Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5

Kerkoj azil ne vendet nordike

Pershendetje te gjitheve ! mund te me tregoj ndonjeri se sa eshte mundesia qe te fitoj azil politik ne ndonjerin nga vendet nordike. dua te iki bashke me te fejuaren edhe te kerkoj azil politik . flm

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Pėr: Kerkoj azil ne vendet nordike

nje pyetje kam cfare ke bere deri tani qe kerkoke azil politik
    ethem kete sepse kam takuar ca shqiptare qe ne fillim me erdhi keq per ta dhe u afrova ndihmen time, por pasi i njoha mire te them te drejten u revoltova ca se me dolen gabele te cilet asgje nuk kane bere , vetem kenge e valle nga mengjesi deri ne darke, vvetem kane fryer muskujt dhe vijne e kerkojne azil politik si viktima dhe perfitojne gjithcka , flejne neper hotele ku shteti u paguan vetem naten 50 euro , marrin ushqim falas, fusin femłijet ne shkollat franceze dhe perfitojne falas , kur ne shqiperi njerezit intelektuale vuajne ne urtesi nga systemi.....

plasje me erdhi, njerez qe nuk e meritojne se nuk kane bere asgje ne jeten e tyre dhe hiqen si viktima.....
    dhe vijne pa asnje plan , pa asnje perspektive , vetem te rrojne ne kurriz te sistemit dhe une qe nuk e shikoj femine time vetem 1 ore ne dite dhe me mbahet nga rroga mbi 1000 euro ne muaj per ndihmat sociale qe keta dembelat qe rrijne gjithe diten e dites te perfitojne falas gjithcka...
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

3. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Marya pėr postimin:

goldian (14-01-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5

me vjen keq per ty qe te kan ndodh keto gjera dhe shpresoj qe mos te ndodhim me por un kam mendimin qe nuk jane te gjithe njerezit njesoj dhe sa per fryrjet e muskujve shqiptari e ka zakon mendjen e madhe dhe ne momenttin qe mbaron pune nuk do tja di me . gjithsesi cdo gje ka kohen e vet . flm per pgj

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Kallxom ti mas pari kush jan kto vendet nordike se sjam ka i marr vesh hiq tani te kallxoj qysh me ja ba !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5

Norvegji, Suedi, Finland dhe Danimarke.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Aha ne ketyre ju themi vende Skandinave.

Per ty dhe te gjitha vendet e ballkanit do ju krynte pune ky ligji i Martesave Homo. Ndryshe nuk kishe me fitu azil nese e perballon dot kshtu e fiton

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5

ehee gje qe sbehet . flm

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Aha ne ketyre ju themi vende Skandinave..
    meso mire..ju thuhet edhe vendet skandinave edhe vendet nordike..pra kan dy emra..djali e ka mire kur ka permende njerin emer..

pastaj cfare rendesie ka emri..nese ke menyre per ta ndihmuar ndihmoje..nuk eshte vendi per te treguar sa akademik je ti apo une apo ai tjetri..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

kerkoj azil politik se na kane mbyt fshataret dhe gjelat e detit...ne vlore...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Ne vendet Nordike eshte pothuajse e pamundur azili politik per shqiptaret pastaj jo vetem ai politik po asnje forme tjeter nuk eshte aspak e lehet me sa vura re une ju referohem gjithmone shqiptareve.
    E vetmja menyre eshte martesa (dhe kjo forme ne krahasim me vendet e tjetra kerkon nje periudh kohore me te gjate),ose me punesim.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •