Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 79
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Thumbs down Pėr: Te gjithe kunder Ramushit.

Islami na mėson : Luftoni armiqtė tuaj !

Krishterizmi i mėson : Duani armiqtė tuaj !

* * * * * * * * * * * * *

Emri:  largea_18masakra-kosove1366471356.jpg

Shikime: 5002

Madhėsia:  76.1 KB

Kur e shiqoj kete fotografi e pyes veten : "Si ka mundėsi, qė t'i dua autorėt e kėtyre krimėve vetėm pse jan tė krishter ?!"

Un nuk i dua armiqt, dhe le ta diejn don kishotat, se ne nuk do t'lutemi per ta !!

PS : Mesazhin : "Duani armiqt tuaj", thuajani ramushit, ndoshta e pelqen kur t'i thuani se ky selam eshte nga bibla !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Le dévoué : 20-01-2014 mė 09:21
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Te gjithe kunder Ramushit.

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk thuhet duaje kriminelin dhe vrasesin, por duaje armikun...
    Armiku nuk eshte domosdoshmerisht kriminel dhe vrases apo organizator i krimeve dhe vrasjeve.

Une p.sh. jam armik yti. Megjithate nuk jam as kriminel as vrases dhe ti nuk ke asnje arsye te vertete te me urresh.
    Te me kritikosh, kundershtosh dhe te ngjashme po, por jo te me urresh.
    Pse beson e mendon ndryshe, ty nuk te konsideroj "armik" o trushperlar ! Kthjellohu pakes !!!
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pse beson e mendon ndryshe, ty nuk te konsideroj "armik" o trushperlar ! Kthjellohu pakes !!!
    Une ty patjeter t'konsideroj armik...
    Dhe jo vetem ty, por te gjitha ata qe mendojne si ti.
    Megjithat, nuk kam asnje arsye per te bere te padrejte, per te lenduar, per te rrezikuar apo per te vrare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 20-01-2014 mė 09:27

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Une ty patjeter t'konsideroj armik...
    Dhe jo vetem ty, por te gjitha ata qe mendojne si ti.
    Armiqt e Shqiptareve musliman, qenkan katoliket shqiptar sipas antiproantit

O Anti,... beri nder vetes, e mos shkruaj me ketu ! Ik shko perqafohu me serbet, e t'rruaje i biri ! Sepse un refuzoj tė tė kem armik, pamvaresisht se ēfar beson, urren, apo mallkon !
    … ///

Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

O Anti,... beri nder vetes, e mos shkruaj me ketu ! Ik shko perqafohu me serbet, e t'rruaje i biri ! Sepse un refuzoj tė tė kem armik, pamvaresisht se ēfar beson, urren, apo mallkon !
    Nuk m'interesojne vendimet tua...
    Ti je i lire te besh cafare te duash.
    Ti dhe ata qe mendojne si ti per mua jane jo vetem armiq te mi, por edhe armiq te kombit shqiptar. Ngjashem si shkijet dhe si turqit me pare, nese jo edhe me te rrezikshem, nese kemi parasyesh kohen dhe rrethanat e ndryshme.

Keshtu mendoj dhe kam te drejte te mendoj une.
    Ti patjeter ke te drejte te mendosh ndryshe.
    Ty dhe mua s'na lidh asgje, pervec gjuhes se perbashket me te cilen rastesisht po komunikojme ne kete forum.

Armiqesine nuk duhet ta kuptosh vetem si lufte per likuidimin fizik te njeri tjetrit, por ne kete kontekst si lufte ideologjike me te gjitha mjetet legale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 20-01-2014 mė 09:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Leje rehat se ja ke humb bosullen ,seshte tu dit shka eshte tu fol i shkreti

XHaxhi enver i ka mesu keshtu ai qe mendon ndryshe eshte armik

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Shtimjanii pėr postimin:

Le dévoué (20-01-2014)

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Nuk m'interesojne vendimet tua...
    Ti je i lire te besh cafare te duash.
    Ti dhe ata qe mendojne si ti per mua jane jo vetem armiq te mi, por edhe armiq te kombit shqiptar. Ngjashem si shkijet dhe si turqit me pare, nese jo edhe me te rrezikshem, nese kemi parasyesh kohen dhe rrethanat e ndryshme.

Keshtu mendoj dhe kam te drejte te mendoj une.
    Ti patjeter ke te drejte te mendosh ndryshe.
    Ty dhe mua s'na lidh asgje, pervec gjuhes se perbashket me te cilen rastesisht po komunikojme ne kete forum.

Armiqesine nuk duhet ta kuptosh vetem si lufte per likuidimin fizik te njeri tjetrit, por ne kete kontekst si lufte ideologjike me te gjitha mjetet legale.
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Leje rehat se ja ke humb bosullen ,seshte tu dit shka eshte tu fol i shkreti

XHaxhi enver i ka mesu keshtu ai qe mendon ndryshe eshte armik
    Erdhe ketu, me qellim te na thoshte se ai eshte "paqėsor", se edhe armiqt i donte,.. dhe doli nga ketu duke brohoritur se me ka ARMIK, ARMIK,..A R M I K ! ! !
    … ///

Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

E marove edhe videoklipin!?

S'ka lidhje me mllef, edhe pse ty t'duket dhe t'pershtatet ashtu...
    Mllef nuk kam ndaj askujt qe thote mendimin dhe besimin e tij lirshem, qe nuk eshte qellimisht i padrejte, nuk i demton njerezit e pafajshem qellimisht...
    Njekohesisht duhet te jete dikush per te cilin kam konsiderate dhe respekt te duhur, jo secili qe shkruan dicka ne nje forum apo i cili nga une konsiderohet si kundershtar ose armik.

Mllefi qartazi eshte ne anen tende, sepse nuk je ne gjendje ti pranosh ne menyre dinjitoze mendimet dhe vendimet e tjereve, te cilet nuk mendojne dhe besojne si ti dhe nuk t'konsiderojne ashtu si e kononsideron veten apo si ke deshire te te konsiderojne tjeret.

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

E marove edhe videoklipin!?

S'ka lidhje me mllef, edhe pse ty t'duket dhe t'pershtatet ashtu...
    Mllef nuk kam ndaj askujt qe thote mendimin dhe besimin e tij lirshem, qe nuk eshte qellimisht i padrejte, nuk i demton njerezit e pafajshem qellimisht...
    Njekohesisht duhet te jete dikush per te cilin kam konsiderate dhe respekt te duhur, jo secili qe shkruan dicka ne nje forum apo i cili nga une konsiderohet si kundershtar ose armik.

Mllefi qartazi eshte ne anen tende, sepse nuk je ne gjendje ti pranosh ne menyre dinjitoze mendimet dhe vendimet e tjereve, te cilet nuk mendojne dhe besojne si ti dhe nuk t'konsiderojne ashtu si e kononsideron veten apo si ke deshire te te konsiderojne tjeret.
    Ti mor anti, si duket as kuptimin e fjales : Armik, nuk e kupton !

Ja po ta jap definimin egzakt, dhe pas kesaj : Vdiē, me mllefin tend !

ARMIK : "Ai qė i do tė keqen njė tjetri, qė e urren atė dhe qė pėrpiqet ta dėmtojė; kund. mik. Armik i hapėt (i fshehtė). Armik i egėr (i pabesė). Armik pėr vdekje. Bėj armiq. Darova e armikut o helm, o thikė. fj. u. armiku kurrė nuk ta do tė mirėn, mos prit tė mirė nga armiku. Armikut dhe erės tregoju gjoksin! fj. u. mos u pėrkul pėrpara armikut; mos u tremb nga vėshtirėsitė."
    … ///

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •