Close
Faqja 26 prej 28 FillimFillim ... 162425262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 273
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Pėr: Masakrohet me 10 plumba trupi i personit qe plagosi policin. Tahiri: Bravo ēuna!

Sot u dha nje vendim ne gjykaten Angleze per vrasjen e Mark Duggan ne Gushtin e 2011 ne Londer, vrasje e cila shkaktoi protesta e demonstrata ne te gjithe Angline qe shkaktuan 5 te vdekur dhe deme prej 200 milion pound. Pavaresisht se Duggan nuk ishte i armatosur kur u vra ai kishte pasur arme ne makine te cilen e kishe hedhur nga dritarja gjate ndjekjes nga policia. Polici qe qelloi i tha gjyqtareve se ai e qelloi te dyshuarin pasi mendoi se ishte ne rrezik per jeten dhe se do te qellohej. Gjykata vendosi 8-2 si nje vrasje te ligjshme.

Ne Shqiperi ky bandilli ende qellonte mbi policine gjate kohes kur u vra dhe pervecse ishte nate nuk ishte as ne shesh te hapur qe te neutralzohej menjehere. Ndaj dhe ka marre disa plumba para se te vritej, sepse policat kane qelluar ne terr nga atje ku vinin te shtenat derisa sniperi e ka lokalizuar dhe neutralizuar. Ose ndoshta pasi ka marre plumba ne trup ka dale ne te hapur edhe per tu dorezuar. Gjithesesi turp per ata qe mbrojne kriminele.

Dakord qe nuk bashkoheni me komentet e Tahirit, por nuk duhet perdorur vrasja e nje krimineli per te sulmuar ministrin me genjeshtra.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xinxerfilli : 08-01-2014 mė 21:51
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Pėr: Masakrohet me 10 plumba trupi i personit qe plagosi policin. Tahiri: Bravo ēuna!

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    meqe e kthyhet ne ceshtje politike atehere ne 21 janar nje polic ngriti nga toka flamurin, mbrojti sipas ligjit ate qe duhej te mbronte duke pranuar edhe shkopinjte qe i dhane ata njerez ne shesh. ky polic personalisht nuk nxorri ndonje arme te qellonte mbi ata qe po e qellonin, por zbatoi ate qe quhet LIGJ. perfundimi ne vend te behej HERO e hoqen si qen ata te PS (apo PiSat) dhe nuk foli njeri. pra si mund te thoni bravo cuna??? per ke cuna e keni fjalen??? ky qe zbatoi ligjin pse e hoqen??? ah harrova, ky nuk ishte BRAVO por nje "qen" i PD.
    Po sikur tu themi bavo dhe ketyre qe ben detyren qe vran kriminelin dhe atij qe ngriti flamurin?

PS hoqi ate se ishte i PD, kurse PD shan keta se jane te PS.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=38088&kat=87

Per ata qe do donin te kishte kamera gjate arrestimit ndodh edhe te kete , 5 persona te arrestuar per tentativ vrasje ndaj nje shtetasi jane prangosur pa qen e nevojshme te vritet asnjeri ,
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    http://www.shekulli.com.al/web/p.php?id=38088&kat=87

Per ata qe do donin te kishte kamera gjate arrestimit ndodh edhe te kete , 5 persona te arrestuar per tentativ vrasje ndaj nje shtetasi jane prangosur pa qen e nevojshme te vritet asnjeri ,
    Sigurisht qe ndodhe te kete dhe kamera gjate arrestimit. Keta ben mire qe nuk qelluan ndaj policise, dhe u arrestuan te gjalle. Djem me mend.

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po sikur tu themi bavo dhe ketyre qe ben detyren qe vran kriminelin dhe atij qe ngriti flamurin?

PS hoqi ate se ishte i PD, kurse PD shan keta se jane te PS.
    C'fare kokefortesie??!! Po nese policia do te kishte bere detyren e vet qe me pare (nga precedencat qe kishte ARMIKU), ky qe vdiq do te ishte tani duke bere vitin e katert apo te peste ne burg, me fjale te tjera nuk do te kishte vdekur. Pse? Sepse tani qe vdiq ai polic qe e vrau nuk quhet me bravo, por dicka tjeter qe ka nje emer te rende...e di qe do thuash qe zbatoi urdherin se ishte ne krye te detyres...por policia e ka nje eksperience, prandaj edhe DUHEJ t'a evitonte vrasjen per te mos u turperuar...
    morali:
    ja ku te con nderi dhe toleranca ne kundershtim me LIGJIN.
    p.s. mund te tolerohen shume gjera, por perdhunimi jo....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

C'fare kokefortesie??!! Po nese policia do te kishte bere detyren e vet qe me pare (nga precedencat qe kishte ARMIKU), ky qe vdiq do te ishte tani duke bere vitin e katert apo te peste ne burg, me fjale te tjera nuk do te kishte vdekur. Pse? Sepse tani qe vdiq ai polic qe e vrau nuk quhet me bravo, por dicka tjeter qe ka nje emer te rende...e di qe do thuash qe zbatoi urdherin se ishte ne krye te detyres...por policia e ka nje eksperience, prandaj edhe DUHEJ t'a evitonte vrasjen per te mos u turperuar...
    morali:
    ja ku te con nderi dhe toleranca ne kundershtim me LIGJIN.
    p.s. mund te tolerohen shume gjera, por perdhunimi jo....
    Mbase nuk e di historine e para 4 viteve une. Keta policat qe kryen aksionin ca bene para 4 vitesh?

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Mbase nuk e di historine e para 4 viteve une. Keta policat qe kryen aksionin ca bene para 4 vitesh?
    ai qe vdiq kishte precedent penal, atehere policia per te fshehur paaftesine e vet pasi nuk e kishte arrestuar me pare te pakten ta evitonte vrasjen. po tani e kuptove...mire tahiri qe s'arrin deri ne kete pike imagjinate pasi eshte i porsaardhur (i Ri apo frishku-frishku) e nuk di se c'levdon, por mos bej edhe ti si ai...edhe tahiri kur te rritet do beje rruge, do mesoje e pastaj si gjithe te tjeret do e fluturojne....

ai qe vdiq kishte precedent penal, atehere policia per te fshehur paaftesine e vet pasi nuk e kishte arrestuar me pare te pakten ta evitonte vrasjen. po tani e kuptove...
    S'ka asnje kuptim kjo qe ke shkruar.

Jo cdo person arrestohet menjehere pasi ben krimin. nuk mund t ekapen te gjithe menjehere. Ka arrestime qe behen dhe pas 10-20-30 vitesh.

Vrasja e tij ka te bej me faktin qe ai qelloi ndaj policise. Se ka 1 muaj apo 4 vjet qe ka kryer krim, nuk eshte fare kriter per te percaktuar nese qellohet mbi kriminelin apo jo.

Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

S'ka asnje kuptim kjo qe ke shkruar.
    Jo cdo person arrestohet menjehere pasi ben krimin. nuk mund t ekapen te gjithe menjehere. Ka arrestime qe behen dhe pas 10-20-30 vitesh.
    Vrasja e tij ka te bej me faktin qe ai qelloi ndaj policise. Se ka 1 muaj apo 4 vjet qe ka kryer krim, nuk eshte fare kriter per te percaktuar nese qellohet mbi kriminelin apo jo.
    po e kishin lene me arrest shtepie dhe u piu rakine atyre te treve qe e vizituan ne dimbidhjet te nates, te paarmatosur, dhe te "xheshur" e pastaj kur hengren plumbin (nga ai me precedent) bertititen: o daja hajde se po na rrahin (dajat jane ata te RENEA-s). erdhi daja nga kavaja (me sakte snajperi per vetembrojtje) dhe tha kam qe kam nje k@qe plumbi t'ja hudh njehere ketij qypit ne kaptine??? OK - bertitit lagjia (koleget). BUM (10 apo 15 here) dhe rezultati? S'ka me raki per sivjet. Tahiri: bravo cuna se rakine po jua jap une dhe gezuar 2014....

jam qe jam po e them edhe une, gezuar te gjitheve!

p.s. e kuptove mo!!!???

po e kishin lene me arrest shtepie dhe u piu rakine atyre te treve qe e vizituan ne dimbidhjet te nates, te paarmatosur, dhe te "xheshur" e pastaj kur hengren plumbin (nga ai me precedent) bertititen: o daja hajde se po na rrahin (dajat jane ata te RENEA-s). erdhi daja nga kavaja (me sakte snajperi per vetembrojtje) dhe tha kam qe kam nje k@qe plumbi t'ja hudh njehere ketij qypit ne kaptine??? OK - bertitit lagjia (koleget). BUM (10 apo 15 here) dhe rezultati? S'ka me raki per sivjet. Tahiri: bravo cuna se rakine po jua jap une dhe gezuar 2014....

jam qe jam po e them edhe une, gezuar te gjitheve!

p.s. e kuptove mo!!!???
    Kuptova qe nje kriminel qe qelloi mbi policine, u vra.

Po ke thene gje tjeter, atehere shkruaje pak me mire dhe me fjali te rregullta, se eshte veshtire per te deshifurar ato qe ke shkruar. Hidhesh nga nje dege te tjetra. Nje here thua nuk duhej vrare meqe policia se kishte arrestuar per 4 vjet, (pa kuptim), pastaj fillon tregime me raki e me daja nga kavaja.

Per mua policia eshte ne rregull ketu. I vetmi problem te kjo histori eshte prononcimi i ministrit qe ishte jo-profesional dhe duhet te kishte kerkuar falje qe flet si ne muhabet kafeneje.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •