I kontrollojne !
Ne Austri, keshtu me kane thene, kane dhe scanner ne duar madje qe testojne dokumentet.
I kontrollojne !
Ne Austri, keshtu me kane thene, kane dhe scanner ne duar madje qe testojne dokumentet.
Melodi,
nese kontrollojne trenat, pse nuk merrni nje autobus shqiptar, per udhtimin ne Bari?
Autobusinuk kontrollohet dhe mund tu ndihmon shoferi apo ndonjeri i agjensise.
Sepse ata kane te bejne shpesh me keto raste, si te duket? :
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
I kam patur dhe une keto ide , mirepo me kane thene shqipetare te tjere qe kontrollohen shpesh.
Se di cfare do beje dhe ajo se ajo ka frike , ka frike nga hija e vete ...
I them shko merr karten time shendetesore dhe bej gjasme sikur je Une dhe vizitohu...
Jam zene me te dhe sdo te vizitohet , se aq e squte eshte dhe mezi me hap telefonin, se ka hallin se insistoje.
Se di njeriun e ndihmon por dhe duhet ta ndihmoje pak veten vet.
Do pyes me imtesisht ! Flmnqe me shoqerove ne teme dhe me dhe ide
![]()
Une kam levizur me trena tere Evropen thuajse ... dhe ne zonen Schengen pervec kufirit Itali - France [edhe aty jo rregullisht sa here qe kaloja,por ndonjehere] nuk me kane kontrolluar ne asnje vend tjeter.Itali - Austri nuk e kam bere me tren,por me makine e kam bere dhe nuk kishte asnje lloj kontrolli ... dogana e dikurshme ishe jashte funksionit ... mos e merrni kaq me frike.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Do punoje t'a bind sepse me te veshtire shof renien e saj psikologjike, kjo me demoralizon .
Sepse nese ajo do kete nje psikologji te forte dhe shpirterisht e forte , ska burre nene te na dali perpara.
fute ne forum, te lexoje edhe ajo, qe ti mbushet mendja.
keq e paske pune,
edhje kalamonin tat ta kishe,..
p.s
edhe po e kapen, asgje ska per te ndodhur,nese ska ndonji problem tjeter...
seshte as e para dhe as e fundit.
shkoni ne austri, se ju ndihmon goldi,
edhe ai shkodran eshte dhe virgin...lol
kushedi,
ndonji colpo d'i fulmine..![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Siguri 100% ske ne asnje vend, kane te drejten te kontrollojne edhe neper vetura, dhe jo vetem neper vendet kufitare por edhe nga autostrada te udhezojne te kalosh jashte saj per kontrolle, e gjitha varet nga paraqitja dhe fati.
Per ate me duket me e drejta, te shpall pasaporten e humbur ne policine ku banon, pastaj e nxjerr nje te re ne ambasaden shqiptare.
Sa per shoqerimin ketu eshte me e vogla qe mund ta beh, sidoqofte mos u brengos fare, se cdo gje rregullohet.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Jam patriote me te Xhuxhu . E shof si femije dhe pse eshte me e madhe se une , ajo eshte 30 une jam 20 !!!
I thua beje kete ...mire me thote mua , pastaj bene ndryshe per ndryshe dhe del po prape tek fjala ime.
Nuk dua ta braktis , sepse jo gjithcka dhe jo cdo ndihme jepet per interes.
Faleminderit per Vemendjen, skandalizohet ajo te futet ne forum .
Do rregullohet Prinzi , jam mese e sigurte per kete , por me nje njeri te shendetshem dhe te vendosur .
Jo , keshtu , po e pashe te veshtire do iki thote...(ndoshta eshte gabimi im qe insistoje kaq shume ... por mua as plumbi nuk me ndal ! )
Krijoni Kontakt