Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 96
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Pėr: Tabelat me mesazhe Islame mbushin Tiranen.

Per t'hy n' Europe keni me keto parrulla. Ehe.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Nuk kam ndonje problem me mesazhin qe percjellin,por me duket gje jo normale qe te reklamohet feja njelloj sic behet me produkte tregetare.

Nejse,sa te jete Lulzim Al-Bashar ne krye te bashkise edhe ndodhin nga keto..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Mesazhet mo siper percjellin dashuri. Do kisha dash qe gjith shqipria t'mbushet me mesazhe t'tilla. Shpresoj qe njerzit t'influencohen nga mirsia dhe paqja qe feja islame percjell. Bravo komunitetit Muslimon.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin
    Nuk kam ndonje problem me mesazhin qe percjellin,por me duket gje jo normale qe te reklamohet feja njelloj sic behet me produkte tregetare.

Nejse,sa te jete Lulzim Al-Bashar ne krye te bashkise edhe ndodhin nga keto..
    Zotri shqiperia ka nevoj per mesazhe te tilla qe percjellin dashuri,rrespekt per njeri tjetri ndhe qe thrret ne ndihm ndaj njeri tjetrit , ti e din me mir se une se sa familje jan te ngujuara ,sa nxens nuk guxojn ti vijojn shkollimin dhe se sa vrasje kan ndodhur ne dekaden e fundit nga gjakmarrja ,eshte tmerr te shikosh lajmet ditore ku pothuajse nukka kalon dit pa vrasje ,ajo qe eshte me tmerruse eshte se edhe femijeve nuk ju ka mbet aspak meshir per ata qe ju dhurun jeten saqe nuk jan te rralla vrasjet e prinderve ,babai nuk ngurron ta dhunoj te bijen mos te flasim per dukurit tjera qe po e shkaterroj shqiperin

Nga ato fjal nga ato kshilla perfitojn te gjith pa dallim feje, andaj merrni dhe praktikon se ato vetem dobi ju sjellin ,e mos lejoni qe tju mund mmllefi ,gjelozia, urrejtja ,

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Zotri shqiperia ka nevoj per mesazhe te tilla qe percjellin dashuri,rrespekt per njeri tjetri ndhe qe thrret ne ndihm ndaj njeri tjetrit , ti e din me mir se une se sa familje jan te ngujuara ,sa nxens nuk guxojn ti vijojn shkollimin dhe se sa vrasje kan ndodhur ne dekaden e fundit nga gjakmarrja ,eshte tmerr te shikosh lajmet ditore ku pothuajse nukka kalon dit pa vrasje ,ajo qe eshte me tmerruse eshte se edhe femijeve nuk ju ka mbet aspak meshir per ata qe ju dhurun jeten saqe nuk jan te rralla vrasjet e prinderve ,babai nuk ngurron ta dhunoj te bijen mos te flasim per dukurit tjera qe po e shkaterroj shqiperin

Nga ato fjal nga ato kshilla perfitojn te gjith pa dallim feje, andaj merrni dhe praktikon se ato vetem dobi ju sjellin ,e mos lejoni qe tju mund mmllefi ,gjelozia, urrejtja ,
    Keto jane reklama qe sponsorizojne nje besim fetar Shtimjan dhe nuk kane te bejne me mesazhe dashurie apo respekti.(pavaresisht faktit qe flasin per dashuri dhe respekt por ne nje kontekst qe ka te beje me besimin)

Njera nga keto thote; ''nuk eshte besimtar ai qe nuk tregon dhembshuri per te vegjlit dhe respekt per te medhenjte''...... e pra une nuk jam besimtar por kjo nuk me pengon te ndiej dhembshuri per te vegjelit apo te respektoj te medhenjte.

tietra reklame shkon dhe me tej duke parafrazuar;'' musliman eshte ai nga gjuha dhe dora e te cilit te tjeret ndihen te sigurt''.

Keto jane reklama dhe kaq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 13-01-2014 mė 18:24
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

cfare nuk bejne shtypshkronjat per te nxjerre ndonje lek...dhe kjo eshte arsyeja qe une nuk jam dakort. nese do te kishte ndonje lajmerim per ndonje mbledhje, miting, apo feste edhe mund t'a pranoja, por keshilla te tilla me duken paksa larg asaj qe duhet te ishte ndihma ne te vertete. si mund t'i lexoj keto keshilla nje i ngujuar???!!! ka edhe nga ata qe nuk jane besimtare dhe kane dhembshuri e dashuri per te vegjlit. me duken me shume si kushte dhe jo bindje.
    Xheneti ndodhet nen kembet e nenave cfare eshte ky slogan??? nen kembet e e kujt???? mesoni te beni propagande se ca gjera i kini mire e ca s'kane kuptim fare...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    Xheneti ndodhet nen kembet e nenave cfare eshte ky slogan??? nen kembet e e kujt???? mesoni te beni propagande se ca gjera i kini mire e ca s'kane kuptim fare...
    C'fare ka ketu qe ti nuk kupton ose qe nuk te pelqen? Miresine qe duhet te tregoje dikush ndaj nenes se tij? Profeti Muhamed a.s thote se nese kerkon te shkosh ne xhenet duhet te respektosh nenen. Dikush shkon dhe i thote profetit a.s kam deshire te shkoj ne lufte. A e ke nenen gjalle i thote profeti ? Po i pergjigjet ai. Atehere shko e qendro me te sepse vertete parajsa eshte nen kembet e saj. Respekto nenen , jepi asaj dashuri , shko puthi dhe kembet e keshtu merr edhe dashurine e Zotit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Keto jane reklama qe sponsorizojne nje besim fetar
    Keto jane shprehje te cilat i japin njerezve dashuri e respekt ndaj nenes , te moshuarve etj. Mendja e njeriut sot eshte kthyer me djallezore se kurre. Nese ne vend te nje mesazhi dashurie do shikoje reklamen e nje pijeje alkolike do ndiheshe me mire? Personalisht nuk shikoj asnje problem nese do perdoreshin vargje nga bibla te cilat do udhezonin per dashuri e respekt. Hapeni mendjen e mos shikoni gjithcka rrotull jush me negativitet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin

pse mos me mar keshillat e kinezeve por me mar keshillat e arabeve. pse mos me mar keshillat e grekeve, italianeve por me mar keshillat e atyre qe vetem dine te vjedhin dhe vrasin njeri-tjetrin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

angmokio jam dakord me ty dhe shqiperia ka neveoje per dashuri e Respekt por sbesoj se keto tabela ndikojne ne koken e njerezve
    kush e di sa paguajne organizatat arabe ne bashkine e tiranes per keto shkrime?
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •