Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Tema: Si mendoni ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Pėr: Si mendoni ?

Citim Postuar mė parė nga Ati Lexo Postimin
    Populli i Kosovės djegu Kisha e Manastire serbe sepse ata ishin tė mllefosur me popullin e serbise dhe te traumatizuar duke parė tė afėrmit e tyre duke u vrarė nga forcat serbe dhe duke parė shtėpitė e tyre duke u djegur, kurse populli i Kosovės nuk i ka zgjedhur me dėshirė udheheqėsit qė ka tani,keta jane zgjedhur ne menyrė ilegale duke vjedhur vota me "shumicė".
    Por ta lėmė kėtė temė,kjo i pėrket sė kaluarės tė kthehemi tek tema qė kam parashtruar nė fillim: "A mendoni se Kosova duhet pranuar ne UEFA dhe FIFA ?"
    ...Per dijenin tende,lufta kishte mbaruar kur u djegen Kishat|"serbe".Kishat ishin tonat.Mjafton besoj...E pyetja e temes pone kam mendimin se kemi nderruar rruge.Rruga e mijera e mijera deshmoreve te gjakosur neper shekujt osman e serb ishte tjeter.Bashkim,bashkim dhe vetem bashkim.Popullit tone i duhet unitet,dhe e ardhmja do te jete nje.Ndryshe nuk shoh perparim,ne asnje fushe.

i/e regjistruar Maska e Ati
    Anėtarėsuar
    23-12-2013
    Vendndodhja
    Pejė,Kosovė
    Postime
    11

Pėr: Si mendoni ?

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ...Per dijenin tende,lufta kishte mbaruar kur u djegen Kishat|"serbe".Kishat ishin tonat.Mjafton besoj...E pyetja e temes pone kam mendimin se kemi nderruar rruge.Rruga e mijera e mijera deshmoreve te gjakosur neper shekujt osman e serb ishte tjeter.Bashkim,bashkim dhe vetem bashkim.Popullit tone i duhet unitet,dhe e ardhmja do te jete nje.Ndryshe nuk shoh perparim,ne asnje fushe.
    Por kleriket serbe ende kishin mbetur ne kisha e manastire
    Ati

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •