Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Pėr: Viza 3 mujore

Citim Postuar mė parė nga MéLoDiE Lexo Postimin
    Faleminderit , per kete eksperience qe me tregove.
    Shkelja eshte e rregjistruar ne sistem ! Dhe rezulton me te kuqe.
    Se dime ende se ku ka perfunduar pashaporta shqiptare , se di nga e ka hedhur !
    Karta e identitetit eshte fallco dhe italiane ...ta tentosh me tren nga Austria eshte e veshtire se te kontrollojne dhe futesh ne sistem.
    Kete lloj levizje duam te programojme ...dmth ti biem nga Kroacia dhe Serbia, Kosove e me pas ne Shkoder !
    Boh se di uroje qe deri atehere , mos ta prek kush me dore.
    Ooooo, ceshtja qenka me e nderlikuar, se sa tejkalimi i vizes tremujore.
    Mos je antare ne Coza No.tra? lol
    Cfare dmth. "shkelja eshte regjistruar ne sistem?" Ku rezulton me te kuqe? Pse e ka hedhur pasaporten shqiptare? Sa eshte e sigurte karta e identitetit italian?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e MéLoDiE
    Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    Ooooo, ceshtja qenka me e nderlikuar, se sa tejkalimi i vizes tremujore.
    Mos je antare ne Coza No.tra?
    Cfare dmth. "shkelja eshte regjistruar ne sistem?" Ku rezulton me te kuqe? Pse e ka hedhur pasaporten shqiptare? Sa eshte e sigurte karta e identitetit italian?
    Une situaten e marre me pozitivitet dhe sportivitet , ok nuk jam une ajo pa dokumenta.
    Por problemi eshte se me vjen keq te shkoje dem kot.
    Tani keto shkelje te vizes , rregjistrohen ne sistemin Evropian , prandaj dhe pashaportat jane biometrike.
    Pashaporta eshte vulosur me aq sa di ne Itali , kur ka kaluar !
    Se di se nga e ka lene...shpresoje mos ta kete hedhur ne kosh plehrash.
    Karta e identitetit italian eshte e sigurte : rruga ekziston , emri se di se sa i vertete eshte dhe fotoja e Kartes eshte foto duke buzeqeshur pikerisht tamam per hallin qe ka ...
    Zot ruaje !

Keshtu une mendova si ta ndihmoje dhe thashe pse jo te pyesja se ketu shof qe ka shume emigrante , tani mos njeri , tjetri do dije . Shpresoje mos te skandalizoheni nga situata .
    Une jam e skandalizuar per vete nga kjo situate ...se sjam perballur ndonjehere me te tille situate , mami dhe babi , nuk me kane kursyer gje .

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

o Melodie paske mbet pak prapa ... nuk merret shume njeri me keto lloj shkekjesh ... per thyerje 3 mujorshi as te gjobit njeri 3000 euro ... as nuk te japin espulso 5 vite ... 5 vite espuls jepen kur kapesh ne vendet e BE duke u marre me dicka te jashteligjshme ... ne keto raste te kthejne ketu si te arrestuar andej dhe te dorezojne te policia ... dhe nuk te lene as keta te policise tone te dalesh me nga Shqiperia brenda 5 vjecarit ... nuk te pranojne as ata te vendeve te BE pa mbaruar 5 vjecari ... kurse 3 mujorin ka plot qe e thyejne ... ndonje gjobe maksimumi 500 euro mbase i behet resk ne piken e kalimit kufitar ... po me shume nuk e besoj ... nuk kam degjuar asnje rast qe te kene dhe espuls 5 vjecar vetem per shkelje 3 mujori ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KNFC : 29-11-2013 mė 16:59
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Une situaten e marre me pozitivitet dhe sportivitet , ok nuk jam une ajo pa dokumenta.
    Por problemi eshte se me vjen keq te shkoje dem kot.
    Tani keto shkelje te vizes , rregjistrohen ne sistemin Evropian , prandaj dhe pashaportat jane biometrike.
    Pashaporta eshte vulosur me aq sa di ne Itali , kur ka kaluar !
    Se di se nga e ka lene...shpresoje mos ta kete hedhur ne kosh plehrash.
    Karta e identitetit italian eshte e sigurte : rruga ekziston , emri se di se sa i vertete eshte dhe fotoja e Kartes eshte foto duke buzeqeshur :-D pikerisht tamam per hallin qe ka ...
    Zot ruaje !

Keshtu une mendova si ta ndihmoje dhe thashe pse jo te pyesja se ketu shof qe ka shume emigrante , tani mos njeri , tjetri do dije . Shpresoje mos te skandalizoheni nga situata .
    Une jam e skandalizuar per vete nga kjo situate ...se sjam perballur ndonjehere me te tille situate , mami dhe babi , nuk me kane kursyer gje .
    :-(
    Nese e gjen pasaporten, eshte nje mundesi ashtu siq e thashe edhe me heret.
    Por pasi qe kane ndryshuar koherat, e pasi qe ndoshta pasaportat biometrike duhen te cregjistrohen ne kompjuter, per te vertetuar se a eshte cdo gje ne rregull.

Megjithate, e shof ndoshta nje rrugedalje eksperimentale.
    Merre me qira per nje dite, nje Yacht te modhe pasanikesh, ndoshta kushton 1000 - 2000€, i afrohesh me te bregdetit te Durresit dhe gjuaje ne uje te afermin e le te notoje, si te duket?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hot_prinz : 29-11-2013 mė 17:02

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Po mire o vella , une po te dija nuk u pyesja !
    Melodia sdi gje nga keto gjera.
    Si ju thashe injoroje , keto lloj gjerash , uroje te jete ashtu si thoni Ju ...sepse dhemb dhe me pak , xhepit dhe kokes.
    Tani kjo gjoba ku paguhet tek kalimi kufitar ne Shqiperi apo ne Itali ?

Faleminderit per Mendimet jane te rendesishme .

Hot Prinz hahahaha dhe kjo na duhet !!!
    Aventura ....

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

nuk ka asgje per tu shqetesuar ... tere kontigjenti ''rremujaxhi'' qe nuk kane dokumenta qendrimi jashte Shqiperise,kete pune bejne lart e poshte ... dhe cik si shpesh qellon qe shkelet 3 mujorshi ... nuk te hapin problem ...
    te pakten jo aq sa thua ti ... shume vete nuk kane paguar as gjobe ... te pakten kur behet fjale te hysh ne Shqiperi ... ndoshta per te dale prape nga Shqiperia mund te hase probleme ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Faleminderit . Ashtu shpresoje t'ia dali pa u vrare.
    Mua me erdhi nje tjeter idee Hot prinz
    Do behet ndonje ndeshje p.sh. dhe t'a dergoja te veshur keshtu :

I vija ndonje kup ne koke !

Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Po mire o vella , une po te dija nuk u pyesja !
    Melodia sdi gje nga keto gjera.
    Si ju thashe injoroje , keto lloj gjerash , uroje te jete ashtu si thoni Ju ...sepse dhemb dhe me pak , xhepit dhe kokes.
    Tani kjo gjoba ku paguhet tek kalimi kufitar ne Shqiperi apo ne Itali ?

Faleminderit per Mendimet jane te rendesishme .

Hot Prinz hahahaha dhe kjo na duhet !!!
    Aventura ....
    Po una mendova, nje rruge dhe dy pune.
    I rregullon dokumentat dhe ben nje cik aventure, per kthjellim.

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    nuk ka asgje per tu shqetesuar ... tere kontigjenti ''rremujaxhi'' qe nuk kane dokumenta qendrimi jashte Shqiperise,kete pune bejne lart e poshte ... dhe cik si shpesh qellon qe shkelet 3 mujorshi ... nuk te hapin problem ...
    te pakten jo aq sa thua ti ... shume vete nuk kane paguar as gjobe ... te pakten kur behet fjale te hysh ne Shqiperi ... ndoshta per te dale prape nga Shqiperia mund te hase probleme ...
    KNFC, i gjithe problemi me duket eshte, qe te mos hase ne probleme nese perseri deshiron te dale prape nga Shqiperia.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

melodie,

kujdes nga polizia,...lol

apo do me fut hottin ne kurth

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    21-11-2013
    Vendndodhja
    Coming soon
    Postime
    130

Hoti eshte ne ate cik vend , ku die Polizei eshte 24 h rreth e rrotull .
    Ska frike hoti .
    Po ketij hallit tim si i behet , se shif te isha vete pa dokumenta sma ndjente hic ,
    kurse ketij personit qe e kam pa godumenta i them sa here kalon policia : EJ E DO NJE BILETE NE SHQIPERI , gratis o mavri gratis .

Zot, une qesh , tani dhe kjo eshte bukur , por problemi eshte se s'dua ti nxije jeten sepse ajo erdhi per nje jete me te mire ketu .
    prandaj me vjen keq qe te perfundonte keq situata.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •