Close

Rezultati i Sondazhit: Si do të vlerësonit 100 ditët e para të qeverisë Rama?

Votues
147. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Pozitivisht

61 41.50%
  • Negativisht

56 38.10%
  • Në vend numëro

17 11.56%
  • Nuk më intereson

13 8.84%
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 125

Për: Çfarë mendoni për 100 ditët e para të qeverisë Rama?

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Qeveria e re shqiptare sapo mbushi 100 ditet e para ne pushtet. Qeveria dhe ministrat po bejne bilancin e punes se tyre ne keto 100 dite. Po hapim nje teme per te pare se cfare mendoni ju, qytetaret e atij vendi per punen e deritanishme te qeverise se re ne Shqiperi.

- Si do ta vlerësonit punën e qeverisë shqiptare në këto 100 ditë?
    - Cilat kanë qenë disa prej ndryshimeve pozitive të qeverisë së re në këto 100 ditë?
    - Cilat kanë qenë disa prej ndryshimeve negative të qeverisë së re në këto 100 ditë?
    - A jeni optimist apo pesimist për punën e qeverisë në të ardhmen?

Si në çdo sondazh, secili prej anëtarëve hedh votën e tij, dhe shpreh mendimin e tij të plotë në një postim në këtë temë. Nuk është nevoja që të replikoni e kundërshtoni mendimin e njëri-tjetrit, pasi secili ka mendimin e vetë personal. Por mund të lexoni në heshtje mendimin e gjithësecilit shprehur në këtë temë.

Albo
    Pershendetje!Ne keto 100 qeverisje te z.Edvin Rama,,,une di te them vetem faktin qe im ate 30 vite kontribuoi ne naft ne menyren me korrekte te mundshme,,,dhe kjo qeveri e nxjerr nga puna pa asnje motiv

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga migena hoxha Lexo Postimin
    Pershendetje!Ne keto 100 qeverisje te z.Edvin Rama,,,une di te them vetem faktin qe im ate 30 vite kontribuoi ne naft ne menyren me korrekte te mundshme,,,dhe kjo qeveri e nxjerr nga puna pa asnje motiv
    E ke pyetur babin se ndoshta e ka mbushur moshën për pencion !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    E ke pyetur babin se ndoshta e ka mbushur moshën për pencion !!
    Po nqs nuk e ka mbushur,ca do thuash ? Nuk eshte ky i vetmi rast ku njerez qe jane me vjetersi shume te madhe pune ne nje vend pune,sivjet kane levizur. Une njoh personalisht disa te tille,dhe kane kaluar ne ato vende pune ku kane qene PS,PD,LeShelI e me radhe...nderkohe qe sivjet ,cuditerisht jane hequr per motivacione nga me te ndryshmet.

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BlooD_VenoM për postimin:

migena hoxha (24-03-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Unë e kisha fjalën për rastin konkret !! Ndërsa për rastet e tjera siç thua ti, mirë jua bëjnë që i heqin se me lekë në dorë ose në këmbim të votave e kanë zënë atë vënd pune... ashtu si dhe këta që po i zëvëndësojnë
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

Babi im do dhe 3 vjet te dali ne pension,,,keto 3 vite cfare duhet te bej?????

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga migena hoxha Lexo Postimin
    Babi im do dhe 3 vjet te dali ne pension,,,keto 3 vite cfare duhet te bej?????
    E kuptoj shqetesimin tend Migena. Dhe babi im ne prag pensioni u hoq, por nga qeveria e meparshme, dhe ai kishte nje jete te tere aty. Nese kerkon nje pergjigje ketu s 'ke per ta marr kurre. Fatkeqesisht kjo eshte politika ne Shqiperi. Punesohesh, shkarkohedh per bindje politike, jo per aftesite apo aftesite qe ke. Nje parti iken, nje parti vjen. Vetem emri ndryshon.
    Feelings change - memories don't.

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

migena hoxha (24-03-2014)

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

behuni me LSI qe te mos ju heqin nga puna, keta derrat han majtas e djathtas
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Unë e kisha fjalën për rastin konkret !! Ndërsa për rastet e tjera siç thua ti, mirë jua bëjnë që i heqin se me lekë në dorë ose në këmbim të votave e kanë zënë atë vënd pune... ashtu si dhe këta që po i zëvëndësojnë
    More,20 vjet ne nje vend pune dhe ti thua e kane zene me leke e me vota ? Kur? Perpara 20 vjetesh? Ca ben avokatin e djallit kot? 20 vjet ne nje vend pune,te Thesari i X qyteti dhe te Posta e X qyteti...ca komenti ke ? Te levizesh nje punetor 20 e kusur vjet nga nje vend punr dy zgjidhje ka...ose je idiot(qe kjo eshte e vertete per shokun Kryeminister) ose do besh vend per ato 300.000 vende te reja pune. Te heqesh nje punetor me vjetersi pune te njejte me institucionin ,per te permbushur ne njefare menyre nje premtim elektoral qe eshte dhene nen dozen e forte te coca cola,eshte katastrofe. Megjithate,mire tu behet(nuk e kam me ju migena,e kam ne pergjithesi) se keta duan kaq e me keq.
    Sic tha dhe de Maistre, Every nation has the govermebt it deserves.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    More,20 vjet ne nje vend pune dhe ti thua e kane zene me leke e me vota ? Kur? Perpara 20 vjetesh? Ca ben avokatin e djallit kot? 20 vjet ne nje vend pune,te Thesari i X qyteti dhe te Posta e X qyteti...ca komenti ke ? Te levizesh nje punetor 20 e kusur vjet nga nje vend punr dy zgjidhje ka...ose je idiot(qe kjo eshte e vertete per shokun Kryeminister) ose do besh vend per ato 300.000 vende te reja pune. Te heqesh nje punetor me vjetersi pune te njejte me institucionin ,per te permbushur ne njefare menyre nje premtim elektoral qe eshte dhene nen dozen e forte te coca cola,eshte katastrofe. Megjithate,mire tu behet(nuk e kam me ju migena,e kam ne pergjithesi) se keta duan kaq e me keq.
    Sic tha dhe de Maistre, Every nation has the govermebt it deserves.
    Sa po te ben pershtypje tani?! Kur une thosha mu hoq babai nga puna per arsye politike sme besonit. Kishte dhe mbi 20 vjet pune.Ca simpantizant pd-st ketu arriten deri atje qe thoshin do e kete merituar, apo kaluan ne ofendime personale.. Mesohuni te mbani te njejtin qendrim, jo vetem te ngrini zerin kur t'ju leverdisi.
    Feelings change - memories don't.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Nuk e di veq ma ajo shprehja " O Sales o Lales " nuk po egzistojke kur hyshim ne Kuffi. Fal Edi Rames u hiq kjo shprehje nga kufitaret ne Skyperi.

Harrova si thoshin tash ma ndryshe

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •