Hahahahahaha _Elena_ me duket se zemrushja u benka byrekun me ēorbe spinaqi. Hahahahahaha. (joke)
Mua me pelqen jashtezakonisht shume byreku me spinaq, eshte preferenca ime e pare nga byreket, jane disa vende bosh pastaj vijne te tjeret.
Imperator
Hahahahahaha _Elena_ me duket se zemrushja u benka byrekun me ēorbe spinaqi. Hahahahahaha. (joke)
Mua me pelqen jashtezakonisht shume byreku me spinaq, eshte preferenca ime e pare nga byreket, jane disa vende bosh pastaj vijne te tjeret.
Imperator
Albanian Perandory
... S'keni faj ju.. kam faj un qe u leshoj receten ktu.. lol.. Madje nese keni tenxhere qe te kete kullorse brenda hidhini uje deri tek kullorsja dhe lereni spinaqin siper .. do e shifni si zjen nen avull spinaqi dhe i ruan gjith vitaminat..
Pastaj kush e ka provuar nga dora ime vetem e ka levduar![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 11-06-2007 mė 16:21
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Me fal se ndoshta nuk kam experiencen tendePostuar mė parė nga Zemrushja
por mesa kam degjuar dhe mesa shof kur gatuan mami, dua te them se
kur bene spinaq normale qe do jet ne zjarr te avasht por nuk duhet ta lesh shume se spinaqi tretet dhe me vertet behet llaē
Pastaj cfare ngelet kur e pjek?
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Elenaaaa mos me bej ta bej foto kur ta boj ket fundjav ke shpia lol..
Nuk behet llac.. ta kam thon 100 her..
Pastaj varet se cfare nenkupton ti sob te avasht.. Nese gatuan me korent jo me shum se 2 qe eshte very low me soben me Gazzzzzzz ufffffffffaaaaaaaa me lodhet..
zemrushja , po ne prush bahet me i shijshem![]()
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Dua foto te byrekut me spinaq qe bene Zemrushja!!!!Postuar mė parė nga Zemrushja
Per sobe me korent e kam fjalen dhe une moj,se ato te gazit nuk i njof fare![]()
Mos u merzit hon,beje nje here ashtu si them une,dmth,lere spinaqin vetem 10 min dhe pastaj hap petat per qejfin tende lol
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Zemrushja, i leme sherret tani se po filluam akoma ju te dyja do filloni te kapeni per flokesh e pastaj do me gjuani dhe mua me tenxheren e spianqit kokes, pra do perfundojme ne nje sherr te papare.
Tani e mira e te mires eshte qe kur te besh spinaqin te na sjellesh nga nje cope mua dhe Elenes qe ta provojme dhe te te themi se si e gatuan.
Imperator
Albanian Perandory
Po ta le aq sa thu ti i bie ta ve njelloj si osht i blem mi.. lol..Postuar mė parė nga _Elena_
Ne tenxheren me kullore brenda sa ti vene spinaqit avujt te frynnn ti thua behet qull lol..
ps. Foto mund t'ju sjell po sa ta sjell deri ke ju osht prish :p
E ke fjalen per byrekun e pjekur ne saē? omg mos ma kujto :DPostuar mė parė nga BaLLaKumi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zemrushja : 11-06-2007 mė 16:34
Edhe si perfundim do ham ndonje cop apo jo?Le te dal llac apo edhe tull,aman se po na bejn zorret demostrat
Zemrushe apo ti labe,kush byrek u poq me shpejt,ec levizni duart dhe na servirni specialitetin tuaj![]()
Feel the pump √
bobobobobo boll me keto tema se po na leshon goja leng![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt