JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Meriamun (25-12-2013)
Duke qen ne kete forum, me lind pershtypja se patriotizmi i shqiptareve te krishter matėt me urrejtjen qe ndjejn ndaj muslimanizmit shqiptar !
///
Te gjithe njerezit qe kam pyetur me mbiemer Shahini, Shehi, Dizdari, Kalaja, Turkeshi, Raxhimi, Dervishi, me kane thene qe jane me origjine nga Irani ose Turqia. Tani, ēfaje kam une se ka njerez te sinqert qe e pranojne origjinen e tyre! Perkundrazi, i vleresoj dhe i rrespektoj njerezit qe nuk mohojne origjinen e tyre.
Kurse Fisi Suma,
Jane te gjithe me origjine, nga buthani, vend me popullsi indiane, dhe baballare gayreek...
Dobro sumajku?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ske si ti kthehes htparve tuj ti e ti rrish burrnis burrni por te duhet me u ēburrnu e me u ba kafsh duke ēnikzu femnat farefisnore,rrijini felligshtis ne gjak ju nese quheni islamik,po te quhesh musliman shqiptar pa ju lut zotot ne harabisht e pa ju kthy felligeshtis harabe siē esht vepru tesh sa e sa shekuj do thoja qe muslimant shqiptar jan muslimant ma te denj e ma njerzor qe si lidh as i gja me islamizmin HARABO TURK,mund te themi qe ju keni mbajt me tmiren nga Muslimanizmi dhe nga kristjanizmi .ne tkundert skam ēu shtoj atyre me siper qe kam cek,iriqin nga therrat po ta qeses ne therr perfundon .
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
ju te krishteret mbaheni si njerez te paqes por per te habitur qe disa prej jush ketu jeni nxites dhe dashakeqinj. Pema duket prej frutit qe jep. Skam lexuar ndonje prej besimtareve muslimane qe te rrije e shaje te krishteret apo te hape tema sistematikisht per kete arsye.
Ktheuni ne fene tone thone injorantet..lool mes dy alternativave nje fe me prapavije cifute dhe nje me prapavije arabe padyshim qe zgjedh kete te fundit.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Feja islame rrjedh nga feja ebraike dhe e krishtere. kane te njejtet profete dhe te njejtin Zot, Zotin e Abrahamit. Vete Jezusi konsiderohet si profet ne islam. Prandaj Hebraizmi, Krishterimi dhe Islami, konsiderohen si fe monoteiste, sepse adhurojne nje Zot.
Po ti duket qe nuk ke lexu as kuranin.
Krijoni Kontakt