Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e beta85
    Anëtarësuar
    20-03-2009
    Postime
    137

Hoxha i Lezhës përdhunoi invalidin 28-vjeçar!

HOXHA I LEZHËS PËRDHUNOI INVALIDIN 28-VJEÇAR?

Një histori dramatike është rrëfyer sot paradite në emisionin ‘Me Zemër të Hapur” të moderuar nga Evis Ahmeti, në "News 24".

Një 28-vjeçar invalid pretendon se një hoxhë ka abuzuar seksualisht me të.

Saimiri, i riu me banim në Tiranë, i paralizuar nga të dyja këmbët rrëfeu sesi para dy vitesh shoqëroi vajzën e tezes në Lezhë në një Hoxhë pasi vajza kishte probleme të rënda psikologjike. Me shpresën se hoxha do ti këndonte vajzës ndonjë Sure për të larguar syrin e keq që pretendohej se e kishte pushtuar, hoxha, emri i të cilit nuk bëhet publik, i ka dhënë garanci të riut se mund ta shërojë dhe atë. Hoxha nuk eshte ligjerisht ne xhamine e Lezhes, por eshte nje individ qe njihet nga komuniteti lezhian, si Hoxhe.

I riu ka mbetur invalid në moshën 9-vjeçare pasi u rrëzua nga një pemë.

Pjesë nga intervista në emisionin "Me Zemer të Hapur"Si ndodhi?

Ai më tha që mund të më shëronte dhe mua, mund të më bënte të ecja sërish...

Dhe më pas?

Më çoi në një dhomë, dhe më mbajti me forcë aty, u përleshëm, por nga pamundësia për të ecur, më vuri poshtë...

Sa qëndruat në dhomë?

Qëndruam 40 minuta dhe vetëm atëhere hapi derën. E kisha shumë të rëndë atë moment.

Kur u hap ajo derë, kujt i tregove? I tregova tezes sime, pastaj një pjese të familjes. Më besoi tërësisht ajo.

Ata që të dëgjojnë në këto momente mendon se të besojnë? Ndoshta se besojnë, por asgjë nuk është e intriguar nga unë, e gjitha është e vërtetë. Nëpërmjet "Facebook" kam kontaktuar me të tjerë persona dhe kam vërtetuar se personi është i tillë, është abuzues, ka pasur dhe raste të tjera me djem të tjerë. Unë nuk e dija që kishte lidhje me këto gjëra.

Pas rrëfimit të 28-vjeçarit, "News 24" vendosi kontakt telefonik me hoxhën në Lezhë. Në reagimin e tij mbi emisionin, hoxha mohoi çdo detaj të ngjarjes. Ai u përgjigj shkurt: “E dëgjova historinë dhe ai që pretendon këtë të ndjekë rrugën ligjore. Unë nuk bëhem pjesë e këtyre gjërave dhe këtyre historive. Unë jam mysliman dhe i respektoj të gjithë, janë njësoj për mua, katolikë, ortodoksë, myslimanë”. Kaq ishte reagimi i hoxhës me anë të telefonatës duke mos pranuar ti përgjigjet pyetjes së moderatores Evis Ahmeti, “se a ushtron ai veprimtari hyjnore, ashtu siç pretendon 28-vjeçari”.

(d.b/BalkanWeb)

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1%2C13%2C128170

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Hoxha i Lezhës përdhunoi invalidin 28-vjeçar!

Si duket muslimanet flasin ne vesh te shurdhët !

Edhe KOMUNITETI MUSLIMAN i Shqiperise u deklarua duke thene se ky i Lezhës, nuk eshte HOXHË, por një lloj "Burdushi,, i cili mashtron njerezit !
    … ///

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Prift, hoxhe... Problemi eshte se ne vende te varfera dominojne keta tipa.Ne vende ku dominon feja njerzit nuk kan guxim te flasin per keso ndodhishe, Jo rralle viktima shpallet fajtore.
    Ne vende muslimane duhet te keshe 3 persona te besueshem si deshmitare kur te ndodhin keso gjerash.E ku i merr tre deshmitaret?
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 05-12-2013 më 04:36
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Si duket muslimanet flasin ne vesh te shurdhët !

Edhe KOMUNITETI MUSLIMAN i Shqiperise u deklarua duke thene se ky i Lezhës, nuk eshte HOXHË, por një lloj "Burdushi,, i cili mashtron njerezit !
    Ka ndonje deklarate zyrtare apo jo? Kush deklaroi?
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Prift, hoxhe... Problemi eshte se ne vende te varfera dominojne keta tipa.Ne vende ku dominon feja njerzit nuk kan guxim te flasin per keso ndodhishe, Jo rralle viktima shpallet fajtore.
    Ne vende muslimane duhet te keshe 3 persona te besueshem si deshmitare kur te ndodhin keso gjerash.E ku i merr tre deshmitaret?
    E ne perendim ???........sa deshmitare duhen ???........edhe ne perendim nuk e provon i akuzuari pafajesine, por ligji duhet ta provoje fajesine e te akuzuarit.....cdohere vlen "pafajesia", ngase edhe ligji niset nga premisa, se a priori eshte e MIRA, e jo e keqja !.....ne kete rast, HOXHA/FALLXHORI eshte i "pafajshem" perderisa nuk i eshte provuar fajesia !!!

Ne cilin "UNIVERZ" shpallet viktima fajtore ???

hajt tung....
    albanish by nature

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Afera e një personi të përdhunuar nga një "hoxhë" i Lezhës :
    KMSH: PERSONI S'ËSHTË HOXHË

Pas denoncimit të bërë në emisionin “Me zemër të hapur” ku 28-vjeçari invalid denoncoi abuzimin që i është bërë nga një “hoxhë” në Lezhë, ka reaguar Komuniteti Mysliman i Shqipërisë.

Në një deklaratë për media, Komuniteti Mysliman deklaron se: “Personi i përmendur nuk është një Hoxhë, nuk është pjesë e strukturave të komunitetit, është një person që mashtron dhe merret me magji.”

Më tej Komuniteti Mysliman dënon çdo lloj akti të kësaj natyre. “Njerëzit abuzojnë në emër të fesë dhe bëjnë akte të turpshme si dhe zhvasin njerëz financiarisht. I bëjmë thirrje prokurorisë të marrë në hetim të gjitha rastet dhe mashtruesit të marrin dënimin e merituar”, përfundon deklarata.

(d.b/BalkanWeb)
    … ///

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Cen Durimmadhi Lexo Postimin
    Pse te deklarohet komuniteti muslimane, mos valle leshon licenca per "abuzime seksuale", e qe te jep ndonje deklarate zyrtare ???....cka bejne njerezit ne perditshmerine e tyre nuk i hyn asnje instituti ne pune, perpos kur kryhen krime qe i thejn ligjet....ne kete rast, KOMPETENT per deklarata eshte vetem POLICIA, dhe askush tjeter !....jane pikerisht keto TITUJ qe e prekin intuiten e njerezve dhe QELLIMISHT i shtremberojne realitetet per perfitime te dyshymta...

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Afera e një personi të përdhunuar nga një "hoxhë" i Lezhës :
    KMSH: PERSONI S'ËSHTË HOXHË

Pas denoncimit të bërë në emisionin “Me zemër të hapur” ku 28-vjeçari invalid denoncoi abuzimin që i është bërë nga një “hoxhë” në Lezhë, ka reaguar Komuniteti Mysliman i Shqipërisë.

Në një deklaratë për media, Komuniteti Mysliman deklaron se: “Personi i përmendur nuk është një Hoxhë, nuk është pjesë e strukturave të komunitetit, është një person që mashtron dhe merret me magji.”

Më tej Komuniteti Mysliman dënon çdo lloj akti të kësaj natyre. “Njerëzit abuzojnë në emër të fesë dhe bëjnë akte të turpshme si dhe zhvasin njerëz financiarisht. I bëjmë thirrje prokurorisë të marrë në hetim të gjitha rastet dhe mashtruesit të marrin dënimin e merituar”, përfundon deklarata.

(d.b/BalkanWeb)
    Nuk ka faj komuniteti musliman fajin e ka gazetarja qe nuk ben dot dallimin midis hoxhes, punonjes fetar i emeruar dhe punesuar nga Komuniteti musliman dhe magjistareve te cilet punojne per hesap te vet.Gazetaria jone eshte kthyer ne nje kioske qebabtoresh.Te shikojme komnetuesit poshte do bejne dallim tani kur kemi nje deklarate zyrtare per mohimin e personit ne fjale apo do abuzojne me kete lajm per te akuzuar nje komunitet te tere per shkak te nje magjistari qe fatkeqesisht gazetarja e quan hoxhe por qe duhet ta shkruaj mashtruesi dhe jo hoxha.
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Xhemis Lexo Postimin
    .Gazetaria jone eshte kthyer ne nje kioske qebabtoresh.Te shikojme komnetuesit poshte do bejne dallim tani kur kemi nje deklarate zyrtare per mohimin e personit ne fjale apo do abuzojne me kete lajm per te akuzuar nje komunitet te tere per shkak te nje magjistari qe fatkeqesisht gazetarja e quan hoxhe por qe duhet ta shkruaj mashtruesi dhe jo hoxha.
    Krahasim i "keq" Xhemis.
    Ku krahasohet nje gazetaruc/e me nje kiosk hamburgerash. Ai qe punon ne kiosk ben pune te ndershme, fiton me djerse...
    ...kurse gazetarucet e sotem shpifin...
    ...keshtuqe "jane bere per t'iu fryer 'hoxha' (magjistari)", pikerisht ky qe kane permendur ata vet

klipp&klar

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga beta85 Lexo Postimin
    [B]
    Kur u hap ajo derë, kujt i tregove? I tregova tezes sime, pastaj një pjese të familjes. Më besoi tërësisht ajo.
    dicka interesante..i ka treguar tezes dhe familjes por nuk i ka treguar policise..pastaj para se te shkoje ne polici shkon tek televizioni kur ne te vertete duhej para te shkonte te policia e pastaj te televizioni..pastaj akoma me tej ky nuk ka bere fare denoncim ne polici..dhe me e forta , ja kan shqyer b... para dy vjetesh e po i dhemb tani..cka i thoni ju kesaj..

thjeshte nje hakmarrje e paster..ska pas cka ti beje ndryshe dhe hajt po ja qes zanin e zi ne televizion..prokurori nuk ka qe tja fuse njanit te dyja kembet ne kepuce..se njani duhet te shkoje ne burg patjeter..o ai qe e ka perdhunuar nese vertetohet ose ky qe po genjen nese nuk e verteton dot perdhunimin..dhe ne fund autoriteti medial duhet tja vendose nje gjobe te mire sa tja kruaje kurrizin mire news 24 nese lajmi del i rrejshem..

duket rrumpalle hesapi jeta ne shqiperi..kujt i qohet pa pike pergjegjesie del dhe ben akuza nga me te ndryshme ne televizion dhe nuk ja ndien fare se e di se kerkush nuk do i kerkoje llogari per cka thote..televizionet pa pike pergjegjesie japin deklarata dhe intervista pa kurrfar kriteri pasi e dine se askush nuk do merren me ta..prokuroria as qe do tja dije per mbrojtjen e te drejtave individuale dhe kolektive..perfundimi..rumpalle hesapi..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 09-12-2013 më 22:14
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar _MALSORI_ për postimin:

Le dévoué (10-12-2013)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •