Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 96
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Pėr: Tabelat me mesazhe Islame mbushin Tiranen.

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Darius, edhe laiciteti ka nje kufi. Nuk cenohet laiciteti prej disa tabelave me thenje. Nese dicka e tille bie ndesh me idene e te qenit laik dhe te vret syte, atehere si e justifikon xhamine me minare dhe kishen me kryq?! Edhe keta e cenojne laicitetin sipas llogjikes qe e shtron ceshtjen ti.

Boke, me shume siguri reklamat jane bere ne studion e dizenjimit te Eagle Mobile dhe Telekomit. Ndersa per parate kete ta them me siguri qe jane dhene prej KMSH. Tani se kush ja ka shtjere ndermend KMSH nje ide te tille nuk e di me siguri por kam nja dy tre supozime ne koke. Me shume mundesi jane ide turqish, por qe ne esence nuk kane asgje te keqe dhe ndikojne per mire tek ata te cilet i lexojne.
    Ja ku e nxorre te verteten .

Per ate zot , ka ardhur koha keta turqit e stepave te azize qe jetojne akoma me endra otomane , te kthehen ne vendet e origjines , me pahir apo jo .

Keta po ndezin intolerancen fetare ne shqiperi , duke prekur balancat edhe si rrjedhoje duke krijuar tensione per shqiperine .

Organizatat turqe jan ato qe rekrutojne keta BUDALLENJTE me plot kuptimin e fjales , per te vrare gra edhe femij ne nje shtet arab si Syria , kete makabritet pastaj vijne edhe na e pergenjshtrojne duke thene e bejne per te shpetuar jetee njerezish .

A e kuptoni deri ku shkon dyfytersia e tyre .

Turqeve mase ju duket vetja si ne shtepi POR mos ka ardhur koha , per t ja u treguar vendin edhe limitet ... Shqiptar zgjohuni sepse ekspansjonet otomane kerkohen te vihen ne kurriz te shqiptareve prape , thjesht tani ka marre forma te ndryshme , sepse bota ka ndryshuar .

Qellimet , edhe djallezia jane te njeta ama .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Perderisa disave ju pengon gjdo gje islame ,islamistet nuk ngurrojn tju ndertojn edhe kisha

Gjithmon kan then pleqt se qatij cka ti ndihmosh gjithmon do flet keq kunder teje ,dhe keto fjal po vertetohen edhe sot qe kurr nuk kemi be ndasi fetare ne kohet me te veshtira kemi qen bashk qka kemi pas e kemi nda bashk ,ndersa sot ne liri bijt e tyre na thon te shkojm ne arabi

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Perderisa disave ju pengon gjdo gje islame ,islamistet nuk ngurrojn tju ndertojn edhe kisha

Gjithmon kan then pleqt se qatij cka ti ndihmosh gjithmon do flet keq kunder teje ,dhe keto fjal po vertetohen edhe sot qe kurr nuk kemi be ndasi fetare ne kohet me te veshtira kemi qen bashk qka kemi pas e kemi nda bashk ,ndersa sot ne liri bijt e tyre na thon te shkojm ne arabi

i shikon ata muslimanet atje ...

Ti me ata nuk keni as nje gje te perbashket . Ti je islamik qe do jihad edhe perkrah vajtjen e injoranteve analfabet shqipfoles ne Siri per te vrare musliman arab , per te krijuar nje shtet islamik ne Siri me kushtetute Sheriatin .

Mos u fshi nen gjestin fisnor te ketyre Shqiptareve muslimane o shpellar . As mos tento ta besh kete .

Pa ja u pare bojen tuaje , me para nuk kishim degjuar kurre per kanibalizma edhe shpellarizma te tilla . Sa erdhet juve , na u krijua edhe intoleranca fetare .

Shikoje ate video mire , te kuptosh perse per mua juve jeni ARMIKU NUMER 1 i SHQIPERISE !

Genjeshtar , propagandues , mohues , dyfytiresa ! Perdorni cdo gje per te kamufluar fytyren e vertet qe keni .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 15-01-2014 mė 18:28

Pse juve nuk dilni haptazi nė Tiranė dhe tė folni kundra kėtyreve mesazheve dhe tabelave islame?Sepse kjo duket se sleni ētė bėni atje dhe nga inati flisni kėtu..po kėtu nuk ua var kush,ma mir e keni atje haptazi tė dilni...hajde bujrum nėse jeni pak patriotė.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Pse juve nuk dilni haptazi nė Tiranė dhe tė folni kundra kėtyreve mesazheve dhe tabelave islame?Sepse kjo duket se sleni ētė bėni atje dhe nga inati flisni kėtu..po kėtu nuk ua var kush,ma mir e keni atje haptazi tė dilni...hajde bujrum nėse jeni pak patriotė.
    Me guxu sjav man ktyne asnjanit ,shumve ju kam ba ftesa mu taku ,mu njoftu me njeri tjetrin, me pi kafe dhe mi njoftu me realitetin por asnjeri ska pas guxim ,keta jan te gatun veq me nejt prapa pc me hap nja dhet profile edhe me ba propagand pse jo ndoshta jan edhe te paguar sepse ne qdo koh i ke ktu

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Me guxu sjav man ktyne asnjanit ,shumve ju kam ba ftesa mu taku ,mu njoftu me njeri tjetrin, me pi kafe dhe mi njoftu me realitetin por asnjeri ska pas guxim ,keta jan te gatun veq me nejt prapa pc me hap nja dhet profile edhe me ba propagand pse jo ndoshta jan edhe te paguar sepse ne qdo koh i ke ktu
    Une personalisht isha edhe jam gati , per te takuar njerin qe ishte si puna jote . Kete ta kesh parasysh .

Gjithsesi ka menyre shume me te zgjuara edhe te dobitshme , nqs vjen puna deri atje . Ceshtja eshte mase ju vijn edhe juve mendjet .

Lutuni zotit mase ju tregon rrugen e vertet . C tju them me teper nuk e di , por aq shume e ddi sa te theme qe vrasja e grave edhe femijve ne nje shtet arab , me siguri nuk do aprovoheshte nga zoti , nqs me te vertet ekziston
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 15-01-2014 mė 19:03

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Une personalisht isha edhe jam gati , per te takuar njerin qe ishte si puna jote . Kete ta kesh parasysh .
    Ok kam kenaqesi kur te bjen rruga per shtime, vetem me trego nje ms ne pm une ketu jam ,te njoftoj edhe me familjen time me vendabanimin tim me bashkvendasit e mi, me hoxhen time por edhe me varrezat e e deshmorve dhe te martirve ,te njoftoj me raalitetin qe te kuptosh njeher e pergjithmon se ne nuk jemi ashtu siq e thot imagjinata jote ,te njoftoj edhe me Shefshet Krasniqin ,gjitha shpenzimet ti heki , vetem te behesh burr dhe ta thuash realitetin

Le ti kenė sa tė dojnė profile,sepse kjo don tė thotė me paret e tyre i ndihmojnė edhe islamit.Sepse edhe mushrikėt e Mekkes sikur Omeri r.a,me inatin qė kishte ndaj islamit,shkoj ta vrasi Profetin,por ndodhi e kundėrta,ai e pranoj islamin dhe paria Mekkase shum u hidhėrua.
    Kryesorja neve tė sillemi me drejtėsi dhe menēuri,sespe neve e dim se ata janė njerėz tė mjerė qė Allahu i ka ngarkuar me lloj lloj probleme dunjaje pra duke filuar me probleme personale e deri te problemet familjare e sociale...
    Kurse neve betohemi nė Allah se kėrkujt nuk ja dojmė tė keqen,po atyre shejtani tė mirėn ua tregon si tė keqe,sikur ai pijaneci qė e din se alkoholi ėshtė i dėmshėm por pėrsėri e pinė.
    Kta tė mjerėt evropėn e kan bėr zot,kujtojnė se ēdo gjė dhe shpėtimi ėshtė atje,pėrkundrazi tė gjith tė kėqiat dhe shkatėrrimi kėtij njerėzimi po vijnė mu nga ai perėndim.Allahu i drejtoftė tė mirėt,kurse atyre tė kėqinjve ,qafėn ua theftė dhe ua shtoftė problemet edhe ma shumė qė kokėn mos e din nga ta kėthenė.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar referi_1 pėr postimin:

Shtimjanii (15-01-2014)

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Ok kam kenaqesi kur te bjen rruga per shtime, vetem me trego nje ms ne pm une ketu jam ,te njoftoj edhe me familjen time me vendabanimin tim me bashkvendasit e mi, me hoxhen time por edhe me varrezat e e deshmorve dhe te martirve ,te njoftoj me raalitetin qe te kuptosh njeher e pergjithmon se ne nuk jemi ashtu siq e thot imagjinata jote ,te njoftoj edhe me Shefshet Krasniqin ,gjitha shpenzimet ti heki , vetem te behesh burr dhe ta thuash realitetin
    Mase jam edhe pak ekstremist edhe une nga ana tjeter . Nuk e mohoj , ose me sakt akoma nuk e kam definuar .

Gjithsesi , ketu perplasen 2 bote komplet te ndryshme ... ! Nuk ka njerez te mire ose te keqinji por zgjedhje te mira ose te gabuara .

Intoleranca edhe ekstremismat jan si pasoje e diferences midis 2 kulturave ose aspiratave qe kemi secili per ate qe definojme shqiperi ose shqiptar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin

Gjithsesi ka menyre shume me te zgjuara edhe te dobitshme , nqs vjen puna deri atje . Ceshtja eshte mase ju vijn edhe juve mendjet .

Lutuni zotit mase ju tregon rrugen e vertet . C tju them me teper nuk e di , por aq shume e ddi sa te theme qe vrasja e grave edhe femijve ne nje shtet arab , me siguri nuk do aprovoheshte nga zoti , nqs me te vertet ekziston
    Mos e keqkupto takim miqesor ske nevoj per frig ne nuk lendojm njerz e as nuk vrasim

Te njoftoj me studijusit e islamit pse jo ndoshta edhe te bindin se zoti ekziston ,per ata qe mendojn dhe kuptoj ka shum argumente

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •