Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Per ju islamiket , do suprizoheni me faktin qe feja juaj nuk eshte e vertet .

Kam menduar shume gjate , per menyren me te mire , si tju bej te kuptoni qe Feja muslimane eshte falco , nuk eshte feja e se vertetes .

Personalist besoj se kjo mund te jete menyra me e mire .

Ka kohe qe si nje ish ateist , por tashme agnostik , kam kerkuar te pakten per arsyen what if , dmthne po sikur t ja kem futur kot , edhe mund te ekzistoj dicka me teper se ajo qe shikojme .

Ky kerkim mua personalisht me coj te NDE , near death experjence phenomenon , ku persona VDESIN klinikish disa me shume edhe se 2 ore , ne spitale apo jo , edhe shume prej atyre kurre kthehen raportojne qe shkojne ne boten e pertejshme , shumica nen pranine e ZOTIT vet .

A ka menyre me te mire per ta njohur zotin , se sa te degjosh eksperjencat e tyre , te cilat tregojne nje zot plot dashuri , qe nuk kerkon as vajzat te mbulohen as njerezit te vrasin ne emrin e tij , as nuk vetquhet Allah !!!

Dua te shtoj edhe nje fakt tjeter pervec ketyre . Nqs feja muslimane eshte feja e se vertetes , perse GJITHMONE shtetet arabe jan me te prapambeturat , jan ato qe kan gjithmone luftra , qe jan ekonomikisht te dobeta , edhe jo shtetet Europiane apo Amerika , apo Australia ku feja e krishtere eshte pravalente .

Do ishte e llogjikshme qe nqs versioni arab i zotit ishte i vertet do jipte begati te shtetet arabe ose me shumice muslimane . Por gjate gjithe historise ka qene e kunderta , madje edhe ne Afrike ato shtete qe jan arabe JAN gjithmone me te prapambetura se fqinjet e tyre te fes se Krishtere .

Eshte per tu cuditur .... por gjithsesi is worth a shot , per ata qe kan sy . Nqs zoti me te vertet ekziston mase ju tregon rrugen e vertet . Mua me mbetet , t ju jap deshmite nga persona qe proklamojne qe kan qene nen pranine e zotit .

Besoje ky eshte ilaci me i mire .

Ne vazhdim do kete video nga Near Death experjences . Me internetin informacioni eshte shume me i aksesueshem se sa shpellarizmi i hoxhes se lagjes , qe ben shplarje truri ne interpretime , te nje libri imagjinar .

Mire ky ishte i zgjuar , por c do thoni per ata qe VDIQEN edhe u kthyhen pas . Nqs kjo sherben per te bere qofte edhe nje nga ju ekstrmistet islamik , so be it .

Vjion me video te tjera . Lavdi internetit , edhe faktit qe interneti , ka shumefishuar informacionin me miljona here .

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Pėr: Per ju islamiket , do suprizoheni me faktin qe feja juaj nuk eshte e vertet .

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Per ju islamiket , do suprizoheni me faktin qe feja juaj nuk eshte e vertet .

hahahahahahaha, ex-hezbollah iranian muslim hahahahahahahaha

Po mungon, vec edhe komuniteti LGBT per t'na sjellur *Provėn,,, qė feja jon "so e vėrtet"
    … ///

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    hahahahahahaha, ex-hezbollah iranian muslim hahahahahahahaha

Po mungon, vec edhe komuniteti LGBT per t'na sjellur *Provėn,,, qė feja jon "so e vėrtet"
    Mire o vella , por te ishte i vetmi , ajde de . Por prite , se kam me te prure ketu nja 300 ose 400 video vetem nga ky vit ...

Une e kuptoj qe filimisht do rezistosh . Por nqs feja jote eshte e vertet besoj nuk e ke problem ta ekzaminosh faktin qe mund edhe te jesh gabuar .

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Mire o vella , por te ishte i vetmi , ajde de . Por prite , se kam me te prure ketu nja 300 ose 400 video vetem nga ky vit ...

Une e kuptoj qe filimisht do rezistosh . Por nqs feja jote eshte e vertet besoj nuk e ke problem ta ekzaminosh faktin qe mund edhe te jesh gabuar .
    Illyrian, meqe me quajte "vėlla", e kam per obligim me te respektu.

Jo 300, apo 400,... por lirisht 300'000 apo 4'ooo'ooo milion video silli kėtu !

Un kam per shembull njeriun, te cilin e ngriti Zoti ne gradėn e Profetit ! Un kam shembull nga te gjithe profetėt qė ju dėrguan njerzimit, e jo nga njerez qe besojn, dhe me pas dyshojn, raportojn dhe me ne fund ngordhin duke mos kuptuar esencen e jetesės !

Pra urdhero, e na sjell "argumente" ketu.
    … ///

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Illyrian, meqe me quajte "vėlla", e kam per obligim me te respektu.

Jo 300, apo 400,... por lirisht 300'000 apo 4'ooo'ooo milion video silli kėtu !

Un kam per shembull njeriun, te cilin e ngriti Zoti ne gradėn e Profetit ! Un kam shembull nga te gjithe profetėt qė ju dėrguan njerzimit, e jo nga njerez qe besojn, dhe me pas dyshojn, raportojn dhe me ne fund ngordhin duke mos kuptuar esencen e jetesės !

Pra urdhero, e na sjell "argumente" ketu.
    Por ata ne fakt me para vdesin edhe pastaj kuptojne edhe vazhdojne jeten me nje njohuri te thele edhe dashuri ndaj gjithckaje ne kete bote .

Te pakten keshtu thone , qe pasi vdesin , 1) kalojne ne nje tunel drite 2) Pasi kalojne tunelin ose takojne te aferm , ose engjej , ose ndodhen direkt nen pranine e zotit 3) Zotin e pershkruajne si drite qe eshte aq e ndritshme edhe aq e madhe sa fjalet humane nuk e pershkruajne dot , por nje drite qe nuk u vret syrin .

Disa shikojne Jezusin , madje njeri thoshte keshtu qe zoti i shpjegoj qe Jezusi , eshte Zot . Qe Jezusi , eshte zoti i misheruar ne forme humane . Pra zoti , ekzistenca vete ajo qe nuk shikohet , gjithcka , misherohet ne forme humane , si Jezusi . Jezusi eshte zoti , ne forme edhe kuptim human , pra i misheruar sipas karakteristikave njerezore .

Keshtu e shpjegonte pak a shume . Do ta gjej videon me qe e shpjegon shume me mire aj se sa une .

E theme me qe me kujtua qe pyesje njehere si behet zoti te jete zoti por edhe Jezusi .

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Por ata ne fakt me para vdesin edhe pastaj kuptojne edhe vazhdojne jeten me nje njohuri te thele edhe dashuri ndaj gjithckaje ne kete bote .

Te pakten keshtu thone , qe pasi vdesin , 1) kalojne ne nje tunel drite 2) Pasi kalojne tunelin ose takojne te aferm , ose engjej , ose ndodhen direkt nen pranine e zotit 3) Zotin e pershkruajne si drite qe eshte aq e ndritshme edhe aq e madhe sa fjalet humane nuk e pershkruajne dot , por nje drite qe nuk u vret syrin .

Disa shikojne Jezusin , madje njeri thoshte keshtu qe zoti i shpjegoj qe Jezusi , eshte Zot . Qe Jezusi , eshte zoti i misheruar ne forme humane . Pra zoti , ekzistenca vete ajo qe nuk shikohet , gjithcka , misherohet ne forme humane , si Jezusi . Jezusi eshte zoti , ne forme edhe kuptim human , pra i misheruar sipas karakteristikave njerezore .

Keshtu e shpjegonte pak a shume . Do ta gjej videon me qe e shpjegon shume me mire aj se sa une .

E theme me qe me kujtua qe pyesje njehere si behet zoti te jete zoti por edhe Jezusi .
    A s'po sheh kontradit ?
    … ///

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

A s'po sheh kontradit ?
    Jo fare ne fakt . Shume nga ata e kan me certifikat qe kan vdekur , madje per shume nga ata vete doktoret dalin edhe thone qe kishin vdekur , edhe eshte mrekulli qe jan midis nesh .

Madje ky lloj fenomen , nuk ndalet vetem te besimtaret ,por edhe te kushdo tjeter . Madje njeri prej atyre , kohet e fundit eshte nje nga neurokirurget me te famshem te Amerikes , i propozuar edhe per cmim , edhe qe jipte leksjone ne nje nga universitetet me te medha te Amerikes .

Ironia e fatit eshte se aj pesoj nje nga semundjet me te renda ne koke , edhe vdiq klinikisht . Edhe nga ateisti me dogmatik tani proklamon qe ka pare boten e perjetshme edhe ka takuar zotin .

Do ta gjej ti shikosh vete .

Ti shikoj njehere videot edhe do shikosh qe ke nga njerezit me te thjesht , deri ne politikan , biznesmen edhe shkencetare nga me famshem qe nga dalja e tyre ne publik vetem humbasin se sa fitojne

Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Nje njeri shume i pasur qe pasi vdiq klinikisht edhe u kthye , i dha te gjitha parate per donacion edhe tani jeton nje jete shume normale edhe pa eksese .

Shiko te videoja ku eshte edhe ne magazine si nje nga SEOT me te sukseseshem te Amerikes . Gjithsesi njeri shume i zgjuar

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •