Postuar më parë nga
Übersoldaten
Kam nje problem te madh. Kam ren ne dashuri me nje vajze. E dua aq shume sa dhe jeten jap per te. E njof qe te vogel, po atehere nuk kisha rene ne dashuri me te. Une nuk banoj ne shqiperi prandaj vete+m 2-3 muaj e takoj ne vit. Para nje vit e gjysem i thash qe e dua. Ajo me tha se i pelqeja po se nuk me donte. E mbajme lidhjen me njeri-tjetrin nepermjet e-mail dhe telefonit. Beharin qe shkoi dilnim cdo dite bashke dhe cdo minut e kaloja me te. Kur erdhi koha qe duhej te ikja na shqiperia me tha se me donte. Mund ta merrni me mend sa u gezova. Cdo gje shkonte ne rregull deri ne dhjetor kur vajta per pushimet. E pyeta nese me donte akoma po ajo sme pergjigjej. Me ne fund me tha qe jo. Kur e pyeta si keshtu me tha qe as ajo se di. Pastaj me tha qe as me ka dhene shkak qe une te mendoja qe me do. Atehere mu ngriten nervat shume dhe i thash qe vet ajo me tha. E di-tha ajo- po atehere ashtu ndieja. I thash mos te takoheshim me po ajo deshi te takohej dhe si perfundim ja ariti qellimit. Kur une i thoja pse e ben kete me mua me thoshte: "Po ti kaq budalla je qe se kupton? Pse ri une me ty gjith diten?". Kur i thosha qe pse me the jo me thoshte qe e detyrova une. Mund ta merrni me mend qe sa lemsh jane bere gjerat per mua. Spo kuptoj asgje.
Tani ajo eshte ne shqiperi kurse une jo. E mbajm akoma lidhjen me njeri tjetrin. E pyes nese ka zene njeri po me thote jo. Here me shkruan qe i mungoj here sme shkruan fare. Une e dua aq shume sa nuk kam asnje lidhje me vajza te tjera ketu ku jam e as qe me vete ne mend. Besoj harrini ta kuptoni problemin tim dhe me ndihmoni qe cte bej a cte mendoj se nuk po kuptoj me gje fare. Me do a sme do? Nje gje di qe une per te dhe jeten jap.
Krijoni Kontakt