///
Jam njeri qe besoj ne gjera , duke shikuar prova . Per mua keta njerez jan prova me e mire sepse , nuk kan asgje te fitojne por as te humbasin .
P.SH ate qe mund te di une nga keto eshte p.sh. , qe kjo eksperjence beri personin ne vindeon e fundit te jape pasurine e tij maramendese per donacion ,edhe te jetoje nje jete modeste .
Atehere behet e qarte qe ajo qe aj pa ( ose halucinoj ) ishte dicka qe i ndryshoj perceptimin e tij renjesisht . Per mua eshte nje dicka qe me jep alarm , pra ka dicka qe duhet ekzaminuar .
Duhet ta dish se edhe ato libra , dora e njeriut i shkroj . Ti as une , nuk kemi mundesi qe me te vertet bibla apo kurani , jan te frymezuara direkt nga zoti .
Prandaj per mua keta mbeten deshmja me e mire .
Sepse jan njerez , qe klinikisht sipas shkences , VDIQEN , zemra e tyre pushoj , truri i tyre pushoj , edhe u deklaruan te vdekur .
A eshte halucinacion a jo , a eshte mekanizem vdekje a jo . Ate nuk e di . Ajo qe me ben pershtypje eshte ama , qe mbi 2 miljone persona sot ne Amerike , kan patur nje eksperjence te tille .
Perse ... sepse ne cdo person qe kthehet ne jete pas nje atak kardiaku , rreth 30 % deklarojne te njeten eksperjence . E cila me disa ndryshime minorene ka gjithmone te njetin mekanizem .
Duhet thene gjithashtu , se ka edhe nje minorance nga ky 30 % ku eksperjenca e tyre , nuk eshte aspak , e mire ... sepse shkojne ne nje vend te erret .
Une per vete definivisht edhe pa asnje dyshim besoje me shume nje fenomen te tille i cili eshte mbareboteror edhe kaq prevalent edhe ekzisten , se sa te nje liber imagjinar .
Sidoqoft , ka sens qe nqs zoti ekziston , nuk do mjaftoheshte vetem te nje liber ... ! Por ky fenomen do ishte nje rezultat llogjik .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 07-01-2014 mė 16:46
Nuk ka kurrfar fakte per NDE ... e gjitha eshte e lidhur me Trurin qe eshte duke "vdekur" dhe permes vizioneve te tilla e lehteson vdekjen/zhdukjen e tij.
Mungese oksigjeni,glukoze etj. indoktrinime nga kjo jete dhe do e shihesh edhe : Jezusin qe luan tenis me ty ne parajse
Prap na dalin DY perendi !!!
- " Zoti i spjegonte NDE-istit ne kome qe : Edhe Jezusi eshte Zot " haha
Vella do te keshiloja mos te besh te zgjuarin .
Une kam bere iq test edhe kam pasur edhe rezultat 156 , jam me shkolle te larte edhe flase 4 gjuhe ne total . Kjo jo per te bere rahje gjoksi ( se ne fund te fundit as nuk me njeh ne realitet as nuk kam ndonje perfitim ) , por per te treguar se mire do ishte te mos besh te zgjuarin ne kurriz te vertetes .
Mekanizem i fikjes se trurit qe jep komfort , mund te ishte . POR ka nje problem ketu , qe ata persona para se te hyn ne tunel jan duke shikuar trupin e tyre nga tavani i dhomes , edhe pershkruajne EKZAKSISHT se cfare behet ne dhome , madje ka shume raste ku doktoret surpizohen tej mase nga pershkrimi i situates emrave personave etc . nga keta njerez qe ishin te vdekur kurre u futen ne emergjence nga ambulanca .
ESHTE E PROVUAR
E dyta , nqs ky ishte mekanizem komforti nga truri , nuk shpjegon faktin qe ka nje minorance ku eksperjenca e tyre , eshte tejet negative .... madje horifike
E treta , transformimi i atyre si njerez eshte aq imidiat edhe rrenjesor , sa vetem nje ndodhi e jashtezakonshme mund ta kishte bere kete
E katerta , mungesa e oskigjenit , nuk jep shpjegimin perse per ata eksperjenca ishte me e vertet se vete jeta ketu . Pra e pershkruajne qe realiteti ketu eshte si enderr , edhe ajo qe pan atje ishte e verteta , per sa i perket intensitetit
Mire eshte ne jete te mos thuash kurre . Njerezit qe me te vertet jan te zgjuar , edhe dine , nuk eksludojne ASNJE mundesi . Sepse edhe 400 vjet me para njerezit gjasme me te zgjuar , ishin ata qe qeshnin me te madhe kedo qe thoshte qe toka eshte e rrumulakte .... ! Apo jo ...
Ne nuk dime asgje , edhe me e keqja eshte se jemi aq arrogant sa besojme qe i dime te gjitha . Per mua eshte definicioni perfekt i injorances kollektive humane . Nejse
Do vioj me me shume video , me pastaj .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga IllyrianPatriot : 07-01-2014 mė 17:32
Feja islame nuk ka dyshim qe eshte e rreme por edhe historia e Jezusit eshte e rreme gjithashtu ,keto eksprienca mendoj jane produkt i trurit e jo i ndonje dore hyjnore ,nese tere jeten degjon storje si ,bota e pertejme ,tuneli me drite ne fund ,fusha me lule ,i vdekuri i aferm qe te thirre etj sdo mend se jane te ruajtura ne tru dhe ne momente si keto perpunohen .,perndryshe si shpregohet fakti qe stigmata ju ndodhe vetem katolikeve ?
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Kjo shume kollaj hidhet poshte nga fakti qe te njetin fenomen e kan edhe ateist dogmatik ,qe nuk presin ne ansje menyre te kete dicka pas vdekjes .
Fakti eshte se sic shpjegova edhe me larte , jan ne gjendje te shpjegojne ekzaksisht sec po ndodhte ne dhomen e emergjences , kurre ne fakt ishin te vdekur .
Gjithashtu ka disa raste ku kthehen duke ditur persona te familjes qe nuk i kan njohur kurre , edhe kure i pershkruajn ose shikojne fotografi te tyre per here te pare pasi NDE , betohen qe ishin tamam sic i kishin pare ne NDE .
E ke gabim , zemra nuk rreh fare . Vdekje , kufome . Truri nuk ka asnje stimul elektrik .
Prandaj edhe po ke degjuar neper filma ku aparati qe mat pulsin leshon alarm kurre zemra pushon . Aj aparat mat edhe rrahjen me te vogel , por nuk ka te tille , sepse jan thjesht te vdekur , sipas termit shkencor
Ne kuran ke argumentet shkencore te cilat shkenca tani po i verteton ,keto argumente shkecore qe gjenden ne kuran jan argument qe deshmojn se ky liber keto fjal jan nga Zoti sepse para 1400 viteve nje njeri ska mund te di se cka ka ne fund te detit apo ne lartesit qiellore, per zgjerimin e qiejve apo ndamjen ne mes dy detrave kodrat qe sherbejn si shtylla te tokes ,per ererat mbaresuse ,per etapat e zhvillimit te embrionit ne barkun e nenes ,argumente per bleten ,etj etj ke plot dhe shkenca ka arrit tani von te vertetojIllyrianPatriot
Duhet ta dish se edhe ato libra , dora e njeriut i shkroj . Ti as une , nuk kemi mundesi qe me te vertet bibla apo kurani , jan te frymezuara direkt nga zoti .
Ne nuk besojm se cka thon te tjeret nuk na intereson cka thon shiat e iranit apo hezbullahaet e libanit qe skan lidhje me islam ,ne kemi argumentet kuranin dhe sunetin dhe vetem ne te ne bazohemi te tjeret cka thon neve sna intereson ajo cka na intereson se shkenca po i njeh dhe verteton argumentet ne kuran dhe sunet
Krijoni Kontakt