Jo nuk mi do zemra femijet e huaj hahaha
Po ti do biresoje ?
Jo nuk mi do zemra femijet e huaj hahaha
Po ti do biresoje ?
Kur nuk i ke thua do ta bej por me te vertet eshte pak e rende .
Si mendon?
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Nuk e dij kurr skam mendu nga ky kendveshtrim !
Ti ke menduar ndonjehere ?
Po kur kam qene ne shkolle te larte e kam shqyrtuar si ceshtje por skam dhene ndonje konkluzion kokret.por mendoj qe ata qe e bejne kan zemer shum te madhe mendon keshtu?
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Nuk e di. Lexova nje lajm nje dite. Bodiguardi i Angelina Jolies ka fol , ka thane qe Jolie eshte 2 ftyra. I maltreton femijet qe i ka. Ndersa Bredi eshte shume me i dashur me femijet.
Hmm nuk e dij tashi nese e ka ba per nga zemra e mire apo per me ba fame me shume. Ndoshta ka qe me shume e ndjejn mungesen e femijeve dhe e biresojn edhe spe gjithe i bren qe nuk jan femijet e tyre.
A mendon qe njerzit aktrojn shume ?
Njerzit aktrojne me shume me veten ...
C'po ben?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sorkadhe_Kelcyre : 06-03-2014 mė 17:12
What goes around---comes around
Po i therras mendjes, ku jam, si jam, ku po gaboj, pse po gaboj, pse spo me ecen etj. nje mendje e trazuar me pak fjale :P
Si mendon se do veje kjo puna e Rusise me Ukraninen se spo me ze gjumi?
Just me!
S'po kom pune tjeter vetem me mendu edhe n'Rusine e Ukrainen, le t'bojn car t'dojn.
Car po mendon tyve?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Mendoj qe duhet me u dhez atje me bume t'mdhaja
A tutesh me ba mu dhez lufta 3 botnore ?
Lexus, me t'tregu drejt kshu m'dhimben njerzimi i pafajshem sidomos femijet, tashi me qene se nese nuk vdes n'lufte jetoj pergjithmone ndoshta isha tut, po kshu pasi qe kena me vdeke ashtu e kshtu, bile qa me u tut badihava.
E tyve a po tutesh?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt