ketu shume kohe e bukur vape e cmendur.
Si e keni kaluar deri tani veren??
ketu shume kohe e bukur vape e cmendur.
Si e keni kaluar deri tani veren??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
tek gjiri I lalezit pushuesit jane ulur afersisht me 30-40 % krahasuar me vitin e kaluar kjo me duket mua te pakten si frekuentues I pervitshem , me veren mire te themi sepse ndjej mungesen e miqeve qe sivjet nuk kane mundesi te grumbullohemi per qef gjate pushimeve te gushtit
a jemi te durushem si komb?
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Si komb po perderisa na kan duruar deri tani do bejne si do bejne
Perdorni ilace kur ju dhemb koka ??
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
rralle shume, jo me larg se dje kisha gjate gjithe dites
por nuk perdora
kush fiton me shume ne shoqerine tone, hipokriti apo haduti?
Morali & Miresia
nuk e di jane bere nje tashme nuk i ndaj dot
Pse je gjithmone i revoltuar ndaj shtetit mendon se do te ndryshosh gje ??
sepse gjithmone paguaj te gjitha detyrimet karshi tyre, dhe shpesh me eshte dashur te paguaj perseri per sherbimet qe duhet te mi ofroj, psh a mundet qe doktorri I familjes te mos I sherbej nje pensionisti qe merr 10000 leke pension ne muaj dhe duhet ti paguaj kesaj te ashtequajture 2-5% te pensionit per ti dhene ata ilaqe qe mban rregullin e jetes me ta. a mundet qe arsimtari te mos vleresoj femijen tim me noten qe meriton sepse nuk paguaj tarife mujore per kursin e ofruar nga ai .ajo
e di qe nuk do ndryshoj dicka me revolten time ndaj tyre, por nese dikush me ka sherbyer si duhet per ate ae paguhet e kam falenderuar per sherbimin dhe ciltersine e tyre qe jane te pakte ne gjithe sistemin tone shteteror
komuniteti ku jetojme po behet gjithmone e me shume I varur ne interesa monetare dhe jo miqesore.
ceshte tirana per ty?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga par : 11-08-2014 mė 12:53
Morali & Miresia
Tirana per muaa asgje nje qytet me shume ne harte.
Per ty??
per mua eshte endrra te kacavjerrur shqiptaresh per me shume arsim, dije, liri, barazi, shendet por eshte shendrruar ne grumbuj laraskash qe vene e vine verdalle per cukitje ushqimi te shqiponjave, keta te fundit gabojne rende kur thone , bravo laraska qe ushqim per ne nuk paska.
a keni uje dhe drita 24 ne 24 ore?
Morali & Miresia
personalisht po dritat fiken vetem ne raste riparimesh ose defektesh te medha ??
PSe ju nuik keni??
dhe une jam rehat me dritat qe nga 2007 kurse me ujin kam qene me kohe dhe I paguaj aq sa hargjoj,
mosha me bukur e jetes per juve eshte?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga par : 11-08-2014 mė 13:50
Morali & Miresia
Krijoni Kontakt