Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Për: Punësimi i të rinjve, Veliaj: Të nxisim arsimin profesional

Citim Postuar më parë nga MéLoDiE Lexo Postimin
    Mos ka qene komunizmi me i mire ... !
    Jemi shume larg asaj qe duam te arrijme , nuk kemi mesuar ende gjerat elementare.
    "Megjithate une jam femer, te falenderoje qe replikon me mua ne te tille teme , se ne femrat ne te tilla tema nuk jemi produktive dhe per te tille arsye biem ne injorime"
    _Nje shembull se si bene politike nje femer eshte Merkel se ate qe Hitleri nuk e arriti dot me lufte, ajo po e arrine me paqe !
    Jemi shume larg te till shembujve ne .
    2 citime te bukura ne shembuj, nuk jam i mendimit qe femra me intelekt bien ne injorime, mund te ket shkaqe te tjera, une do preferoja me mire nje merkel se nje hitler.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

i/e regjistruar Maska e MéLoDiE
    Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    2 citime te bukura ne shembuj, nuk jam i mendimit qe femra me intelekt bien ne injorime, mund te ket shkaqe te tjera, une do preferoja me mire nje merkel se nje hitler.
    Se dukemi jashte teme keshtu , vecse Merkeli vete ne pune me biciklete, jeton ne nje pallat krejt normal dhe ka refuzuar te spostohet ne nje rezidence si kanceliere !
    Kane shume domethenie te tilla THJESHTESI .
    Konsiderohet shume e keqe me ate qe i beri Evropes dhe sidomos Greqise .
    Ne fakt Leku qarkullon me teper ne vendet mesdhetare sepse kemi shume SHEFA , ndersa ne Evropen Veriore kjo xherarki fuqie nuk ekziston Shefi eshte 1 dhe nuk ka te tilla dallime.
    Nejse kjo ishte ne riferiment me te pangopurit qe kemi ne ne politike ...
    Nejse se u zgjatem jam shume kaotike dhe i beje gjerat lemsh ... Nese femra do te drejtonte boten

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga MéLoDiE Lexo Postimin
    Se dukemi jashte teme keshtu , vecse Merkeli vete ne pune me biciklete, jeton ne nje pallat krejt normal dhe ka refuzuar te spostohet ne nje rezidence si kanceliere !
    Kane shume domethenie te tilla THJESHTESI .
    Konsiderohet shume e keqe me ate qe i beri Evropes dhe sidomos Greqise .
    Ne fakt Leku qarkullon me teper ne vendet mesdhetare sepse kemi shume SHEFA , ndersa ne Evropen Veriore kjo xherarki fuqie nuk ekziston Shefi eshte 1 dhe nuk ka te tilla dallime.
    Nejse kjo ishte ne riferiment me te pangopurit qe kemi ne ne politike ...
    Nejse se u zgjatem jam shume kaotike dhe i beje gjerat lemsh ... Nese femra do te drejtonte boten
    eh sikur te kishim trunin verior dhe kembet mesdhetare, do kishim ecur shume perpara.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    eh sikur te kishim trunin verior dhe kembet mesdhetare, do kishim ecur shume perpara.
    Nuk mund ti kesh kurre te dyja. Edhe trurin edhe kembet. Shqiptari thote: "Kur s'ke koke, ke kembe". Ne kemi kembe mesdhetare. Ecim shume, harxhojme shume energji, mirepo vetem sillemi rrotull.

Edhe Erioni vetem sillet rrotull. Pervoja me e madhe e tij eshte Mjafti. Edhe ata ecen me kembe mesdhetare, krijuan show dhe zhurma me lloj-lloj menyrash dhe ne fund u lodhen.

Per tu çlodhur gjeten strehe ne PS. Relaks. Parate qe u investuan per ta nga fondet e huaja vajten "per lesh" do te shprehej Jozefina.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 19-12-2013 më 15:12

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •