Selam moter e nderuar,Selam Alejkym Dr shefqet Krasniqi
E kam disa pytje nese mundesh te pergjigjesh !
Nena me ka vdekur qe 2 muaj prej smujes te keqe ,
E kemi qu ne Kosov atje kemi qendru 1 Jav dhe kur erdhem ktu mas 5 dite hyna ne dhom e rash me qiken time , tuj u merzit per te me dul ftyra e saj ne gjam vetem me kqyrke si e pash rash ne shahadet dhe e thirra ojj Nan sme nejti as 1 minut aty ne gjam e ma se pash.
Te nestrit e pash ne onder me tesha te bardha me erdh me tha mos u merzitni dhe mundofti mem gjujt diqka te bardh , bertita oj nan dhe me dul gjumi .
Mas 1 - 2 Jave e pash opet ne onder e majshem nje mevlud me plot gra dhe nana ime aty afer meje me shami te bardh dhe nje qik e tezes tem e permendi gershtajat dhe nana jem tha gershtaja dhe u kthy ka un me pa tuj kajt dhe qika e tezes tha ku mos mu merzit per kta , nana jem tha mos u merzitni me kqyri mu drejt ne sy . Nana ime e kish pas buzet shum te kuqe si gjaku dhe at ftyr te bardh siq e kam pa masmramti kur ka dhan shpirt.
para 3 dite mu dok qe mi preki duart me ato duart te saj te bardha siq kesh ne mobil ne dor .
me daten 31 /1
e pash onder qe kenem ne Kosov dhe e pritshem me pru kufumen e nanes tem mrena dhe e pshteten prej zidit te bardh kajsha un sa mujsha tuj bertit tuj kajt mu ul motra ime para kamve te mija dhe me thojke mos kaj ma se na spo kajna shuj tash se sban un prap se prap nuk u ndalsha .E pash qe e livriti kamt dhe ja nisi me qel syt un vetem mbeta tuj e kqyr dhe dul prej kufumes erdh drejt te un dhe me gjujti do para te letres dhe te hekurit dhe ja nisi me kcy dhe keshke sa mujke me za te nalt , u qova un me kcy qashtu se heka jaknen prej trupit .
masandej u qu babi im tha ika un me ra me fjet se po me mer gjumi tash gruja me erdh tha dhe dul prej deres . Kur dul nana jem e kapi nje kanop me nje qen te bardh , qeni perpara ajo per mas ,dhe dula un mas saj tuj kajt ojj nan e thash te dua shum ajo tha ec hyn mrena mos u qu pesh dhe vetem ecke .
aty ish kan me tesha normal siq u veshke ktu ne shpi sa u kan gjall .
Ka po shkoj vetem po lutna per te , po mundona me ba gajret po nuk po muj aq shum po merzitna per nanen time te dashur .
Nuk e di pse mu kan tek mua kto ondra dhe po me del para syve dhe zanin po ja ndi ka po shkoj .
As ne foto spo muj me pa qaq shum po merzitna si po e kqyri ne foto po merzitna teper , vetem senet e saj e kam naper shpi ka po shkoj po e shof sendet . Po e shof veten se nuk jam mir nuk po di qka me ba vetem ka po sillna po lutna per nanen time .
nese mundesh me mu pergjigj qka thojn qishtu qysh e kam pa ne onder dhe qka ka desht mem than aty kur e pash ne gjam ?
Ajlekym selam
te pershendes shum Dr Shefqet Krasniqi
Nga Ardita
Allahu ju shberblefte
Hoxhe Shefqetit mund ti shkruash ne adresen e meposhtme
te_njohimteverteten@hotmail.com
Telefoni pėr direkt pyetje: +381 (0)38 249 237
SMS Pyetje:00377 44 156 614
Keta jane numra publik te emisionit ku ai merr pjese ne radio Kosova e Lire.
Krijoni Kontakt