Eastbaby e kapi idene![]()
Eastbaby e kapi idene![]()
Cdo gje eshte relative...
PO une i kuptoje gjerat pa i thene njerezia![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Ke fuqi paranormale?![]()
Eheeeee ti dish fuqite e mia jashtetokesore ti ,,, pse kot e kam vene ate foton une![]()
Ti i ke cmendur kta te nasa-s me "vrimen e zeze"?![]()
Ore ata te nasas nuk e kane marre akoma vesh ca eshte ajo vrima e zeze ore
po qe ta dish ti meqe tema eshte me provime te gjithe ata qe do lauroheshin per astronaut nuk e kane kapur ne teste kete pyetje![]()
kur mesoj shume per nje provim nuk fle dot sepse enderoj problemat ose ca kam lexuar dhe diten tjeter kur mar provimin jam shume e relaksuar...
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Si mar nuk thote kerkush qe kam kopju pak po tegjith bajn si te mencur a mer tregoni te verteten si keni kopju edhe sa here keni kopju eeeeUn per veten time kam kopju edhe ja kam lujt zotin, BOY_UK a i mban mend ato dite te mrekullushme qe kena kalu apo sman mend hic se je plak.
Jam Djal Malsor
Une ne provime matematike i beja provime gjysmes se klases![]()
Ndersa ne lende shoqerore ku te gjeja te kopjoja![]()
Unë u kam bërë paraprakisht hartime disa ditë më herët shumë shokëve e shoqeve kur kishim për të bërë tema të lira. Jam munduar ta ndryshoj stilin e të shkruarit dhe kurrë nuk më kanë diktuar. Edhe në matematikë shpesh u kam ndihmuar shokëve e shoqeve. E kur kam pasur nevojë ndonjëherë të kopjoj s'kam guxuar ta bëj këtë...lol.
Përndryshe ajo që është e veçantë e shkollës dhe studimeve për mua është se kam pasur emocione jashtëzakonisht të rënda para provimit. Ka qenë torturë për mua çdo minutë para provimit. E kur mbaronte çfarë çlirimi ishte, sikur të heqja një shkëmb nga shpina.
Kodi:Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë
Krijoni Kontakt