Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 83
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershendetje..

Edhe pse kam qen teper i halitshem , kam mesu , por kam qen problem ne shkoll , dhe me leshin ne PROVIM (1) dhe ne qershor gusht mbeteshin provimet , Diten/Naten mesosha deri sa 50% e libres e mesosha kur shkosha ne provim , me merrte prof per pyetje.. te gjitha Pyetjet ja thosha OK..

Dhe me pyete Pse mer Arton , nuk ke mesua gjat ter vitit por ne fund , i thosha te gjitha i kam diten por nuk kam dasht ,kam deshir te rri ne Provim

Kam qen pak si problem , por me ne fund mi dhan udhet ne Vitin e 3 me perjashtuan pergjithmon

Gjith te mirat
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    sa teme interesante dhe me vjen keq qe paska ngelur shume mbrapa ne postime.....une per vete e di si e kalova kete sezon provimesh....

stresi e frika ishin te pandashem por edhe pse egzistonin keto mua s'me rrihej pa hapur fsh...pasi harxhoja kohe ne fsh shikoja oren...ishte 8 e darkesh(po e marr nje shembull nga shume te tjere)...dhe mbyllja netin dhe ulesha deri naten vone pastaj dhe eshte tamam si ajo gjeja qe njeriu tenton ta beje dicka vetem kur i vjen " veza te b..."....

diten e provimit pastaj gjithe stres...i lutesha zotit te me falte neglizhencen dhe i betohesha vetes se heren tjeter do mesoja me shume...

dhe nje shembull te findit...neser kam provim ne kimi dhe sic e shikoni jam duke kerkuar tema ne fsh ...leksionet do i kap pak me vone ....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar më parë nga stella_senza_cielo Lexo Postimin
    sa teme interesante dhe me vjen keq qe paska ngelur shume mbrapa ne postime.....une per vete e di si e kalova kete sezon provimesh....

stresi e frika ishin te pandashem por edhe pse egzistonin keto mua s'me rrihej pa hapur fsh...pasi harxhoja kohe ne fsh shikoja oren...ishte 8 e darkesh(po e marr nje shembull nga shume te tjere)...dhe mbyllja netin dhe ulesha deri naten vone pastaj dhe eshte tamam si ajo gjeja qe njeriu tenton ta beje dicka vetem kur i vjen " veza te b..."....

diten e provimit pastaj gjithe stres...i lutesha zotit te me falte neglizhencen dhe i betohesha vetes se heren tjeter do mesoja me shume...

dhe nje shembull te findit...neser kam provim ne kimi dhe sic e shikoni jam duke kerkuar tema ne fsh ...leksionet do i kap pak me vone ....

Booooooooooo sikur te kisha gjysmen e frikes tende une do kisha ber dhe masterin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    poo pse kaq shume frike paske ti per sezon..?????????????hahahahahahahahaha
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Eshte nje eksperienc shum e bukur, kur kam qene student me zi prisja te vinte sezoni i provimeve. Pasi doja te tregoja se cfare kisha mesuar dhe sa i afte isha ne ate periudh per te shpalosur me te mirat e vetes. Kisha tension dhe presion ne te njejten kohe pasi luftoja te merrja noten me te larte dhe te isha i vetedijshem qe meritoja kete note. Tani qe e kam kaluar kete faze dhe jam ne nje pozicion tjeter i shikoje ndryshe, shikoje studentet teper te paperqendruar dhe shum te emocionuar, teper te frikesuar dhe aspak te vendosur. I shikoje qe me teper perpiqen te gjejne nje menyre per te kopjuar se sa per te mesuar, nuk perqendrohen dhe i ikin minitutat ne dispozicion shum shpejte, kur vjen afer fundit mundohen te perqendrohen te shkruajne dicka qe kane mesuar gjate periudhes se leksioneve dhe seminareve. Shikoje shum dobesi ne brezin qe po ritet dhe teper indiferentizem aspak te vendosur dhe te perqendrueshem apo te kene inatin, nuk kane asnje motivim per te ecur perpara dhe presin qe shkollen ta marin duke dhene rryshfete, apo duke gjetur ndonje mike te aferte per te bere dicka qe te kalojne nga viti ne vit. Ka humbur konkurenca dhe deshira per te mesuar, shkolla e larte eshte bere si nje vend per te njohur njerez te rinje dhe aspak per tu plotesuar profesionalisht dhe te marresh njohur ti reja mbi profesionin qe do te kesh neser apo pasneser. Me vjen jashte mase keq qe po rritet nje breze qe nuk duan te bejne asnje gje per te ardhmen e tyre.

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Kur kam qene e vogel (tetevjecare) kisha shume emocion (djersitje e duarve, dridhje duarsh, lemsh ne stomak) ndersa tani as ma ndjen fare. Me e qete se une ne provim s'besoj te kete njeri. Filloj nxjerr arsenalin e lapsave/stilolapsave/gomave dhe objekte te tjera personale (shishe me uje, lipgloss, hajmali) , sigurohem te shkoj ne wc perpara provimit (you never know) edhe hic ...rri pres sa te me vije teza.
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Eshte kultura e sezonit kjo, kultura e dembelizmit. Te ulesh e "te mesosh" dy tre jave para provimeve, kur e di qe ke per te dhene nja gjashte a shtate provime, me duket guxim i madh.

Ne gjimnaz kam qene sistematike ne te mesuar, pak si shume dembele, po mesoja cdo dite. Keshtu te pakten, fitova nje lloj "kulture" te mesuari, te cilen e implementoj edhe tani. Cdo mbasdite ulem nga pak, lexoj, kerkoj, i lehtesoj punen vetes ne kohen e provimeve. Fatkeqesisht, ketu te mua s'ka sezon. Madje behen leksione edhe seminare deri ne ditene fundit te semestrit( psh kisha nje here seminar ne nje kurs paradite, mbasdite kisha provim ne nje lende tjeter). Do s'do, s'mund ti le gjerat per momentin e fundit. Mendoj se fakti qe pergatitesh cdo dite, fakti qe ulesh dhe perkushtohesh, e redukton ne nje mase te konsiderueshme stresin. Te pakten te mua keshtu ndodh. Hyj e sigurte ne provim dhe shpresoj te kem logjiken e duhur me vete, per te zgjidh ato pyetje qe mund te me shkaktojne veshtiresi. Se di, ndoshta me ndodh kjo, se u mesova me provime.

Por gjithsesi, stresi dhe ankthi eshte i natyrshem. Madje duhen nga pak Kane efekte pozitive ne procesin e te mesuarit. Gjithmone nqs jane ne normat e toleruara.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une jam shume e qete ne pamje,por sa ulem dhe pres per tezen me kapin ca te dridhura,sikur me ke vene ne prize.
    Feelings change - memories don't.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ilaci qe eleminon reagimet ne sezon provimesh eshte te shkosh diten e provimit me nje ore ose me pak gjume. Je shume i pergjumur per te patur reagime dhe e ben provimin per bukuri.
    Sepse nuk mund te pretendohet qe te arrish rezultate ne ditet e fundit, per nje provim qe ke patur kohe gjithe vitin.

Take it easy, kjo eshte motoja. Rreshqet si vaj pastaj.

p.s Eksperience personale e gjitha kjo, jo njehere por shtate here

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Ilaci qe eleminon reagimet ne sezon provimesh eshte te shkosh diten e provimit me nje ore ose me pak gjume. Je shume i pergjumur per te patur reagime dhe e ben provimin per bukuri.
    Sepse nuk mund te pretendohet qe te arrish rezultate ne ditet e fundit, per nje provim qe ke patur kohe gjithe vitin.

Take it easy, kjo eshte motoja. Rreshqet si vaj pastaj.

p.s Eksperience personale e gjitha kjo, jo njehere por shtate here
    E fort kjo...E kam ber edhe un njeher kte pun(po jo per te largu stresin,po isha ne nje fest nje nat me par)...po isha aq pergjumshem sa per pak me zuri gjumi ne provim...Dhe provimi shkoi....super...

Njeher e nje koh i fusja zor vetes "Mos,Provim"..Po qe kur kam hyr ne univ,se di ca do te thot stresi para provimit...Sidomos kte sezon qe ia futa nje tralalaje dhe cudi i madhe,dola mir...
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Reagimet tuaja mbi anëtarësimin e Shqipërisë në NATO
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 264
    Postimi i Fundit: 23-01-2010, 12:41
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Të fitosh kënaqësine e Njerzve është e pamundur
    Nga ~Geri~ në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-07-2005, 04:38
  4. Sheriati, xhihadi dhe shtetësia e muslimanit.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2005, 05:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •