Nėse murgeshat martohen me Jesusin ne boten tjeter sipas bibles,... ēkan prifterinjt qe s'martohen me gra te kesaj bote '!? apo ndoshta edhe keta si murgeshat, vdesin per nje enderr ?![]()
///
Kush do ta dije..., ti ...?!Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
Jezu Krishti (Isau a.s.) Hyjnor apo Njerėzor?
Po me ty s'ja vlen barra qirane!
Ti hap tema sa per te tretur ushqimin e prishur qe gelltit per dite!
Shko mer krap, se nuk te hyn ty ne hise se kush dhe se eshte apo jo ..., shiko nga je kthyer ( Meka ) mos te biesh permbys,
pasi perpara teje eshte nje qe as kembet nuk i ka lare... - e ka shume te ngjare te mos kete nderruar breket per nje jave rrjesht!![]()
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Ane,
keta jane mesuar qe femra tu nenshtrohet deri ne vdekje, qoft edhe duke e therrur, si puna e pules!
ndaj ju merren ment kur nje femer i pergjigjet, per ata, ndonse nje burre flet idiotlliqe prap nje grua duhet te heshte, ky eshte ligji i tyre!
Me e keqja qe shkojne neper boten e civilizuar, jo per te perhapur civilizim ne shtepite e tyre, por prapambetjen me te zymte qe i kane ngulitur qe se vogli...
ndaj nuk kane shpresa te permiresohen.
Por pyejta, perse nuk shkojne ne vendet e harapve, ku ndajne te njejtat mendime me ta? Pasi jane burracake, pasi llapin lart e poshte per fene e tyre dhe
taze rrojne ne vendet evropiane..., ndaj nuk jane fare koerent me sa flasin. Kalojne kohen me tema e debate te deshtuara, e kur argumentet u mungojne,
provokojne ose ofendojne..., keta jane mbrojtesit e sherihatit...!
ane (03-01-2014)
Ke dicka te thuash per temen ?
Te flas per pastertin askush nuk ka kompetence me shume se sa nje muslimane i nderuar . Hyne ne google dhe lexo per pastertin dhe kushtet e namazit . Bindesh edhe vete se mbi kete faqe te dheut te paster jane vetem muslimanet !
Me vjene keq qe po e theme kete , por muslimani i ka me te pasterta kembet sesa gjuhen qe e kane disa te krishtere ketu ne forum !
Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami (Ali Imran, 19).
Sa keq me vjen qe e mendon keshtu, qe sot me askush nuk do te marre me seriozitet postimet e tua...
Po me fal pak ti.... - mos valle ata "te pastrit e tu", lahen me nafte?!
Nuk ka gajle, mbaj mendjen tende, kam frik se edhe ti vet e di qe je duke thene budallalliqe me oke!
Kur nuk e beson edhe vet sa thua, ( pergjigjesh vetem per debat ), ē'pret prej nesh, po nuk do as men e as kalem,
qe perendimoret i kane te gjitha kushtet dhe jo vetem...! Pra pohimi yt retorik, nje pergjigje do; - nuk ka se si zgjebaraket te japin leksion higjene!
Por per temen, te ftoj te lexosh ne nenforumet e krishtera, po te duash edhe ne gjuhen arabe...
Pershendetje
Mire mire, ky eshte mendimi jot!
Une kam mendimin qe Jupiteri eshte toke shqiptare...
Edhe peshku ne akuarjum eshte i lumtur, por po ta leshoje te lire te jetoje ne oqean, sigurisht qe nuk do te kthehej me deshire me ne akuarjum!
Ti aq di e aq flet..., por une se kam me ty, por me ke te ka mesuar gabim!
Edhe une po flas per te krishteret , jo per ty pesonalisht ! Ne shumes kam folure qe te mos ndjehesh i ofenduar .
Te kuptova qe ne fillim , por vetem deshta te theme se paragjykimi i juaj per ata te cilet mendoni , eshte i kundert dhe eshte e kunderta ajo qe mendoni per muslimanet , kush do qofshin ata . Te ofendosh nje musliman me ke ofenduar edhe mua . Dhe mua fene ma kane mesuar prinderit , mesuesit e fese , dhe ti akuzosh ne ate menyre ti , e mendova te kunderpergjigjem ne menyre keshilldhenese dhe ti mesoj disa gjera te fese tone ! I kovertuari ne muslimane mbasi jemi te pastertia , gjene e pare pas hyrjes ne fe e bene pasterimin e madhe ! E ke ditur kete fakte ?!
Krijoni Kontakt