Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 109
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

A jane hoxhallaret antikombetare?

Degjojen me vemendje kte imam se si flet kunder kombit dhe simboleve kombetare!!!
    Ky nuk eshte i vetmi, ka shume kesish. Youtube po na i afron keta duke "mos patur" mundesi te shkojme ne per xhamia te ndrysheme... Ēfare mendoni per keta hoxhallare qe flasin keshtu?

E di qe gjithe hoxhallaret nuk jane te ketij mendimi, kam pare asish qe mbi minare vene falmurin shqiptar por...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808

Pėr: A jane hioxhallaret antikombetar?

Pėrpara ne kemi pasur hoxhallarė nga Moskva, ky me sa duket qenka njėri nga ata. Shqip fletė kundėr shqiptarėve qė pėrzėnė turkun. Shqip fletė kundėr flamurit shqiptar. Shqip fletė kundėr atyre qė krenohen nga se janė shqiptar.... O Zot ēka i thojnė kėsaj pėrpos idiotlllėku mė madh qė kjo tokė mbanė.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    E di qe gjithe hoxhallaret nuk jane te ketij mendimi, kam pare asish qe mbi minare vene falmurin shqiptar por...
    atehere kur e din se nuk jan te gjithe te tille si ben pyetjen '' a jane hoxhalaret antikombetar ''..a po e shen se vete je ne kontradite me ate qe thua..apo the me vete hajt ta shkruaj emrin nje here..kishe kohe pa e futur turirin ne ndonje gjiriz per te gjetur debila te tille..

merru me ndonje gje te hajrim mor aman ..mos u merr me debila te tille se veq injorance tregon..ne fakt ti je me keq se ky injoranti..ben gjithcka te fusesh perqarje ketu ne kete forum..ndryshe nuk kuptohet asesi misioni jot per te prure ne forum hale te tilla..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-12-2013 mė 09:26
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

4. 2 antarėt mė poshtė falenderuan _MALSORI_ pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Le dévoué (02-12-2013),Norēa.li (01-12-2013)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Po mire , une paskam faj qe e solla kete video ketu. Koheve te fundit jane shume imama qe flasin si ky, por ty me shume po te pengoj une se ai me shoket e tij qe shane flamurin dhe gjithe ata qe kan luftur per ēlirimin ekombit shqiptar. A eshte percares hoxha a por jam une? Pse merresh me mue o njeri?! Fol per hoxhalalret si ky, Krasniqi, ... dhe ata qe shkojne neper xhami dhe i shohin imamet si hero.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

6. 3 antarėt mė poshtė falenderuan iliria e para pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (01-12-2013),Cen Durimmadhi (01-12-2013),IllyrianPatriot (01-12-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Degjojen me vemendje kte imam se si flet kunder kombit dhe simboleve kombetare!!!
    Ky nuk eshte i vetmi, ka shume kesish. Youtube po na i afron keta duke "mos patur" mundesi te shkojme ne per xhamia te ndrysheme... Ēfare mendoni per keta hoxhallare qe flasin keshtu?

99.99 % e hoxhallareve ishin dhe jane antikombetar ,kjo ska diskutim!

8. 3 antarėt mė poshtė falenderuan ane pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

Cen Durimmadhi (01-12-2013),iliria e para (02-12-2013),IllyrianPatriot (01-12-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po mire , une paskam faj qe e solla kete video ketu. Koheve te fundit jane shume imama qe flasin si ky, por ty me shume po te pengoj une se ai me shoket e tij qe shane flamurin dhe gjithe ata qe kan luftur per ēlirimin ekombit shqiptar. A eshte percares hoxha a por jam une? Pse merresh me mue o njeri?! Fol per hoxhalalret si ky, Krasniqi, ... dhe ata qe shkojne neper xhami dhe i shohin imamet si hero.
    Natyrisht se ti je " fajtor" ,njejte siq eshte fajtor KTV qe publikoi videot ku shihesh djali i Isa Mustafes duke tentuar ta korruptoj ate te VV ,siq ishin fajtore edhe mediat qe publikuan aferen Pronto ,siq jane fajtor deshmitaret qe raportojne nje krim ,deshmitaret qe deshmojne kunder nje vrasesi etj etj ..duhet te ndryshosh kurs ,nese e sheh dikend edhe duke vrare dike ,duhet te heshtesh ,perndryshe faji te mbetet ty

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    atehere kur e din se nuk jan te gjithe te tille si ben pyetjen '' a jane hoxhalaret antikombetar ''..a po e shen se vete je ne kontradite me ate qe thua..apo the me vete hajt ta shkruaj emrin nje here..kishe kohe pa e futur turirin ne ndonje gjiriz per te gjetur debila te tille..

merru me ndonje gje te hajrim mor aman ..mos u merr me debila te tille se veq injorance tregon..ne fakt ti je me keq se ky injoranti..ben gjithcka te fusesh perqarje ketu ne kete forum..ndryshe nuk kuptohet asesi misioni jot per te prure ne forum hale te tilla..
    Sapo quajte xhamit gjiriza dhe mijera njerez debilla e injoranta ..ja vetem nje faqe(nga disa te tilla) ne emrin e ketij hoxhe sa fansa ka,faqe qe ka qindra ligjerata te ketij lloji ,me permbajtje debille siq thua ti :

Jakup Hasipi
    27.262 pėlqime · 1.793 bisedojnė pėr kėtė
    Kjo ėshtė faqja zyrtare e hoxhės Jakup Asipi. Kėtu postohen ligjerata, citate, foto dhe tė ndryshme qė pasqyrojnė kontributin e tij gjatė 30 viteve. Ėshtė hapur nga Behlul N.Zeka, ndėrsa administrohet nga Labinot Kunushevci.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Sapo quajte xhamit gjiriza dhe mijera njerez debilla e injoranta ..
    hej medet..te kam thene moj qe nuk je e afte te me gjykosh mua..ja edhe ketu ja fute kot..nuk quajta xhamine gjiriz por internetin..nuk shkoi ne xhami dhe e mori kete video ky injoranti i forumit tone por e mori ne internet..nuk quajta debila mijera njerez por kete jakupin apo shefqetin apo debila si ky..une jam i sigurte qe nuk jane mijera si keta..gjithsesi ti nuk ke aftesine e komentimit te shkrimeve te mia..je driteshkurter ..

Po mire , une paskam faj qe e solla kete video ketu.
    po..ke faj..kete duan tipa te tille si jakupi e makupi..ti publikosh e publikosh siq ben ti e injorante te tjere ne kete forum e forume te tjera..injoroi dhe shihe a do te hane m.ut me apo jo..

Koheve te fundit jane shume imama qe flasin si ky
    sa qenkan mo..pa pike pergjegjesie po na i ben te gjithe imamet si ky pavaresisht se pikerisht ne shkrimin e pare tendin vete thua qe e din qe nuk jane te gjithe hoxhallaret te tille..dhe te siguroj une se nuk jane as 0.1% e hoxhallareve si ky e nja 3-4 si ky..dhe te siguroj une qe keta nuk perfaqesojne as 0.001% te besimtareve te islamit..a mund te themi se i gjithe sistemi gjygjesor eshte verja vete nje emer pse 10 apo 100 gjygjtare marrin para nen dore apo japin gjykime jo te drejta..nuk e besoj..ashtu siq nuk mund te jete arsimi verja nje emer si te duash pse 10 apo 100 mesues nuk bejne mesim si duhet , rrahin femijet , kryejne veprime te turpshme me ta etje etj..nuk besoj se ta nxe goja te shash nje sistem per veprime te nje njeriu apo disa njerezve..

a mund te me thuash sa imame ka ne trojet shqiptare..a mund te me thuash se jakupi apo kakupi perfaqesojne muslimanet shqiptare..nuk besoj se je kaq i pa logjikshem qe te thuash se 1 apo 10 persona perfaqesojne nje sistem..nuk besoj se arrit absurditetin te thuash se jakupi e kakupi perfaqesojne komunitetin musliman..megjithese pak i palogjikshem dukesh..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 01-12-2013 mė 10:33
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..."vertete qenka i menqur ky hoxhe"hahahah....Nuk u qudita me hoxhen sa u qudita me qata"namazli"(hahahah)se e ngojshin,e nuk shkojshin n'shpi t'vet,po a nigjohet kjo lope mer.heheheh....

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin

ne fakt ky eshte fenomen i pergjithshem .

Ke dhjetera hoxhallare , qe me mish edhe me shpirt tentojne ta shperbejne berthamen e kombit shqiptare ... madje mund te te sjell nja 30 video te ndryshme ne youtube , le me pastaj c fare punohet nen rrogoze .

Ke 1000 shqipfoles islamik qe luftojne ne Siri per vellezerit e tyre arab ( pra per sojin e vet , sepse nje njeri do vej te luftoj per sojin e vet , edhe jo per te tjeret ) te rekrutuar edhe motivuar nga keta hoxhallar .

Eh pra ky eshte nje fenomen , qe eshte aq i qarte sa nuk ka ku te veje .

Fakti qe ty mbase te pengon kjo ceshtje , nuk dmthne se te tjeret nuk kane te drejte ta denoncojne ate . Madje kurre flasim per nje ceshtje kaq te redesishme !

Ju per ate zot , tentoni te na impononi edhe menyre e te menduarit , ose edhe te fjales .

Jo 'shpirt' , nuk ka keshtu .... vetem ne afghanistan edhe ne vendet e prapambetura mund te kaloje cencura , sidomos kurre vjen nga nje ideologji muslimane ....

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •