Per mendimin tim eshte seriali me i bukur per momentin, mbase dhe me i bukuri i te gjitha koherave. Ka ndonje nga ju qe e ndjek?
Per mendimin tim eshte seriali me i bukur per momentin, mbase dhe me i bukuri i te gjitha koherave. Ka ndonje nga ju qe e ndjek?
iEnd nuk jam dakord me te paren por e ke fiks per te dyten. Un sjam tip per seriale, te vetmin qe kam ndjek fillim e fund ka qen Lost, por GOT mbetet kryeveper. Gjith suksesi mbahet mbi supet e personazheve.
Ne prill del sezoni 4, shum gjat me prit .. Kur mendoj qe 3 sezonet i kam pa per 4 dite, pa e ditur qe do prisja dhe 1 vit per sezonin tjeter .. lot per sysh or taj!
D'Oh!
waiting for the fourth seasonsezoni i trete pati nje fund interesant ne fakt, nuk e prisja... akoma me shume shtohet kureshtja. eshte nder te preferuarit e mi kohet e fundit. Serial tjeter interesant eshte edhe the walking dead, ndersa nder komiket "how i met your mother" ... seriale qe te mbajne gozhduar perpara ekranit
![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Nje serial shume i bukur! Sic e ka thene dhe parafolesja eshte shume i paparashikueshem, gje qe e ben terheqes dhe ndryshe nga "tipikja" monotone e serialeve![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Erald123 : 01-12-2013 mė 19:06
Just me!
GoT eshte fantastik. Jo me i bukuri i te gjithe kohrave, por me i mire i xhanrit patjeter.
Per ke ankohet qe duhet te presi 1 vit ose disa muaj...te mos qahet shume se ka njerez (si une) qe kane 2 vjet qe presim serine e 3 e Sherlock...1 janar me ne fund!
Pse the walking dead nuk eshte serial komik?![]()
une nuk e kam ndjekur ndonjehere por ama sa here kaloj kanalet ne tv dhe del ky games of thrones po skena "osé" me shohin syte. gjithe kohen te zhveshur rrine personazhet aty?![]()
nuk shikoj shume seriale. vetem lost dhe prison break kam ndjekur, por game of thrones me ka terhequr shume.
i kam pare te tre sezonet per 2-3 jave dhe me zi po pres te filloje i katerti.
eshte vertete i paparashikueshem. dale ngadale vdesin te gjithe. lol.
para ca kohesh shikova nje foto ku dikush kishte shenuar vdekjet e personazheve ne librat e george martin.
haha. shume e forte.
Vasudhaiva Kutumbakam
A.I (02-12-2013)
Cila pjese te duket komike, dead walkers qe ecin ?ne fakt perfshin zhanerin horror, triller, drame, aksion... po komik sme duket edhe aq . Aty behet gjithe ajo lufte per mbijetese
![]()
Sherlock-u eshte personazh fantastik. Keto filmat me superheronjte sme kane pelqyer ndonjehere, por Ironman-in e shof me kenaqesi.
Normalisht GoT mbetet ne vend te pare :-)
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Krijoni Kontakt