Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    i/e regjistruar Maska e CRO
    Anėtarėsuar
    29-12-2013
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    305

Pėr: Kerkoj sheruese, sheronjese, shamane, ekzorcista etj. etj.

Citim Postuar mė parė nga Elian70 Lexo Postimin
    dukesh qe frequenton persona te gabuar apo sic i quan vete mashtrues.
    sa per dijeni kane lindur keta lloj njerezish e pastaj lindi psikologjia si shkence. edhe keta jane persona qe kane studiuar (mbase shume me shume se ata me shkolle). ik informohu lexo, studjo e pastaj moralizo e te perpiqesh te flasesh me kopetenca. Po pse avokati nuk mashtron? Politikani? Mekaniku? Doktoret? Shkrimtaret? apo jane engjej..... p.sh. i MADHI Arqile Boti ka qene mjek popullor dhe jo vetem, ka dhe shume qe ndihmojne nga ana psikologjike. Ne kohet e "lashta" gjyshja ime ka pritur shume femije dhe nuk eshte se kishte bere shkolle per mamģ. ka te beje edhe gjendja shpirterore, qe kur jemi ne gjendje te keqe kemi me shume nevoje edhe per nje fjale apo dore te ngrohte. nuk eshte vetem shkenca dhe llogjika ne kete bote. egzistojne edhe NDJENJAT qe duhet menaxhuar apo trajtuar....TUNG!

p.s. edhe ata qe merren me keto "lloj gjerash" vuajne nga ana e vet shpirterore e mos i gjyko pa e ditur...
    1- psikologjia siē e njohim sot ėshtė formėsuar mbi bazėn e njė metode shkencore strikte. Natyrisht, meqė ėshtė njė veprimtari njerėzore, ka edhe sharlatanė tė cilėt sapo diktohen pėrjshtohen menjėherė nga komuniteti.
    2- Shpesh kėta qė vetuqhen kurues nuk kanė shkollė. Pretendojnė tė kenė bėrė ndonjė zbulim tė madhe por e vetmja gjė qė bėjnė ėshtė reklamimi, nėpėrmjet klikave dhe miqve... dihet nė Shqipėri dhe jo vetėm, fjala e gojės ėshtė njė mėnyrė reklamimi.
    3- E dretjtė, shpesh njerėzit qė drejtohen pėr tek kėta sharlatanė ose janė nė njė stad terminal tė ndonjėlloj sėmundjeje ose nuk kanė asnjė sėmundje, e kėshtu ndjejnė vetėm nevojėn pėr njė fjalė tė ngrohtė siē thua, duan tė t'i sigurosh, me siguri tė plotė 100%, se nuk kanė gjė e do tė shkojė gjithcka mirė. Kėtė mjeku, ai i vėrteti, nuk e bėn dot, sepse ėshtė e pamundur tė flitet me siguri 100%. Pra shfrytėzohet njė dobėsi e njeriut pėr t'i ofruar jė shėrbim tė rremė me njė ēmim qė shpesh herė ėshtė i kripur. E po ti shikosh kėta "kuruesit" jetojnė nė njė gjendje tė mirė ekonomike, pėrtej dukjes meqė kujdesen tė duken tė varfėr dhe se e bėjnė kėtė gjė nga dashuria e madhe apo sepse e kanė mision nga zoti. Gjithnjė kanė njė fitim...

CRO

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,069

je i sigurt ne kete forum apo......ne ndonje tjeter -KSH-...
    po me kujtohet mire qe ka qene nje anetar me kete emer ne kete forum por shume vite me pare dhe shkruante te tema e humorit (behet fjale para 10-15 vjetesh)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 05-01-2014 mė 17:27

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Tek Plepat ne Durres.
    Nuk ka mė plepa nė Durrės, ka vetėm pallate
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    po me kujtohet mire qe ka qene nje anetar me kete emer ne kete forum por shume vite me pare dhe shkruante te tema e humorit (behet fjale para 10-15 vjetesh)
    po pse kur eshte hapur ky forum???? ne 19xx??? 2013-15=?!?!

forumi tjeter une di qe quhej KSH apo kaltersia...etj. etj. dhe nese ishte e njejta gje as qe me ben fare pershtypje....edhe TCh me ka vjedhur hjumorin tim (per te mos thene edhe fotografite)...
    p.s. sa per anetarin jo qe s'me bente per te qare por s'kisha c'te beja dhe doja te shtyja kohen ne pune...(kur punoja)...
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938

Citim Postuar mė parė nga CRO Lexo Postimin
    1- psikologjia siē e njohim sot ėshtė formėsuar mbi bazėn e njė metode shkencore strikte. Natyrisht, meqė ėshtė njė veprimtari njerėzore, ka edhe sharlatanė tė cilėt sapo diktohen pėrjshtohen menjėherė nga komuniteti.
    2- Shpesh kėta qė vetuqhen kurues nuk kanė shkollė. Pretendojnė tė kenė bėrė ndonjė zbulim tė madhe por e vetmja gjė qė bėjnė ėshtė reklamimi, nėpėrmjet klikave dhe miqve... dihet nė Shqipėri dhe jo vetėm, fjala e gojės ėshtė njė mėnyrė reklamimi.
    3- E dretjtė, shpesh njerėzit qė drejtohen pėr tek kėta sharlatanė ose janė nė njė stad terminal tė ndonjėlloj sėmundjeje ose nuk kanė asnjė sėmundje, e kėshtu ndjejnė vetėm nevojėn pėr njė fjalė tė ngrohtė siē thua, duan tė t'i sigurosh, me siguri tė plotė 100%, se nuk kanė gjė e do tė shkojė gjithcka mirė. Kėtė mjeku, ai i vėrteti, nuk e bėn dot, sepse ėshtė e pamundur tė flitet me siguri 100%. Pra shfrytėzohet njė dobėsi e njeriut pėr t'i ofruar jė shėrbim tė rremė me njė ēmim qė shpesh herė ėshtė i kripur. E po ti shikosh kėta "kuruesit" jetojnė nė njė gjendje tė mirė ekonomike, pėrtej dukjes meqė kujdesen tė duken tė varfėr dhe se e bėjnė kėtė gjė nga dashuria e madhe apo sepse e kanė mision nga zoti. Gjithnjė kanė njė fitim...

CRO
    rastesisht e lexova sot repliken, por edhe pse me vonese po te jap njefare pergjigje.
    ne nje emision televiziv nje grua kishte humbur femijen dhe ishte shume keq nga gjendja psikologjike. kishte frekuentuar shume spitale dhe pa asnje permiresim. drejtuesi (nje drejtues shume i famshem) kishte ftuar nje te "ashtuquajtur" sheruese dhe kjo filloi t'a "mashtronte" personen ne fjale duke thene se vajza jote ne kete moment eshte e lumtur, ajo po te shikon e po buzeqesh dhe po me thote se mos te preokupohesh si dhe te tjera "budallalleqe " te tilla. PERFUNDIMI: gjithe salla e kuptoi qe ishte nje "mashtrim", por asnje nuk foli. Pse? Sepse ky "mashtrim" po ndihmonte t'i kthehej buzeqeshja asaj nene qe po vuante, pra kjo ne njefare menyre ndikoi ne permiresim gje qe psikologjia apo mjekesia strikte nuk kish permiresuar gje. do me thuash qe varet se tek kush mjek ka shkuar. per fat te keq kjo s'varet nga une.
    Rasti tjeter: ka nga ata qe lexojne letrat dhe kjo nuk do te thote qe ai qe ben leximin te te sheroje apo jo, eshte thjesht nje lexim ku e deshirojne si ata qe kane leke, si ata qe jane te semure, si ata qe jane top nga shendeti, si ta qe nuk disponojne asgje.
    Ka edhe shume raste te tjera, por dua t'ju bej te ditur qe ka shume nga ata qe kane 2 apo me shume shkolla te larta, jane mjaft te pregatitur te pasuruar nga puna e pare dhe qe si "pune" te dyte bejne nje gje te tille per kenaqesi. Nese deshiron t'i frekuentosh kjo varet nga TY dhe jo nga ai/ajo qe ben kete pune. Ka edhe nga ata qe e bejne kete pune gratis fare e pa asnje lloj shperblimi.
    pyetja ime: si lindi psikologjia?
    sot per sot eshte e lehte ta quani strikte shkencerisht....
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2013
    Postime
    17

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    Une nuk shkruaj keshtu dhe nuk jam ai anetar. Ka njerez, qe besojne edhe qe nuk e bejne kete.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,069

Citim Postuar mė parė nga olinka89 Lexo Postimin
    Une nuk shkruaj keshtu dhe nuk jam ai anetar. Ka njerez, qe besojne edhe qe nuk e bejne kete.
    nuk e kam fjalen per ju por per nje anetar qe ka patur kete nick name (zeqo pilafi) dhe shkruante ne tema e humorit apo barsaletave apo dicka te tille para shume viteve

forumi shqiptar eshte krijuar shume vite me pare dhe une nuk kam asnje motiv qe te genjej ne lidhje me kete qe po them

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,069

po pse kur eshte hapur ky forum???? ne 19xx??? 2013-15=?!?!

forumi tjeter une di qe quhej KSH apo kaltersia...etj. etj. dhe nese ishte e njejta gje as qe me ben fare pershtypje....edhe TCh me ka vjedhur hjumorin tim (per te mos thene edhe fotografite)...
    p.s. sa per anetarin jo qe s'me bente per te qare por s'kisha c'te beja dhe doja te shtyja kohen ne pune...(kur punoja)...
    ky eshte nje nga forumet me te vjetra shqiptare dhe vitin e krijimit nuk e di te sakte por ka te pakten 15 vjet qe e mbaj mend une te hapur

persa i perket vjedhjes qe te ka bere tch te sugjeroj dhe mendoj se duhet te ankohesh te zyra per mbrojtjen e te drejtes se autorit ne tirane shqiperi

kalofsh mire

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •