Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Krasniqi: Lufta në Siri, luftë vëllavrasëse – prodhon mëkat

Cka me bere pra sipas teje, Arabia Saudite a i shikon interesat e veta apo interesat e Shqiperise dhe Kosoves.

Se kemi bere zot, USA eshte shtet nese deshiron ta dish dhe nuk mund te adhurohet si 'zot'. Ku na ka bere more amerika opinga, ne qe sdime te udheheqim shtet fajet i paska USA a? Keta per cdo dite thone luftoni korrupsionin, luftoni dukurite negative, zhvillojeni dhe punoni ne te mire te shtetit ky... Ooooo mjeri une me kon po flas... qelu toke se ka zbritje...

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Cka me bere pra sipas teje, Arabia Saudite a i shikon interesat e veta apo interesat e Shqiperise dhe Kosoves.

Se kemi bere zot, USA eshte shtet nese deshiron ta dish dhe nuk mund te adhurohet si 'zot'. Ku na ka bere more amerika opinga, ne qe sdime te udheheqim shtet fajet i paska USA a? Keta per cdo dite thone luftoni korrupsionin, luftoni dukurite negative, zhvillojeni dhe punoni ne te mire te shtetit ky... Ooooo mjeri une me kon po flas... qelu toke se ka zbritje...
    Zot don të thotë se ju nuk keni guxim tja ktheni urdhërin atyre,dhe nëse ata ju thonë që tua puthni opongat,ju do të rradhiteni rradhas se kush i pari tua puth opongat.
    Nëse tye amerika të urdhëron nesër të shkosh në avganistan,a ke guximin tu thuash se nuk don?Pra nëse ata të urdhërojnë diçka haram,ju do ti bindeni
    se edhe ju do të thoni se kjo është e zezë sepse ashtu thuajnë ata,sikur që tani thuajnë se disa janë teroristë,ja tani edhe ju thoni të njëjtët se ashtu është si thotë amerika.
    Nëse amerika nesër thotë për teroristët se ata nuk janë teroristë,të njëjtën gjë do të thoni edhe juve.Pra kjo në fe quhet ti bëshë zota ata.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Jo ky qafir është dyftyrësh sepse gënjen sepse këtyre ju intereson vetëm xhepi i tyre privat dhe si të pasurohen në kurriz të popullit.
    Se a është lufta atje e pakuptimtë e dinë vetë populli atje,kjo i bjen sikur tu thonin kosovarëve se lufta juaj është e pakuptimtë,pra rrini nën serbi.
    Kur je bërë edhe ti të përzihesh në punët e huaja.Shih se serbin e ke mbi kokë.
    Ca thua mer kanibal ... ai ka te drejte te flase se eshte person publik e i zgjedhur nga populli ... edhe i takon te jape opinion per problemet kombetare e nderkombetare qe kane lidhje me Kosoven e kosovaret ... sa per ate qe ka serbin mbi koke ...populli kosovar ka kohe qe eshte i lire nga Serbi ... ai ka 'flamur kosovar,pashaporte kosovare e quhet popull kosovar ... po ti shiko veten tende qe ke qeveri maqedonase,pashaporte maqedonase e perfaqesohesh nga flamur maqedonas ...ne vend te ngresh koken qe ta ka shtyp maqedonasi,rri e merresh ketu me punet e sirise e botes arabe ... ty nuk te takon te flasesh per keto gjera ... se ti sje zot ne shtepine tende,e jo me te japesh mend si i kane punet te tjeret ne shtepite e tyre !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 11-01-2014 më 09:29
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

KNFC :
    Ca thua mer kanibal ... ai ka te drejte te flase se eshte person publik e i zgjedhur nga populli ...
    Po mirë ore të mjerë a kan të drejtë ata ta vjedhin popullin e vetë?tregoni ore dyftyrësh se cili nga këto qafira hajduta na është dënuar me vepër penale?Përkundrazi të dënojnë ty nëse shtetit nuk i paguan edhe 2 lekë,ose vetëm provoje tju përzihesh në interes dhe xhep ,dhe do të shohish se çka do të gjen...
    Nuk don të thotë se ai na qenka dikush dhe paska të drejtë të foli çtë dojë ai sepse na paska imunitet ky qafir.Po kështu ju ka edukuar juve partia,se çka të thonë ata,juve amin..
    populli kosovar ka kohe qe eshte i lire nga Serbi ... ai ka pashaporte kosovare e quhet kosovar ...
    Ky shtet ësht bërë për ti mbushur xhepat hajdutët,dhe serbin mos mendo se e ke me mijëra km larg,aty brenda është,nji problem amerika,dhe do ta shihni pastaj se si do të shkojnë punët.Kjo është tani kështu sepse kështu janë interesat e amerikës,dhe jo se ajo na don neve,nëse nesër diçka nuk i shkon ose fuqizohet rusia,dhe siç po duket e kësaj udhës po shkonë situata ,do të shihni se kush cilin e bënë armik.
    A nuk morët mësim nga gjeorgjia që amerika i premtoj mbrojtje dhe pastaj e lanë në dorë të arushës.Me këtë u mor vesh më se amerikës nuk ja varin shumë.
    Situataa në maqedoni nuk është me fain tonë ,por kështu e gjetëm.Po për fat të mirë tani daveti ose mësimi i islamit fundamental po përhapet me të madhe,dhe kadal kadal edhe rinia shqiptare po vetëdisohet,bile kan filuar edhe konveritmi i të rinjve maqedonas që tani po duket simbolike por ësht në udhë të mbarë pasi islami po përhapet edeh në gjuhën maqedone dhe është i lirë,edhe pse nga islami mundohen të përfitojnë të gjith fuqitë djallëzore,por neve e dimë se fundi dhe fitorja e vërtetë i takon muslimanëve.
    Bile sllavomaqedonët janë në alarm të madh pasi po ju zhduket popullsia dhe nji ndër shkaqet kryesore është se rrinia e tyre po çthuret pas perëndimit dhe ata në fund do ta shohin se skan rrugësalje tjetër se vetëm islami është ai që do ti shpëton nga kjo vdekje e bardhë siq e quajnë vetë ata,përndryshe Allahu do ti zavendëson me muslimanë dhe ata do të humben,si ta ken qef ashtu le të veprojnë.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Vetem keto 2 rreshta kisha postuar une o referi_1 ??? Qafir qerrata i madh je dhe ti ... megjithate ki parasysh se tee jesh politikan hajdut eshte nje e keqe shume e vogel e krahasuar me te qenit politikan i papergjegjshem apo ndonje hoxhe a imam delenxhi qe inkurajon e hedh popullin ne nje lufte civile vellavrasese te pakuptimte te nje populli tjeter qe behet mijera km larg vendit tend ...

Krasniqi ne kete rast ka folur 100% ne interes e ne te miren e popullit kosovar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KNFC : 11-01-2014 më 10:11
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar KNFC për postimin:

mesia4ever (14-01-2014)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •