Edona Llalloshi ne Restorant Rozafa
Edona flet ekskluzivisht pėr Express por nuk trgon detajet e ndarjes
Milot Hasimja
milot.hasimja@gazetaexpress.com
Prishtinė,20 prill Gati njė vit mė parė ajo shkėlqente sepse ditėn e martesės e konsideronte si ditėn mė tė lumtur nė jetėn e saj.
Dje, zėri i saj tingėllonte pikėllueshėm ndonėse ende mbahej e fortė.
Kėngėtarja 26 vjeēare, Edona Llalloshi ka pranuar se ėshtė ndarė nga bashkėshorti.
Vitin e kaluar ajo kishte organizuar njė dasmė e cila i pėrngjante atyre tė Hollywoodit - me qindra mysafirė tė ftuar dhe tė rrethuar me dhjetėra media tė shkruara dhe elektronike. Festa kishte filluar para shtėpisė sė saj nė Prishtinė, pėr tė vazhduar mė pas nė qytetin e Dardanės dhe pėr t'iu kthyer sėrish nė Prishtinė, nė Hotel Grand,
ku u mbajt solemniteti kryesor. Sot, gjendja ka ndryshuar rrėnjėsisht. "Me njė keqardhje tė sinqertė dhe me njė dhimbje shumė tė madhe e pranoj ndarjen nga burri", konfirmoi Edona Llalloshi pėr Express.
Me njė zė paksa tė shterur, Edona shprehet se ėshtė munduar ta ruajė lidhjen bashkėshortore dhe thotė se pėr kėtė "kishte luftuar shumė kohė".
"Jam munduar ta mbaj martesėn. Nuk na ka shkuar, edhe kam vendosė me u nda", tha
Edona pėrmes telefonit. Ajo u shpreh se fati i saj ishte qė ajo tė ndahet ndėrsa nuk ishte
nė disponim tė flasė nėse do tė pauzojė nga kėnga pėr njė kohė.
"Fati im ka qenė kėshtu. Pėr momentin nuk mund tė flas mė shumė", tha Edona shkurt pėr
Express, duke mos treguar shkakun e ndarjes nga bashkėshorti.
Martesa e saj dukej si ajo e ėndrrave. Nė ditėn e martesės, me siguri se shumė vajza ia kanė pasur lakmi lumturisė sė kėngėtares sė bukur, e cila ishte bėrė shumė e njohur me hitet e saja "Simpatia", "Djali i Kosovės", "Borxhi i Dashurisė", "Pikė nė zemėr".
Por, fati nė martesė nuk kishte qenė nė anėn e saj. Dashuria i ka mbetur borxh Edonės.
Edona ndahet nga burri
Kėngėtarja Edona Llalloshi ka pranuar ndarjen nga burri. Thotė se ėshtė munduar ta mbajė martesėn, por fati i saj ishte qė ata tė ndahen.
www.gazetaexpress.c om
Po mundohet te behet kuqalashe edhe kjo.Postuar mė parė nga Kuqalashja
Kuqalashizmi ne mode
![]()
E kemi bere bashke shkollen e mesme me Edonen, ne Gjin Gazulli te Prishtines.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Edhe une e degjova mbreme,po nejse keshtu e kane kengetaret.
Edona Eshte Kengetare Shum e Bukur Dhe e Mirė
Ju Pershendes.
drejt suksesit
Ne Gjykaten e Qarkut ne Prishtine kan prishur kuroren tashme edhe ne menyre ligjore kengetarja Edona Llalloshi dhe Shukri Maliqi,pas nje problemi qe kan pasur kohe me pare.
Paditesja dhe i padituri kane rene dakord qe martesa te zgjidhet me marrveshje.
Gjyqtarja tha se pasi dy palet kishin marr vendim qe te ndahen,mori vendimin per zgjedhjen e marteses se tyre.
Avokati i paditeses tha ne seancen kryesore se te dyja palet jane pajtuar qe marrveshja te zgjidhet me marrveshje,sipas nenit 68 te ligjit martesor ne Kosove.
Keshtu pas shume perfoljesh Edona edhe zyrtarisht i ka dhene fund marteses se saj,pas nje jete te perbashket gati njevjeēare te quajtur nga Edona si periudha me e erret e jetes se saj...
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Edona Llalloshi - Zemer gurre
Me ke premtuar se s'do t'me lesh te vetem
Por sot ti shkove dhe ma helmove jeten
Me the te dua po kurr s'me deshe
Dhe i till me mua mbete zemergur qe s'dashurohesh kurr
Ne syt e tu mashtrimin gjeta
Tjeterēka kam prit nga jeta,nje dashuri qe thjesht nuk ka kufi
Ēka do ti themi atyre qe na njohin
Nese me pyesin pse bashk spo na shohin
E di mir se kam gabuar se ēdo fjal qe ma ke thene te kam besuar
Deri sa e pash me keta sy se gabim paska qene jeta me ty
E di mir qe kam gabuar se ēdo fjal qe ma ke thene te kam besuar
Deri sa e pash me keta sy se gabim eshte jeta me ty
Ēka do ti themi atyre qe na njohin
Nese me pyesin pse bashk spo na shohin
E di mir se kam gabuar se ēdo fjal qe ma ke thene te kam besuar
Deri sa e pash me keta sy se gabim paska qene jeta me ty
E di mir qe kam gabuar se ēdo fjal qe ma ke thene te kam besuar
Deri sa e pash me keta sy se gabim eshte jeta me ty
Deri sa e pash me keta sy se gabim eshte jeta me ty.
Edona Llalloshi, shtėpiake e mirė
Kėngėtarja Kosovare Edona Llalloshi jeton e vetme dhe nuk ngurron tė merret me pune shtėpi.
Ajo i ėshtė kthyer jetės familjare, mė tepėr sesa nė momentin kur jetonte me burrin e saj. Ajo ėshtė ndarė nga bashkėshorti njė vit mė parė. Dhe ka kaluar njė periudhė tė keqe nė atė kohė, por qė e ka kaluar tashmė. Pėrveē kėngės, tashmė ka filluar tė merret me punė shtėpie dhe njė nga gjėrat qė i pėlqen tė bėjė mė shumė ėshtė tė gatuajė. Megjithėse nuk ėshtė kuzhiniere e talentuar, ajo pėrpiqet tė realizojė gjithēka nė mėnyrė perfekte.
Krijoni Kontakt