Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2014
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5

Pėr: Kerkoj azil ne vendet nordike

ok flm per infon.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-01-2015
    Postime
    4

Pershendetje motra dhe vellezer. Kam ardhur ne Danimarken e larget jo per te udhetuar si turist dhe as per te shinuar bukurine qe i ka falur zoti ketij vendi,por per nje problem shume te madh. Kam sjelle vellain tim te vogel 15 vjecar ,per shkak te problemeve te shumta qe kemi ne Shqiperi. Per mua ai esht jeta ime dhe dua qe ai te edukohet dhe te jetoje si te gjithe moshataret e tij. Ju lutem kush ka mundesi tme ndihmoje duke me treguar rruge qe duhet te ndjek per ta regjistruar ne zyrat e migracionit dhe per ne shkolle. Ju faleminderit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    nje pyetje kam cfare ke bere deri tani qe kerkoke azil politik
    ethem kete sepse kam takuar ca shqiptare qe ne fillim me erdhi keq per ta dhe u afrova ndihmen time, por pasi i njoha mire te them te drejten u revoltova ca se me dolen gabele te cilet asgje nuk kane bere , vetem kenge e valle nga mengjesi deri ne darke, vvetem kane fryer muskujt dhe vijne e kerkojne azil politik si viktima dhe perfitojne gjithcka , flejne neper hotele ku shteti u paguan vetem naten 50 euro , marrin ushqim falas, fusin femłijet ne shkollat franceze dhe perfitojne falas , kur ne shqiperi njerezit intelektuale vuajne ne urtesi nga systemi.....

plasje me erdhi, njerez qe nuk e meritojne se nuk kane bere asgje ne jeten e tyre dhe hiqen si viktima.....
    dhe vijne pa asnje plan , pa asnje perspektive , vetem te rrojne ne kurriz te sistemit dhe une qe nuk e shikoj femine time vetem 1 ore ne dite dhe me mbahet nga rroga mbi 1000 euro ne muaj per ndihmat sociale qe keta dembelat qe rrijne gjithe diten e dites te perfitojne falas gjithcka...
    ty ne radhe te pare turp te te vije qe publikon keto mendime per bashkekombesit e tu dhe turp te te vije pasi flet ne pergjithesi per dy njohje te vogla qe mund te kesh patur pasi jo te gjith vijne per ate qe thua ti... Nese do ishe vertet i interesuar per te pasur njohuri ndaj atyre qe bejne ate gje do kishe kuptuar qe sic ka nga ata qe thua yi ka dhe disa qe per shum arsye te verteta ne jeten e tyre e bejn se jan te detyruar dhe jo se duan... ME VJEN MIR QE TE PASKAN ECUR GJERAT MIR POR KUJDES ME MENYREN SI FLET;;;;

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Qė Marya ka tė drejtė se luan as topi. Jo vetėm nė Francė, por edhe nė Gjermani dhe nė vendet skandinave janė dyndur romė e gabelė, fshatarė e malsorė nga Shqipėria pėr tė pėrfituar azil. Nėse romėt e gabelėt e kanė rutinė kėrkimin e azilit ēdo vit pėr tė dimėruar hoteleve qė shteti kontrakton pėr ti strehuar, pasi kampet janė plot, fshatarėt e malsorėt vinė me motivime nga mė tė ēuditshmet, ku mbizotėron rreziku qė i kanoset nė vendin mėmė, azili ekonomik - shpikje shqiptare, mbi tė gjitha e agjensive tė autobuzave qė abuzonin dhe mashtronin me informacionet mbi azilin pėr tė pėrfituar ku tė munden, probleme martesore, familjare etj etj. Mos mjaftonte veē abuzimi me lėvizjen e lirė, pasi tė gjithė e dinė mirė qė nuk do pėrfitojnė azil por tentojnė gjithsesi sikur po luajnė llotari, pasi shteti qė i pret jo vetėm qė i siguron strehim, ushqim, veshmbathje, shėrbim shėndetsor falas, i siguron edhe para xhepi; fshatarėt dhe norvegėt sjellin me vete edhe kafshėrinė dhe imbeēilizmin ambjenteve dhe rrugėve nga shkojnė.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga Uriel Lexo Postimin
    Qė Marya ka tė drejtė se luan as topi. Jo vetėm nė Francė, por edhe nė Gjermani dhe nė vendet skandinave janė dyndur romė e gabelė, fshatarė e malsorė nga Shqipėria pėr tė pėrfituar azil. Nėse romėt e gabelėt e kanė rutinė kėrkimin e azilit ēdo vit pėr tė dimėruar hoteleve qė shteti kontrakton pėr ti strehuar, pasi kampet janė plot, fshatarėt e malsorėt vinė me motivime nga mė tė ēuditshmet, ku mbizotėron rreziku qė i kanoset nė vendin mėmė, azili ekonomik - shpikje shqiptare, mbi tė gjitha e agjensive tė autobuzave qė abuzonin dhe mashtronin me informacionet mbi azilin pėr tė pėrfituar ku tė munden, probleme martesore, familjare etj etj. Mos mjaftonte veē abuzimi me lėvizjen e lirė, pasi tė gjithė e dinė mirė qė nuk do pėrfitojnė azil por tentojnė gjithsesi sikur po luajnė llotari, pasi shteti qė i pret jo vetėm qė i siguron strehim, ushqim, veshmbathje, shėrbim shėndetsor falas, i siguron edhe para xhepi; fshatarėt dhe norvegėt sjellin me vete edhe kafshėrinė dhe imbeēilizmin ambjenteve dhe rrugėve nga shkojnė.
    epo mir. E lem ashtu si thoni ju... Jo se per gje por dhe vete jetoj ne FRANCE pasi kam 6 muaj qe kam erdhur per te bere studimet e mia BTS CGO 1 ketu dhe nuk jam ne nje mendim me ju. ok esht e vertet se ka njerez si ju po i ""specifikoni"" , por ka dhe te tjere po ashtu qe shumica kane nje arsye pse jane ketu. Nuk e di si keni jetuar ne shqiperi dhe shpresoj te keni jetuar mire por mendoni njecik gjith ato vrasje qe jan bere e behen ku tjetri del me thik , pistolet apo kallash e te vret e zem per nje arsye koti (si ai rasti ne vlore° ) se i hodhi syte kusherires ... Mendoni raste te tilla ku vrasesit gjoja e pamundur te kapen zihen mat ne foto duke ngren e duke pire me shefat e policise , komisariateve apo njerezit e shtetit. E ketu nje vrasje u be dhe u mobilizua gjith bota me nje mobilizim prej me shum se 4 milion njerezish e reforma etj etj ku dallohet pjesemarrja e me shum se 1500 perfaqesuesve zyrtare te shteteve te botes... Mos harroni cka ndodhur ne shqiperi e cfare vazhdon te ndodhe... Ka shume qe perfitojne POR KA DHE SHUME QE KANE NEVOJE VERTET PER KETE MUNDESI QE MUND TU JEPET;;;

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •