Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 62
    Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    hajde bille hajde

mirmengjes interes, po jo dashuri

per ate shqiptare, qe nuk paska shqiptar per te
    le ta the qafen

koha natore

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga macia_blu
    edhe nje here te pyes tahox, pse po thashethemnohet kaq shume kjo love hitory
    Mua me pyet? Une e vendosa shenjen [stop], por nuk ndihmoi gje ai postbllok...

Mbase eshte ne pyetje kurreshtja patologjike tipike ballkanike ne metastazen e kancerogjenitetit te vet te pasherueshem...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Sa pėr sqarim
    Kjo themė ka tė bėj me reagimet e shtypit tė shkive nė lidhje me martesėn e kryeadministratorit tė OKB nė Dardani Mikael Shtajner me njė vajzė tė lindur nė Rozhajė (qytet shqiptar nė Mal tė Zi) dhe e cila jetonte nė Prizren tė quajtur Bukurie Gjonbalaj, pėrndryshe e motra e korrespondentit tė RTV 21 nė Bruksel Afrim Gjonbalajt, i cili ka mik shumė tė mirė ish-zėdhėnėsin e Nato-s nė kohėn e bombardimeve Jamie Shea, siē citon kjo e pėrditshme e shkive. Ky artikull ėshtė postuar pėr tė parė reagimin e ndėrkombėtarėve ndaj pėrzierjes sė panevojshme dhe pėrēmuese tė shtypit serb nė jetėn private tė Shtajnerit.

Pėrshėndetje
    Rrofshin Shqiptarėt (Arbėreshėt, Ilirėt) e Bashkuar dhe
    Shqipėria (Arbėria, Iliria) e Bashkuar
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anėtarėsuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Ilirjan nuk jam plotesisht dakort (them plotsisht pasi edhe une jam partizan i mendimit tend qe shqiptaret te martohen me shqiptare) kur thua qe kjo eshte nje lidhe interesi per arsye se vajza ne fjale eshte nga nje reth familjar i ngritur,eshte vajze e bukur dhe inteligjente dhe sigurisht nga ana ekonomike e siguruar,gjithashtu e pelqyer dhe nga personalitete te larta ne kosove(pra nuk i kane munguar rastet)
    Gjithashtu kam parasysh faktin qe SHtajneri nuk eshte nje njeri i lete sa te mashtrohet nga nje femer qe mendon vetem per interesa te saja.

RANDI
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Vendndodhja
    nė njė cep tė Ilirisė
    Postime
    67
    Shtajneri ėshtė ai Princi W idi i viteve tė para tė mosvarshmėnis sė Shqipnis nga tė huajt. Atė e pėrzunė nga qė nuk e pėlqyen myslimanėt pasi nuk ishte i bėrė synet. Ky i tanishmi (edhe ky gjerman) me gjasė do e plotėsoj dėshirėn e popullsisė tė Guberrnės sė Kosovės. Prandaj hajli i qoftė fejesa

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Dembel ajo puna e Vidit ka qenė mė 1914 kurse tani jemi mė 2004, dhe jemi si e gjithė bota (qė tė gjithė bėhen synet). Shtajnerin nuk e kanė kėrkuar Shqiptarėt atje, dhe po tė pyeten shqiptarėt menjėherė do ta largonin nga aty, sepse nuk na duhet gjė nė atė post ay, se kryetar kemi sa tė hajė dreqi, dhe poashtu neve po na duhet bashkimi tani (jo vetėm ne por edhe gjithė botės) gjė qė ėshtė ēėshtje ditėsh tani (edhe pse shikuar nga ēdo aspekt Shtajneri nuk ka qenė i keq shikuar nga interesat tona kombėtare edhe pse ėshtė dashur tė bėj shumė mė shumė).
    Randi, duhet tė kalojmė nga ai mentalitet provincial se duhet martuar vetėm me shqiptar e shqiptare dhe tė bėhemi edhe ne si gjithė bota.
    Sidoqoftė i uroj jetė tė lumtur qė tė dyve dhe kontribut sa mė tė madh nė ēėshtjen kombėtare.

Pėrshėndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Postuar mė parė nga Dita
    Po ndonje foto te kesaj vashes qe ia ka marre mendte Steiner-it a do te kishit?

Ne femrat e kemi veshti ti japim gjinis son komplimente por duhet me fol kah del shpirti thot nje fjal e urt.

Edhe une po flas nga del shpirit :
    Dita une Bukurijen e kam pa dikund para 6 viteve,eshte shume atraktive edhe eshte nje femer e emancipuar... ne teresi eshte nje zonje e rend

Zoteri Brari une nuk kam kerku nje proz dashurie nga ju...ata rreshta ju kan drejtu dikuj tjeter...

Ne si komb duhet te njofim shume me mire njeri tjetrin sepse kemi shume paragjykime per njeri tjetrin e kete e bejm pasi qe nuk njifemi...kemi kriju imazhe per njeri tjetrin ne baze te disa parakurrizorve...

Zoteri Dodoni kerkoj falje qe dola jasht 16 metrshit por nga nje here duhet me provu edhe nga ajo pozit te shenosh gol .

Me te mira u lexofshim
    Mjellma
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 05-04-2003 mė 02:23

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    po Mjellma,
    sikur nuk fole kah del shpirti: kujt i thone rod, soj tradite (t'rodit)

a ia ke lakmi ti asaj 'zonjes se rende'?

nuk qenka zonjushe a? A nuk do te ishte me mire sikur ajo ta kishte pranuar ndonje zoteri te rende tonin? (ta hapa shtegun

provoje edhe njehere te shenosh golin...

Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mendoj se Mjellma pask shėnuar gol prej mė shumė se 16 metrave.
    Martesat ndėrkombėtare bėhen gjithkund dhe do tė bėhen edhe te ne, sikur janė bėrė gjithmonė, dhe nuk ka asgjė tė keqe kėtu hiē fare (bile ėshtė provinciale pengesa nė kėtė drejtim, edhe pse pengesa tė tilla nuk mund tė ketė), dhe kėto janė bėrė gjithmonė jo vetėm tek ne por tek tė gjithė kombet tjera dhe bėhen gjithė kohėn, dhe ėshtė njė gjė mė se normale. Nė Dardani kemi njė pėrqindje shumė tė madhe martesash me tė huaj. Por kjo ska pasur asnjė tė keqe dhe smund tė ketė. Njeriu martohet me at qė don, pamvarėsisht se cilit komb i pėrket (pėrveē shkive edhe pse edhe me tė tillė ka pasur mjaft martesa nė tė kaluarėn, por qė mendoj se dhe edhe ashtu nuk ėshtė duke pasur mė , pėr vet historinė mė tė re dhe mendoj se tė tjerat normale janė).

Pėrshėndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

ahahaaaaaaaaa........u kenaqa!

femrat kosovare qekan tu plas..........kop........prej inatit

Jo me pak dhe meshkujt!

Po ckeni aman? I ka ardh minuti Bellit e Shtajnerit me u ba cift dhe aq!
    minuti i zan te dy bashke dhe thane.............a martohemi? Si thu?........Hajt nami le te bahet!
    ...........edhe ne forum!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •