Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    i/e regjistruar Maska e MéLoDiE
    Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Viza 3 mujore

Mendova dhe une te lejoje nje keshille nga te tjeret per informacion dhe pse eshte nje teme Delikate, por mendoje se ne Shqipetaret gjendemi shpesh ne te tilla situata.
    Keshtu tejkalova ndrojtjen per tu kerkuar disa informacione lidhur me kete fakt :
    Shkelja e vizes 3 mujore (vula eshte dhene ne Itali).
    Kam degjuar qe paguhet nje gjobe .

Ju me aq sa dini , mundni te me thoni se :

Ku duhet te pagohet kjo gjobe tek shteti Italian apo pagohet ne Shqiperi dhe sa mund te shkoje ?
    Kam lexuar deri ne 3OOO €, eshte e vertete ?

Ju falenderoje per vemendjen dhe per ndihmen.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Viza 3 mujore

Me vendet e BE! Ska me viza shqipria.

Nese shkel 3 mujorshin e qendrimit, I bie c'ndodh?

Kete do te pyesesh?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Dhe kete nuk e dija , personi ne fjale e ka shkelur vizen 1 vit me pare ne Janar , nuk u kthye ne Shqiperi .
    Levizi pikerisht me shancin e ketyre vizave tre mujore.
    Doja te dija , nese eshte e mundur te behet dicka tek Ambasada shqipetare dhe pse kam telefonuar dhe me jane pergjigjur ne menyre skandaloze> beje si te dish vete me mire !!!!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Kam pershtypjen se ska te beje me shqiperine, por me shtetin ku eshte krye shkelin pra italine, dhe BE.

Varet si I kane rregullat ato.

Ca tolerance kane.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Ok , flmn per informacionin !
    Kjo do jete dhe me e lehte sepse te pakten do mesohet se si mund te veprohet.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Une do te thoja kshu, le te telefonoj ai i afermi si nje person anonim, ne qendren e te huajve ne ate rreth ku banon momentalisht dhe ti pyes ata se nje i afermi i tij gjindet ne pozicion e tij dhe cfare duhet te beje me qe e ka tejkaluar "padashje" lejen e qendrimit.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Gjobitja per shkeljen e afatit te qendrimit (3 muaj) kryhet nga policia doganore e shtetit nga ku do besh hyrjen per ne Shqiperi.Pra nese nisesh nga nje aeroport italin policia doganore italiane ne se e ve re do te te gjobise.
    Keshilla me e mire eshte qe te behet kthimi nga portet me shpresen qe policia eshte me pak e vemendshme ne hollesite.
    MOS I NDY TEMAT no name

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Problemi nuk eshte pagesa e nje gjobe 3000 euro , problemi eshte se nuk duhet te te kapi policia ne Kthim nga Vendi i huaj ne Shqiperi .
    Po te kapi , gjoba eshte : heqja per 5 vjet e te drejtes per te vajtur ne BE .
    Kthimi per ne Memedhe , duhet bere me makine personale, sepse dhe me autobuse, tragete dhe avione kapesh.
    Faleminderit , per mendimet .

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Nashi me kujtohet, para diku 10 vitesh. Nje i aferm pati ardhur per vizite ne Gjermani me vizen prej tre muajsh, por qendoi pothuaj nje vit.
    Duke pasur frike per heqjen e se drejtes 5-vjeqare per hyrje ne vendet e BE-s.
    E mora ne makine dhe vajtem rruges, Gjermani - Austri - Itali, ne portin e Barit preme tiketat per trajektin Bari - Durres.
    Problemin e mendoja tek kontrolla e fundit e BE-s per pasaporta, qe behej ne hyrjen e trajektit. Aty i kontrollonte pasaportat nje police kufitare italiane dhe une perderisa ishte duke e kontrolluar pasaporten time, i thashe "ne trajekt futen gjithe keta autobuse e kamiona, oooo une u ktheva prapa", ajo me buzeqeshje "jo, mos ke frike se nuk ndodh asgjo", kurse pasaporten e te afermit e shiqoi vetem faqen e fotografise ku vertetohej personi dhe na tha "arrividerci".
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Faleminderit , per kete eksperience qe me tregove.
    Shkelja eshte e rregjistruar ne sistem ! Dhe rezulton me te kuqe.
    Se dime ende se ku ka perfunduar pashaporta shqiptare , se di nga e ka hedhur !
    Karta e identitetit eshte fallco dhe italiane ...ta tentosh me tren nga Austria eshte e veshtire se te kontrollojne dhe futesh ne sistem.
    Kete lloj levizje duam te programojme ...dmth ti biem nga Kroacia dhe Serbia, Kosove e me pas ne Shkoder !
    Boh se di uroje qe deri atehere , mos ta prek kush me dore.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •