Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Thumbs up Kina vendi i 4-t me popullësin më të madhe myslimane : Mbi 100'000'000 !

Çdo ditë nga 60 kinezë kthehen në mysliman

Numri i myslimanëve në Kinë në njëzet vitet e fundit është rritur dyfish . Rezulton se në Kinë, ekonominë e dytë të botës, feja e cila rritet më shpejt është Islami.

Numri i tyre në Kinë ka kaluar 100 milion.

Interesimi për Islamin në vendin më të populluar në botë çdo ditë po rritet. Në Kinë e cila ka një popullsi prej 1 miliard e 400 mijë, sipas të dhënave zyrtare, ekzistojnë 45 mijë xhami. Nga 56 grupe etnike të ndryshme, 14 prej tyre e përbëjnë myslimanët.

Përkundër bindjes që njihet tek ne, shumicën e popullatës myslimane në Kinë, nuk e përbëjnë ujgurët turq, uzbekët, dhe kazakët. 90% të popullatës myslimane në Kinë e përbëjnë Hui kinezët, një grup etnik me prejardhje kineze.

Çdo ditë 60 kinezë pranojnë islamin

Në Kinë, ku 42% e banorëve nuk janë pjesëtarë të asnjë religjioni, sipas të dhënave zyrtare, feja e cila rritet më shpejt është Islami. Të dhënat zyrtare flasin se mesatarisht rreth 60 kinez e pranojnë islamin në ditë.

Deri para 20 vjetëve në Kinë kanë jetuar 50 milion mysliman. Në vitet e fundit ky numër ka regjistruar numra rekord dhe ka kaluar 100 milionin.
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    77

Për: Kina vendi i 4-t me popullësin më të madhe myslimane : Mbi 100'000'000 !

60 * 365 (dite)= 21 900 persona ne vit
    21900 * 20 (vjet)= 438 000 persona per 20 vjet

438 000 = 50 000 000 !!!????

Gentle Creature Maska e starbright
    Anëtarësuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Ju te pollozhanit jeni shume te mire ne matematike :P

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga pollozhani Lexo Postimin
    60 * 365 (dite)= 21 900 persona ne vit
    21900 * 20 (vjet)= 438 000 persona per 20 vjet

438 000 = 50 000 000 !!!????

S'ka dert, 100'000'000 n'dakik arritet numri i muslimaneve ne Kine !

Allahu u ndihmoft, dhe e shtoft numrin e tyre !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Indonezia, vendi me popullsine me te madhe muslimane ne bote, ka numrin me te madh te kinezeve jashte Kines, mbi 3% te banoreve te atjeshem.
    Malajzia, nje vend me shumice muslimane eshte vendi i trete me popullsine me te madhe kineze, rreth 24%
    100 milione ne Kine nuk perbejne as 8% te popusllsise se pergjithshme.
    Singapuri p.sh. ka perqidje dyfish me te larte te muslimaneve se Kina. Njekohesisht rreth 50% te banoreve ne kete vend jane kineze.

Sidoqofte,statistikat e tilla nuk kane rendesi te madhe si ne Ballkan apo Europe, kur behet fjale per Kinen, Indine dhe vende tjera shume te medha.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Musliman prej emrit ka shume, por me vepra jane pak. Edhe ne shqiperi, gjysma dhe me teper e popullsise eshte muslimane por fatkeqesisht nuk mund te quhet as muslimane as e krishtere dhe as budiste. I shembin te gjitha dogmat dhe bestytnite pa e vrare mendjen per asgje.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Çdo ditë nga 60 kinezë kthehen në mysliman

Numri i myslimanëve në Kinë në njëzet vitet e fundit është rritur dyfish . Rezulton se në Kinë, ekonominë e dytë të botës, feja e cila rritet më shpejt është Islami.

Numri i tyre në Kinë ka kaluar 100 milion.

Interesimi për Islamin në vendin më të populluar në botë çdo ditë po rritet. Në Kinë e cila ka një popullsi prej 1 miliard e 400 mijë, sipas të dhënave zyrtare, ekzistojnë 45 mijë xhami. Nga 56 grupe etnike të ndryshme, 14 prej tyre e përbëjnë myslimanët.

Përkundër bindjes që njihet tek ne, shumicën e popullatës myslimane në Kinë, nuk e përbëjnë ujgurët turq, uzbekët, dhe kazakët. 90% të popullatës myslimane në Kinë e përbëjnë Hui kinezët, një grup etnik me prejardhje kineze.

Çdo ditë 60 kinezë pranojnë islamin

Në Kinë, ku 42% e banorëve nuk janë pjesëtarë të asnjë religjioni, sipas të dhënave zyrtare, feja e cila rritet më shpejt është Islami. Të dhënat zyrtare flasin se mesatarisht rreth 60 kinez e pranojnë islamin në ditë.

Deri para 20 vjetëve në Kinë kanë jetuar 50 milion mysliman. Në vitet e fundit ky numër ka regjistruar numra rekord dhe ka kaluar 100 milionin.
    Tani cka ..kur sasia ka mundur cilesine?
    KURRE
    Kemi shembullin e IZRAELIT

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Izraelin trushplare si JU taksapaguesit Janki e mbajne ne kembe. Madje ju dergon daj sami edhe ne misione jete-sakrifikuese qe tu trashen prapanicat zionisteve. Njerzimi ka pare shume roberi dhe pushtime por kane pasur edhe te mirat e veta, ndersa nje bote e tere nen thundren e hekurt masonike eshte e pashembullt e llahtarshme. Amerika dhe Izraeli duan te krijojne nje njeri-kafshe pa dinjitet i cili nuk njeh as Zot dhe asgje.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Izraelin trushplare si JU taksapaguesit Janki e mbajne ne kembe. Madje ju dergon daj sami edhe ne misione jete-sakrifikuese qe tu trashen prapanicat zionisteve. Njerzimi ka pare shume roberi dhe pushtime por kane pasur edhe te mirat e veta, ndersa nje bote e tere nen thundren e hekurt masonike eshte e pashembullt e llahtarshme. Amerika dhe Izraeli duan te krijojne nje njeri-kafshe pa dinjitet i cili nuk njeh as Zot dhe asgje.
    Xhaxhi polic ka mundesi mos te me mbash ligjerata per te ashtuquajturin moral te njerezve besimtar sidomos te besimtareve te vendeve muslimane se kam frike se vjell ,vende me varferi,diktatura e te zhytura deri ne palce me korrupsion smund te kene moral ..
    Une vetem nje gje di ,cilesia ka pas dhe do kete rendesi perhere ,sasia eshte thjesht turma ..

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Thone qe genjeshtra me e madhe qe i ben djalli njeriut eshte kur i mbush mendjen qe nuk ekziston. Kjo ndodh fatkeqesisht me ju. Jankite nen udheheqjen e kobshme te organizatave dhe koorporatave anti njerezore ua shpelajne trurin juve dhe ju kane sjelle ne ate derexhe saqe cdo gje qe ju thote daj sami, e besoni per te vertete. Ju jeni sklleverit modern, qe vetem dy kostume njihni, ate te punes dhe pizhamat e gjumit, ndersa nga ana tjeter cilesia dmth populli i perbuzur i perendise qe e ka peshtyre historia e njerezimit me mijera vjet, ben hesape hegjemoniste duke derdhur gjakun e bijve dhe bijave tuaja, duke ju cuar te vrisni e prisni ne vende qe nuk ju kane asnje borxh dhe asnje hak.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •