Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Kina vendi i 4-t me popullësin më të madhe myslimane : Mbi 100'000'000 !

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Thone qe genjeshtra me e madhe qe i ben djalli njeriut eshte kur i mbush mendjen qe nuk ekziston. Kjo ndodh fatkeqesisht me ju. Jankite nen udheheqjen e kobshme te organizatave dhe koorporatave anti njerezore ua shpelajne trurin juve dhe ju kane sjelle ne ate derexhe saqe cdo gje qe ju thote daj sami, e besoni per te vertete. Ju jeni sklleverit modern, qe vetem dy kostume njihni, ate te punes dhe pizhamat e gjumit, ndersa nga ana tjeter cilesia dmth populli i perbuzur i perendise qe e ka peshtyre historia e njerezimit me mijera vjet, ben hesape hegjemoniste duke derdhur gjakun e bijve dhe bijave tuaja, duke ju cuar te vrisni e prisni ne vende qe nuk ju kane asnje borxh dhe asnje hak.
    Cka je tu fol percart ore hhah jankit,populli i perbuzur haha perralla arabije je duke na tregu a ,po arabet kush i mallkoi qe po vriten nerveti ?
    Ne keto shtete njerezit "copa u ben " me shku me jetu e ky polici i trafikut i quan shtete gjakepirese
    Haj medet haj ..kur edhe policit ja merr mendja se din te bej analize ..mos vet ma ,ka faj hebreji qe e ka shpik google

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Per popullin e perbuzur e kisha per dike tjeter, nejse ti qenke shume rende, te uroj sherim te shpejte.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Per popullin e perbuzur e kisha per dike tjeter, nejse ti qenke shume rende, te uroj sherim te shpejte.
    Hajde tregom pra per cilin popull ?
    Une duke njohur mire "retoriken" muslimane mendova se e ke fjalen per hebrenjet ti me thu jo ,bash me bere kurioze per cilin popull i ke keto fjale :
    ndersa nga ana tjeter cilesia dmth populli i perbuzur i perendise qe e ka peshtyre historia e njerezimit me mijera vjet, ben hesape hegjemoniste duke derdhur gjakun e bijve dhe bijave tuaja, duke ju cuar te vrisni e prisni ne vende qe nuk ju kane asnje borxh dhe asnje hak.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 11-12-2013 më 19:45

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •