Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Policia e leshit dhe ne pergjithesi shteti i leshit.

Hyra nga kurioziteti ne faqen e policise rrugore http://www.asp.gov.al/index.php?opti...roll-per-gjoba .
    Futa te dhenat e makines dhe me dha keto rezultate:

NR.GJOBAVE 2
    VLERA TOTAL 2,000 LEK
    SHKELJET , 150. /. / >, 170./ . /
    PERSHKRIMET >Sinjalizimi pamor dhe ndricimi i mjeteve > >Pėrdorimi i rripave tė sigurimit dhe sistemeve tė fiksimit

Sigurisht qe nuk e dija qe kisha keto dy gjoba dhe aty nuk tregohet se kur i kam mare keto 2 gjoba.
    Pyetja ime eshte: si paguhen keto gjoba dhe ku?? Nuk kam asnje lloj dokumenti me te cilin te paraqitem prane ndonje banke per ti paguar..
    Mendoj dhe sikur ti kontestoj prane policise nuk do nxjerr gje ne drite.
    Ju keshilloj te kontrolloni gjobat se nuk i dihet !!

Jam totalisht i zhgenjyer qe jam shqiptar
    Cdo gje eshte relative...

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: Policia e leshit dhe ne pergjithesi shteti i leshit.

Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Nuk kam asnje lloj dokumenti me te cilin te paraqitem prane ndonje banke per ti paguar..
    Ti qėnke pėr tu arrestuar qė qarkullon pa asnjė dokument !! Kėrkonke dhe llogari pale ! Ik shpejt bėj pasaportėn dhe kartėn e identitetit se do ta hash nė postobllokun e parė qė do tė ndeshėsh. Pa shaka, nuk ka nevojė tė kesh flet gjobė me vete. Fundja e fundit, shteti kėrkon parat e tua dhe jo fletgjobėn
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Ti qėnke pėr tu arrestuar qė qarkullon pa asnjė dokument !! Kėrkonke dhe llogari pale ! Ik shpejt bėj pasaportėn dhe kartėn e identitetit se do ta hash nė postobllokun e parė qė do tė ndeshėsh. Pa shaka, nuk ka nevojė tė kesh flet gjobė me vete. Fundja e fundit, shteti kėrkon parat e tua dhe jo fletgjobėn
    ne token ku ke lindur nuk ke pse mban dokument me vete. as policia nuk duhet te kontrolloje pa shkak. shqiptaret nuk duhet te lejojne me qe nje grup njerzish qe e quajne veten shtet ti pengojne ata te jetojne lirisht, pa pasur ndjenjen e frikes.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

ne token ku ke lindur nuk ke pse mban dokument me vete.
    Nqs ka ndonje kontroll dhe te gjejne pa dokument me vete,kam pershtypjes se do u thuash qe kam lindur ketu dhe nuk mbaj dokument me vete!!! Pyetja eshte e thjeshte! Nga ta dine ata qe ti ke lindur ne ate vend ?! Si mund ta vertetojne ata ?!

Dokumenti i identifikimit duhet mbajtur me vete gjithmone o lum miku

Sa per gjobat nuk kam fjale pasi c'do gje qe do thoja do ishte vetem VRER per keta debilopolica qe vejne te tilla gjoba.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...Para dy javet isha me shoket ne Tirane(kishim ca pune).Rruges na ndaloj policija,kerkuan dokumentet dhe na zune te pa lidhur.Ej tha,ku shkoni more valle!!Keni shkolle ju a,rregulla a noj gjo tha a ???!!...Ne stepem te gjithe,njeri nga ne tha,ho se kemi euro ne tha,ja nga pese euro per te te dy e ikim ne se kemi per te bere qef.Aj(polici)qeshi e pasi more te hollat tha:ikni ore beni qef,se ne rregull jeni...Pastaj ne vazhduam rrugen dhe ja ne nje patrol te dyte,perseri nuk ishim lidhur,polici tha:ho mor per hone shkoni juve,jo per eurooo_pe e zgjati njeri nga ne,aho mire pra,si t'bojme me juve tha,na mor leket i tha njoni,dhe shkuam ne se polici perpara jush na tha shkoni e boni qef.He pra,mire u ka thone,ikni se per qef keni ardhur...Keshtu ikem ne,sepse kishim shkuar per qef......

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

ahahah te gjithe me gjoba po dalin, biles me cfare lexova ne lajme disave iu ishte dhene gjobe ne mungese se nuk kishin rripin e sigurimit vendosur. Kam qeshur kaq shume kur e degjova ne lajme sa me dolen lote. Po kur e pa rrip sigurimi si e la te lire ai lol. Nejse nese ka proces apelimi ndiq ate edhe mos bej pagesen. Nuk besoj se te penalizon kush gjate kohes qe gjoba eshte ne apelim.
    I LOVE GOD

j&g

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •