Njera pale eshte musliman, tjetra jan alevit, nje sekt i devijuar te nje sekti tjeter.
Kur t'i rrenojn xhamiat, t'i vrasin femijet ne djep vetem pse i takon fese muslimane, atehere aty ka xhihad !
Revolucioni ne Siri ka fillu edhe te devijon, sepse nga ata qe luftojn sot Basharin jan dy forca opozitare : Ata qe luftojn per t'i mbrojt muslimanet che me pas te shpresojn ne nje Siri ISLAMIKE, dhe tjetra, luftojn njesoj per rrezimin e Basharit, por me pas t'i nenshtrohen PERENDIMIT, e me satkesisht > Israelit !
E qe basharit do te vritet, kjo eshte e sigurt, vetėm vonim.
///
Dmth sipas kesaj llogjike nese nje shtet nuk eshte ISLAMIK radikal i bie qe te jete i nenshtruar ndaj Perendimit ???Radikalizmi qenke e vetmja menyre per te qene te lire e te pa nenshtruar???Nuk me duket keshtu mua ... radikalizmi ISLAMIK eshte kulmi i nenshtrimit te popullsise ne duart e nje kaste drejtuese ... dhe nuk ja uroj asnje populli . Nuk do ishte zgjidhja me e mire te mbaronte lufta,dhe pastaj me referendum populli sirian te vendose vete te ardhmen e tij ???
Dhe me e rendesishmja cfare pune ka shqiptari yne te luftoje ne nje lufte ku siriani vret vellain sirian per ceshtje politike apo besimi ??? Ne fund te fundit jane muslimane ... pavaresisht sekteve te ndryshme ... edhe ne Shqiperi ka sunni e bektashi ... po te dy palet muslimane jane .
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Ti ishe tip interesant, duhet te studiohesh nga ekspertet, a ke dalur jashte shtepise ndonjehere, a ke shkuar ne shkolle dhe a te kane mesuar ta perdoresh trurin atje, ty do te dergojme ne USA dhe ndoshta me ate mendjen tende te vogel do te fillosh ta adhurosh ate shtet si 'zot'. Krejt bota kane me te thene se nuk eshte 'zot' USA, ti perseri ke me thene se jo kam vendosur ta adhuroj ameriken si zot sepse i takon ky adhurim sepse eshte zot.
Une postoj nje hadith ku flitet se ushtaret myslimane ne kohen e Muhamedit deshironin te benin seks me grate dhe vajzat qe i kishin zene ne lufte peng, pra duke bere kete ata shkelnin kuroren por edhe mund te kishte marrdhenie seksuale me dhune (dhunim), ky me flet per rober e njekohesisht duke me quajtur 'njeri i mjere'. Torturimi i armiqeve te Islamit me Islam eshte i lejuar, po ashtu edhe vrasja e tyre. Nese se di shko vlla lexo Kuranin e Hadithe e mos na humb kohe. Me ja pre njeriut koken per ty nuk qenka torture?!
Edhe nje pyetje, cka nese jane dy shtete islame te cilat e shpallin njeri tjetrin qafira ose njerez te dalur nga feja, sic eshte rasti me shiat dhe sunite. Kush ka fuqine te tregoje se cili eshte mysliman e cili nuk eshte?!
marlend (12-01-2014)
Sdi si e ben kete pyetje ....! Pse a ka shtete Islamike qe jane ne lufte ndermjet vete a?
A i ke pare ata me mjekrra dhe gishtin tregues larte, ata jane qe e zoterojne jeten e pasosur.
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Ne Siri eshte kapur nje udheheqes i rebeleve pretendohet tė jetė lideri (ose "emir") i al-Kaedės i lidhur el-Nusra ["Fitorja"] Front, e cila ėshtė nė Siri lufton qeverin e asadit.
Sipas kėtyre raporteve, Ebu Muhamed el-Jawlani kishte arritur tė kalojnė disa pika kontrolli ushtarake tė veshur si grua, deri sa ai u arrestua nga ushtria siriane nė el-Jaswiya, el-Qusayr, nė pėrpjekjen e tij pėr tė ikur nė Liban fqinj: "Ai kishte rruar mjekrėn , vetullat i kishte nuk , dhe kishte ven shminka pėr vetulla dhe tė kuq buzėsh derisa ai dukej tamam si njė grua. "
http://www.raymondibrahim.com/from-t...omen-in-syria/
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga beta85 : 12-01-2014 mė 23:05
Eshte dashur ta vrasin kete renegat, lufta eshte per Burra, e jo per GRA !
///
Se kam qellim qe ta ngris veten dhe te te ul ty por ti vertete nuk kishe koncept te jetes, vjen vetem i quan anetaret e ketij forumi 'qafire', 'kafira' duke menduar se po ben dicka por spo ben asgje te mencur pasi nuk je vetem ti qe ke lexuar Kuranin por ka plot shqiptare qe kane njohuri rreth besimit ne Zot, madje edhe myslimane qe falen kam vet shoke dhe asnjeri nuk me quan qafir. Sjam aktor, nuk jam person publik, nuk lavderohem qe kam shetitur neper shtete te ndryshme per asgje skam cka te te lavderohem ty. Sjam askushi, vetem nje njeri i thjeshte, dhe nje forumist dhe asgje me shume. As nuk di me shume se ti por as ti sje i vetmi qe di te lexosh edhe ne dijme te lexojme e te logjikojme. Tung
Krijoni Kontakt