Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar Maska e MéLoDiE
    Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Për: Punësimi i të rinjve, Veliaj: Të nxisim arsimin profesional

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    nuk nepsesh nga shoqeria e sorres, prandaj nuk i duron dot mendimet e korbit te zi.
    Vetem !!!
    Nuk kam oreks

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

oreksi vjen duke ngrene por nuk te pelqen shija e ushqimit qe te ofron
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

oreksi vjen duke ngrene por nuk te pelqen shija e ushqimit qe te ofron
    Eshte e cuditshme qe mos te me pelqej, se une kete menu do zgjidhja por ky me kete menyren e te folurit si pervers : le vertete per te deshiruar .

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga MéLoDiE Lexo Postimin
    Eshte e cuditshme qe mos te me pelqej, se une kete menu do zgjidhja por ky me kete menyren e te folurit si pervers : le vertete per te deshiruar .
    te jetosh nje kohe te caktuar i tille,
    ujku qime e nderron por zakonin nuk e harron, party qe bente para disa vitesh me pervistetet me te ndyra te ndodhura ndonje here ne vendin tone per te marr fonde nga eu, dhe sorra, do te thote se i ka hy ne gjak
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

nje barcolete,
    ishte njeri kishte marr shpi me qera diku, del nje dite ne ballkon shikon nje super femer ne ballkonin perballe, i pelqen, te nesermen del perseri ja ben me dore, kjo femra ja ben me dore hajde, ky menjehere shkon mbaron pune dhe iken, femra i thote hajde perseri neser, kur shkon nesersapo fillon se.., del zezaku qe ishte fshehur dhe ja ngul ....., e beri iku, keshtu dhe pasneser, ne fund jave del ne ballkon e shikon kete superbukuroshen, i thote kjo hajde cpret, ky e pyet, A eshte zezaku aty?
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

te jetosh nje kohe te caktuar i tille,
    ujku qime e nderron por zakonin nuk e harron, party qe bente para disa vitesh me pervistetet me te ndyra te ndodhura ndonje here ne vendin tone per te marr fonde nga eu, dhe sorra, do te thote se i ka hy ne gjak
    Mjere neve cfare na ka zene, na ka zene atje ku nuk thuhet . Nejse nuk dua te beje ndonje papir si kane bere te tjeret se humbasim fillin, nuk jam aq e afte me fal !
    Vecse nuk ekziston politike perfekte ne bote dhe mendoje se pikerisht dhe ne kete rast ne nuk kerkojme nje politike perfekte : ne kerkojme te miren e Shqiperise, pa pare MAJTAS apo Djathtas.
    Shof shume percarje midis nesh ne radhe te pare dhe me pas dhe tek politika diskriminuese ne shoqeri dhe pune.

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Mjere neve cfare na ka zene, na ka zene atje ku nuk thuhet . Nejse nuk dua te beje ndonje papir si kane bere te tjeret se humbasim fillin, nuk jam aq e afte me fal !
    Vecse nuk ekziston politike perfekte ne bote dhe mendoje se pikerisht dhe ne kete rast ne nuk kerkojme nje politike perfekte : ne kerkojme te miren e Shqiperise, pa pare MAJTAS apo Djathtas.
    Shof shume percarje midis nesh ne radhe te pare dhe me pas dhe tek politika diskriminuese ne shoqeri dhe pune.
    po shikoj agazetat dhe me ra ne sy gazeta koha jone me foton e i.metes dhe filip cakuli per nje cmim te marr nga ky i fundit dhe pyeta veten,
    A ka faj filip cakuli per videmontazhin e metes,
    A ishte meta duke u korruptuar me 700000 eurot
    A ishte gjykata fajtore per mos denimim e ketij te fundit
    Apo ishin te ndierit qe u vrane ne bulevard qe protesotnin per transparence te videos se korrupsionit
    nje enigme qe flet nje cmim per mua do ta quaja injorance, se te peshtysh dhe te lepysh vetem progresistat e ahtequajtur shqiptar jane.
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

po shikoj agazetat dhe me ra ne sy gazeta koha jone me foton e i.metes dhe filip cakuli per nje cmim te marr nga ky i fundit dhe pyeta veten,
    A ka faj filip cakuli per videmontazhin e metes,
    A ishte meta duke u korruptuar me 700000 eurot
    A ishte gjykata fajtore per mos denimim e ketij te fundit
    Apo ishin te ndierit qe u vrane ne bulevard qe protesotnin per transparence te videos se korrupsionit
    nje enigme qe flet nje cmim per mua do ta quaja injorance, se te peshtysh dhe te lepysh vetem progresistat e ahtequajtur shqiptar jane.
    Aleancen e Ilirit dhe Edi Rames nuk arrije ta perceptoje !
    Sepse dikur Edi e akuzonte per korrupsion : si do nxjerri Edi Rama Shqiperine nga korrupsioni, kur eshte ne aleance me nje njeri qe e ka akuzuar per korrupsion !!!
    Orientimi im politik eshte ne me te miren e Shqiperise , si majtas dhe si djathtas .

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

problemi qendron se si ju hidhe hi ketej populli diten per diell, dhe japin cmime njeri-tjetrit
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

problemi qendron se si ju hidhe hi ketej populli diten per diell, dhe japin cmime njeri-tjetrit
    Kur populli i zgjedh edhe i pranon ne krye te shtetit Edin dhe Salen , perse mos tja lejojne vetes cmimet dhe dekorimet !
    Si eshte vendi behet dhe kuvendi .

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •