kerkojne besim. Por vetem 1 eshte i vertete.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 16-02-2014 mė 02:06

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Shqiptarėve po u ndodh rinjohja me fenė e tyre
    Kimete Berisha

Hoxhė Irfan Salihu me shokė, dhe nė krye me imamin Shefqet Krasniqin, e kanė pėr mision qė ta njoftojnė popullin shqiptar me fenė e tyre, tė cilėn e kanė pranuar, pa e njohur fare.

Pėrndryshe, ėshtė habi botėrore pse shqiptarėt janė tė vetmit myslimanė qė befasohen, ēuditen e mbesin pa mend sa herė qė ua shpalosin tė vėrtetat islame hoxhė Irfan Salihu me shokėt e tij tė profesionit.

Mbas shekujsh besimi tė koduar arab, aktualisht hoxhallarėt mė tė popullarizuar nė Kosovė po e dekodojnė fenė islame, duke u treguar shqip shqiptarėve se nė 'ēka besojnė ata'!

Nuk i ndodh njė indiani, as njė arabi, vetėm shqiptarit po i ndodh tė njoftohet me fenė e tij, tė cilėn e ka praktikuar si folklor dhe pėr tė cilėn s'ka ditur asgjė, pėrveē do dovė e dua arabe tė mėsuara pėrmendsh, pa ua ditur kuptimin.

Dje shqiptarėt u ēuditen pėrsėri me fenė e tyre, pasi qė hoxhė Irfan Salihu u tregoi se 'pejgamberi ka dhėnė urdhėr qė tė vriten qentė e zinj', pėr shkak se janė strehimore e djallit!

Ditėve nė vijim, shqiptarėt myslimanė do tė vazhdojnė tė njoftohen dhe tė ēuditen edhe mė shumė me fenė e tyre tė vjetėr, me tė cilėn tani kanė filluar tė 'befasohen'!

Pėr shembull, do ta kuptojnė se lakuriqi, qė pėr krejt botėn simbolizon ligėsinė, qė asocon terrin dhe rrezikun, qė identifikohet me sehiret dhe magjinė e zezė, pėr myslimanėt ėshtė 'mrekulli e natyrės', shkaku se fluturon tė terr dhe nuk e humb rrugėn!

Shqiptarėve po u ndodh mrekullia!
    Po njoftohen me fenė e tyre!
    Sa mė shumė po njoftohen me fenė e tyre, aq mė shumė po ēuditen dhe po mbesin pa mend!

Gjuha shqipe po e pėrkthen besimin mistik e tė pakoduar. Gjuha shqipe po e shpėton besimtarin!
    E shumė besimtarė 'e kanė humbur rrugėn nė pėrkthime'
    http://www.botasot.info/opinione/273...e-fene-e-tyre/

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •