Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2012
    Postime
    50

Kerkoj nje mendim

Kush me jep nje mendje cfare eshte me mire te ndjek nje kurs per banakier apo ndihmes kuzhinjer, me cilin profesion mund te gjesh me shpejt pune dhe te paguhesh me mire?

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Pėr: Kerkoj nje mendim

Citim Postuar mė parė nga Xhoni2012 Lexo Postimin
    Kush me jep nje mendje cfare eshte me mire te ndjek nje kurs per banakier apo ndihmes kuzhinjer, me cilin profesion mund te gjesh me shpejt pune dhe te paguhesh me mire?
    O Xhono!

Per mendmin tim futju guzhinier.

1 milion e 800 mije leke te vjetra merr nje guzhinier qe eshte restoranti nja 40 m larg nga shtepia ime.

E gjithe merita e guzhinierit eshte per klientelen e krijuar te restorantit ne fjale.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

une them me mire banakier. puna e kuzhinierit eshte teper e lodhshme, sidomos ne vere kur temp shkon 40 grade. vetem nese e ke vertet pasion, do ta keshilloja. por meqe pyet, besoj se nuk behet fjale per pasion ne kete rast

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2012
    Postime
    50

Pasionin e kam per te dyja shume por pyes se dua te di se me cilin profesion do mundem te gjej me shpejt punen, Sa ore ne dite punojne kuzhinjeret? Po banakieret?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Pasionin e kam per te dyja shume por pyes se dua te di se me cilin profesion do mundem te gjej me shpejt punen, Sa ore ne dite punojne kuzhinjeret? Po banakieret?
    ndoshta kuzhinier atehere. per orarin varet, nese punon ne restorant apo ne hotel. hotelet kane orar me te reduktuar...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Me banakier une nenkuptoj bartender, ka shume lek por do cash koken me njerezit e dehur, problemet e tyre etc. Ndihmes kuzhinier do lodhesh pak me shume por s'ke te besh me klientet. Pra varet cfare te pelqen ty??? kete te dyten pak a shume mund ta besh ne cdo moshe, kurse bartender te do ne pune shume vone edhe mosha ka rendesi.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Dihet, ci pelqen me teper,

Paret...

E ka shprehur.

Cdo gje varet, nga pasioni dhe oret qe do i dedikosh profesionit.

Bartender, duket me i,lehte.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ndihmes kuzhinier nuk ka leke, por nese te pelqen te behesh kuzhinier ( te mbarosh shkollen per ate pune) ja vlen te punosh si ndihmes fillimisht. Barteder marrin goxha bakshishe por ka dhe rreziqet e veta, plus ajo qe permendi looneeagle eshte me moshe.
    Feelings change - memories don't.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •