Une ty per nje arsye qe nuk e mbaj mend te kam ne listen e injorimit dhe e di qe aty nuk je kot,megjithate e pash postimin tend se ma merrte mendja qe do me kishe bere replike,dhe une po te pergjigjem.
Une nuk di te mos kem besuar ndonjehere ndonjerin apo ndonjeren ketu kur eshte bere fjale per heqje nga puna per arsye politike dhe nepotizmi.
Une e di fare mire se si funksionon nderrimi i pushtetit ne Shqiperi dhe me cfare veprimesh pasohet,por fakti qe une nuk kam bere gam gam per babin tend kur je shprehur ti nuk do te thote se mua me ka pelqyer qe eshte hequr apo ku di une.PD-istet te mbajne cfare qendrimi tu shkoje per shtat,une nuk jam as PD-ist,as Rilindaxhufk as LeShelIst,keshtuqe mua mos me vish me asnje ngjyre politikese nuk kam asnje interes per politiken Shqiptare ,aq me teper per ata debila qe e bejne politiken.
Nqs yt ate ka pasur 20 vjet ne nje vend pune,apo 10 vjet,apo qofte dhe 5 vjet dhe eshte hequr per arsye te dobeta politike si ato te siperpermendurat atehere te njejtat fjale qe kam thene ne postimet e meparshme vlejne dhe per ate qe e ka hequr.
Interesi im per politiken ne Shqiperi eshte purely a sporting one,dhe nuk dua tja di fare. Thash,mire tu behet Shqiptareve qe kane kaq kohe qe e ndjejne kamzhikun mbi lekuren e tyre dhe prap vazhdojne te mos kerkojne asnje lloj te drejte per vete. Per aq kohe sa e kane me mire tu nenshtrohen Totalitarizmit te Ilir Metes ,Sali Berishes dhe Edi Rames ,ta pesojne kaq edhe me shume.
Krijoni Kontakt