Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    O figure, o njesh Maska e Übersoldaten
    Anëtarësuar
    06-03-2003
    Vendndodhja
    Futu te rruga midis Gjimnazit Ali Demi dhe pallatit L, ec der tek ai dyqani perballe, dhe aty me ke nga hyrja tjeter ne kat te 3 te parvazi
    Postime
    33

Me ndihmoni

Kam nje problem te madh. Kam ren ne dashuri me nje vajze. E dua aq shume sa dhe jeten jap per te. E njof qe te vogel, po atehere nuk kisha rene ne dashuri me te. Une nuk banoj ne shqiperi prandaj vete+m 2-3 muaj e takoj ne vit. Para nje vit e gjysem i thash qe e dua. Ajo me tha se i pelqeja po se nuk me donte. E mbajme lidhjen me njeri-tjetrin nepermjet e-mail dhe telefonit. Beharin qe shkoi dilnim cdo dite bashke dhe cdo minut e kaloja me te. Kur erdhi koha qe duhej te ikja na shqiperia me tha se me donte. Mund ta merrni me mend sa u gezova. Cdo gje shkonte ne rregull deri ne dhjetor kur vajta per pushimet. E pyeta nese me donte akoma po ajo sme pergjigjej. Me ne fund me tha qe jo. Kur e pyeta si keshtu me tha qe as ajo se di. Pastaj me tha qe as me ka dhene shkak qe une te mendoja qe me do. Atehere mu ngriten nervat shume dhe i thash qe vet ajo me tha. E di-tha ajo- po atehere ashtu ndieja. I thash mos te takoheshim me po ajo deshi te takohej dhe si perfundim ja ariti qellimit. Kur une i thoja pse e ben kete me mua me thoshte: "Po ti kaq budalla je qe se kupton? Pse ri une me ty gjith diten?". Kur i thosha qe pse me the jo me thoshte qe e detyrova une. Mund ta merrni me mend qe sa lemsh jane bere gjerat per mua. Spo kuptoj asgje.
    Tani ajo eshte ne shqiperi kurse une jo. E mbajm akoma lidhjen me njeri tjetrin. E pyes nese ka zene njeri po me thote jo. Here me shkruan qe i mungoj here sme shkruan fare. Une e dua aq shume sa nuk kam asnje lidhje me vajza te tjera ketu ku jam e as qe me vete ne mend. Besoj harrini ta kuptoni problemin tim dhe me ndihmoni qe cte bej a cte mendoj se nuk po kuptoj me gje fare. Me do a sme do? Nje gje di qe une per te dhe jeten jap.

kerkuesi
    Anëtarësuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    Po te jap nje zgjidhje qe mund te tingelloj pak banale por qe mendoj se eshte me e drejta per te kuptuar nese te do apo jo.
    Kur te shkosh gjate veres ne Shqiperi thuaji se do te shtysh me tej mardheniet me te dhe do te besh dashuri. Nqs te tha po do te thote qe te do dhe ska per te te harruar kur.
    Po te tha jo (dhe qe nqs te do nuk ka arsye pse te thote) atehere lere dhe shiko jeten pasi dhe ate e mban nen presion dhe veten tende. Vazhdo jeten tende aty ku je dhe shijoje lol se dreqi e mori eshte shume e shkurter (te pakten keshtu me duket mua).

Me bindjen se mund te te kem ndihmuar sadopak te uroj gjithe te mirat!
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    I dashur, "ME ndihmoni"

Ceshtja qenka koklavitur shume me te dua apo nuk te dua, me do apo sme do.
    Nje nga arsyet pse ajo ka qene gjithnje after teje kur vjen nga jasht mund te kete qene edhe gjendja juaj financiare. Personalisht me vjen keq te besoj se disa nga femrat shqiptare jane materialiste, nejse kjo nuk ka rendesi.

Me sa shoh ajo eshte rritur me ty dhe ti me te qe keshtu e njihni mire njeri tjetrin huqet, hobit e gjithe te tjerat.
    C'fare une do te te sugjeroj eshte nje loje, por vetem keshtu do e shohesh nese ajo vertet ju pelqen dhe ka ndjenja per ju.
    Pyet nji shokun tend apo komshi apo kusheri apo ku ta dij une ke ke ti qe i beson. Zgjidhni nje cun te lezetcem dhe jepini keto udhezime.
    Te ndaloje vajzen ne rruge per nje kafe dhe ti shprehi se ai pelqen te pije nje kafe me kete gocen. Le te shprehi cuni se e pelqen dhe ka deshire te kaloje pak kohe me te dhe te bisedoje me te. (Shku yt duhet ti mbaje duart ne xhepat e vet)
    N.q.s vajza kerkon me shume nga shoku yt atehere kjo do te thote qe vajza nuk e ka mendjen per ty dhe do te jete e veshtire qe ti te fitosh zemren e saj edhe pse ajo mbase te ka thene te dua me pare. (mund te kete qene e konfuzuar edhe e vogel e paditur)
    Kur ajo ti kerkoje dicka me shume se shoqeria shokut tend atehere ai mund ti shprehi goces se ai thjesht donte ta njihte si person dhe kishte simpati per te. Le ti shprehi se perseri do qe te jete mik i saj, por thjesht si shok/shoqe asgje me shume. Nuk besoj se vajza do te merzitet per kete. N.q.s ndodh kjo atehere ajo eshte mendjelehte dhe nuk di asgje rreth shoqerise. Nuk besoj se ju keni deshire te lidheni me dike qe nuk e di rangun dhe kuptimin e shoqerise se vertete.
    N.q.s vajza refuzon te dali me shokun tend atehere ai fare lehte mund ta pyesi arsyen pse, dhe nese ajo i pergjigjet se ka ndjenje per dike tjeter atehere ti ke shpresa per te fituar zemren e saj. Po edhe kesaj radhe duhet tja marresh kalane nga brenda, pa e lene te kuptoje se ju e keni testuar dashurine/ndjenjat e saj per ty.

Perjashtuar Maska e Lo Bello
    Anëtarësuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    England
    Postime
    78
    He mor lal.Vendose me ne fun pyte te do apo jo.
    PO ste deshi jepi fund.Ca e zgjat mo.Ka goca plot bota.
    Rispect Lo Bello

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Lo Bello,

Gjerat nuk jane bardhe e zi, ka edhe gri.

Glen,

Pergjigjja jote me duket dicka me e realizueshme se ajo qe shkrova une.

Oh gjithashtu edhe nje sugjerim tjeter. A njeh ndonje shoqen/shokun e saj te ngushte. Ata mund tja bejne kete pyetje dhe ti do te jesh ne gjendje te kuptosh nese vertet ka ndjenja per ty. Dhe nese po pyete vete por kurre mos e nxirr shoqen/shokun e saj qe te ka treguar ca ka treguar ajo asaj/atij.

Hajt shendet.

Duke shperndare TRAKTE Maska e DEBATIKU
    Anëtarësuar
    12-08-2002
    Vendndodhja
    po ju ku jetoni?
    Postime
    221
    Ti shok do ndihme ja te te them dhe une nje mendje.

Kur te vesh ne shqiperi riji pak ftohte vajzes dhe po te te afrohet thuaji se zemra tende i perket nje vajze atje larg ku jeton n.q.s. ajo te ''do'' ose edhe ne qofte se do te luaj me ty do te te kerkoje te te marre perseri keshtu qe ti ke mundesine ta fitosh .Por ki kujdes se po te mori vesh ci ke bere aha qaje larushin gjithashtu mos e ler te te shikoje qe ti e do me mire mos e dije se fundi fundit te gjitha ate duan po kur se dine rine me ty per ta fituar.
    You can waste a whole lifetime
    trying to be
    what you thing is expected of you
    but you'll never be free.

O figure, o njesh Maska e Übersoldaten
    Anëtarësuar
    06-03-2003
    Vendndodhja
    Futu te rruga midis Gjimnazit Ali Demi dhe pallatit L, ec der tek ai dyqani perballe, dhe aty me ke nga hyrja tjeter ne kat te 3 te parvazi
    Postime
    33
    Ju faleminderit te gjitheve. Nuk mendoja qe do me ndihmonin kaq veta. Nje gje nuk e kam thene. Ndonjehere kur merzitem e nuk i shkruaj ajo me pyet nese dua ndonje vajze tjeter. Cdo te thote kjo? Shoqe ose shok te saj per fat te keq nuk njoh qe ti kerkoja ndihme.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ej po c'te plasi ty a te do a s'te do ajo o vlla?
    Te rrish te degjosh sa ti mbushet mendja femrave te dalin thinjat.
    Ato vete presin qe te marri mashkulli nje vendim. Megjithse nuk e thone me goje, ja imponon ADN-ja. (pres feministet te me sulen lol)
    Ti nqs e do, beja si burrat e grabite!
    Se qenke edhe Ubersoldaten. lol

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    halle halle dynjaja.....

P.S Shpresoj qe gjerat te rregullohen..

~laterz~
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Hmm me sa kuptoj une ajo eshte duke bere nje loje fjalesh,edhe asgje me shume..
    Kur ajo ka me ca me kalu kohen si bjen mend per ty,edhe kur sdin ca te bejne te trazon ndjenjat duke te thene te dua.
    Sepse me sa shofe une ajo eshte e pavendosur ne ate qe thote,edhe tek ndjenjat e saja..
    Ca je ti arushi i saj qe te lozi si te doje ajo??
    Per mendimin tim ajo femen ska me mujte me te dashte kurre..keshtu hap syte e shif per ndonje tjeter..se bota eshte e mbushur me vajza qe e meritojne dashurine tende..

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •