Pershendetje, kam nje kerkes nga ju kam nje punim Gjuhen Programuese C++ dhe kam ber nje detyre, kerkoj ndihmen e Juaj nese mund te shikoj dikush nga ju se a e kam zgjidhur mire. Dikush qe e njeh gjuhen C++ le te me lajmrohet ne PM, Faleminderit