Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Windous XP nuk hapet

Windousi nuk me hapet dhe shoh qe ben ristart automatik.Kur e hap ne bios shoh qe tempreatura e procesorit eshte 70 grade celsius. Nuk ka probleme pluhurash.Povova ti bej default te gjithaseksionet me F9, por nuk ka ndonje reagim tjeter. E gjitha ndodhi pas shkeputjes se rrjetit elektrik.Besoj se ka pesuar ndonje difekt procesori.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Pėr: Windous XP nuk hapet

Te ka denuar Allahu per shkak te sjelljes tende anti islamo arabe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Windousi nuk me hapet dhe shoh qe ben ristart automatik.Kur e hap ne bios shoh qe tempreatura e procesorit eshte 70 grade celsius. Nuk ka probleme pluhurash.Povova ti bej default te gjithaseksionet me F9, por nuk ka ndonje reagim tjeter. E gjitha ndodhi pas shkeputjes se rrjetit elektrik.Besoj se ka pesuar ndonje difekt procesori.
    o flori per te bere riparimin qe kerkon ti duhet te shtypesh f8 gjate kohes qe i ben restart ,pastaj te del nje menu qe te ndihmon te besh riparimin e duhur

kot per info te them se xp ne prill te 2014 del ne pension dhe nuk ke me suport nga kompania nene e microsoftit me agiornime etj etj

po ne prill te ketij viti del edhe windows 9 ,keshtu qe me mire fuqizo pc dhe futi 7 ultimate se eshte shume e mire

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    o flori per te bere riparimin qe kerkon ti duhet te shtypesh f8 gjate kohes qe i ben restart ,pastaj te del nje menu qe te ndihmon te besh riparimin e duhur

kot per info te them se xp ne prill te 2014 del ne pension dhe nuk ke me suport nga kompania nene e microsoftit me agiornime etj etj

po ne prill te ketij viti del edhe windows 9 ,keshtu qe me mire fuqizo pc dhe futi 7 ultimate se eshte shume e mire
    Faleminderit ATMAN per shpjegimin, sapo te shkoj ne shtepi do ta provoje.Per windousin nuk e di, por ja ku jeni ju dhe do te marrim ndonje asistence.
    Per Xfiles:"Nga sa kam pare ne sjellje gjithe jeten kam qene i persosur, siduket Allahu me merr per Jezusin prandaj mi dergon mua te gjitha fatkeqesite.Vezhgimi yt eshte interesant, pasi nuk eshte kjo , por c'do dite me duhet te perballem me nje ligesi me dy kembe.Dikush me dhunon pronen dhe te drejtat mbi te, dikush me falimenton bisnesin permes akteve korruptive, dikush me vjen per te penalizuar si demokart dhe une s'bej pjese ne asnje parti, dikush me thote se jam i 8-ti ne listemn e policise ndertimore dhe une jo vetem qe kam legalizuar duke lene leshte, por dhe jam nje qytetare 250 vjecar qe fundja pasi ka kerkuar nje leje ndertimi dhe qe s'ja japin u detyruar ta rindertoje shtepine e vjeter te trasheguar nga paraardhesit qe nga 1740-ta.Te gjitha keto brenda javes dhe ja kam dhe kohe te merrem me forumin.Haaaha kjo eshte jeta mik.Ciao!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

5. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Anesti_55 pėr postimin:

xfiles (12-01-2014)

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pershendetje, e provova duke bere ristart dhe duke shtypur F8, nuk me dha ndonje rrezultat.perfundimisht del ne versionin shtyp F2 ose F11 dhe me pas kalon automatikisht ristart dhe per tu fik duhet ta heq nga priza. Ne bios i kam bere default te gjitha opsionet , por gjendja nuk ka ndyshuar.Kujtoje se e gjitha ndodhi pas shkeputjes se energjise elektrike.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

I ka ndodhur edhe nje mikut tim kjo gje, madje ne dy raste.
    Me shume siguri eshte korruptuar pakez filesystem ne vendin e gabuar.

Gjeja e pare qe mund te besh eshte kjo. Merr nje disk instalimi te windows xp, pak rendesi ka versioni, dhe tek menuja e instalimit ne vend sa te vazhdosh instalimin normalisht kerko te besh recovery mode. Aty do te hapet nje dritare e zeze me komanda dhe qe aty duhet ti besh nje disk check. Kontrolli dhe riparimi i diskut mund te doje 15-30 min. Pas kesaj hiq diskun dhe bej restart, dhe cdo gje duhet te jete si me pare.

Ketu ke hapat per te hyre ne recovery console me diskun e instalimit:
    http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ss/rconsole.htm

komanda qe duhet te shkruash eshte:
    Kodi:
    chkdsk /r /f
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 13-01-2014 mė 06:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Pershendetje, e provova duke bere ristart dhe duke shtypur F8, nuk me dha ndonje rrezultat.perfundimisht del ne versionin shtyp F2 ose F11 dhe me pas kalon automatikisht ristart dhe per tu fik duhet ta heq nga priza. Ne bios i kam bere default te gjitha opsionet , por gjendja nuk ka ndyshuar.Kujtoje se e gjitha ndodhi pas shkeputjes se energjise elektrike.
    varet nga gjuha qe ke ne sistemin windows dhe nga marka e pc qe ke ti ,por ne ato butona e ke zgjidhjen , kur isha ne shqiperi nje shoku im qe meret me pc shtypte tre butona njeheresh f2 f10 dh f12 qe ti dilte ajo menuja qe te ndihmon ne riparimin e difektit

shko te faqja zyrtare e microsoftit ne gjuhen qe perdor ti dhe ATY do kerkosh te gjesh zgjidhjen qe kerkon sepse varet nga dy faktore e para eshte gjuha qe perdor ti ne windows dhe e dyta eshte marka e pc qe perdor

pershembull nese ke pc toshiba duhet te shkosh te faqja zyrtare e toshibas dhe aty bej nje kerkim ne lidhje me problemin qe ke

dhe nese perdor windows xp me gjuhen anglisht atehere do shkosh te faqja zyrtare e microsoft usa ose uk

nese nuk mbaron dot pune keshtu atehere futi nje kerkim me google dhe shif ca mund te gjesh aty

dhe opcioni fundit ngelet ta riformatosh pc por ne kete rast te humbasin te gjitha materjalet qe ke brenda ne pc

kalofsh mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 13-01-2014 mė 06:46

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ATMAN pėr postimin:

Anesti_55 (13-01-2014)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •