Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 141
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Pse rren aq hapur ..islami eshte vetem njera nga tri fete "monoteiste" ndersa feja me monoteiste eshte feja hebraike ,islami nuk eshte aq monoteist sa thoni ..ne cdo lutje krahas emrit te allahut permendet edhe emri i Muhamedit gje qe te hebraizmi nuk ndodh ,mos te permend edhe keto lutje drejtohen drejt nje meteorit e zi .
    Nuk "rrej" ane.
    Hebraizmi eshte me i paster se krishterizmi, kjo eshte e vertet. Problemi tek qendron tek mos pranimi i shume profeteve si psh : Jezus Krishtin & Muhamedin a.s.

Islami eshte vazhdimesi e fesė sė Ademit a.s., dhe ne nuk besojm zot tjeter pos Zotit, qe i besuan te gjithe Profetet !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Nuk mund te jesh pjesetar i nje feje nese nuk beson ,feja eshte besim ,beson ,je besimtar ,nuk beson, je jobesimtar ,kaq e thjesht eshte.. si mund te jesh katolik ,ortodoks apo musliman nese nuk beson ne keto doktrina ?
    Jo, s'eshte aspak kaq e thjeshte...
    Eshte perceptimi yt i gabuar i realitetit qe te len te medosh se kjo gje eshte kaq e thjeshte.

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Nuk mund te jesh pjesetar i nje feje nese nuk beson ,feja eshte besim ,beson ,je besimtar ,nuk beson, je jobesimtar ,kaq e thjesht eshte.. si mund te jesh katolik ,ortodoks apo musliman nese nuk beson ne keto doktrina ?
    Ketu pajtohem me ty.
    Si mund te shkruhet nje person si : "Musliman" apo "Katolik", nese nuk beson ne keto dhe ndjehet ateist ?

Shume gje e mir qe u ben statistikat fetare ne Shqiperi e Kosove.
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ketu pajtohem me ty.
    Si mund te shkruhet nje person si : "Musliman" apo "Katolik", nese nuk beson ne keto dhe ndjehet ateist ?

Shume gje e mir qe u ben statistikat fetare ne Shqiperi e Kosove.
    Pikerisht per kete "fenomen" jam duke replikuar me anetarin Antiproant ..statistikat qe jane bere ne Kosove e SHqiperi nuk jane reale sepse edhe njereizt si Ramushi jane shkru musliman e nuk e din pse jane te tille !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Nuk "rrej" ane.
    Hebraizmi eshte me i paster se krishterizmi, kjo eshte e vertet. Problemi tek qendron tek mos pranimi i shume profeteve si psh : Jezus Krishtin & Muhamedin a.s.

Islami eshte vazhdimesi e fesė sė Ademit a.s., dhe ne nuk besojm zot tjeter pos Zotit, qe i besuan te gjithe Profetet !
    Mund te thuash cte duash por hebraizmi eshte me monoteist edhe se islami ,me vjen keq por kjo eshte e verteta

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Mund te thuash cte duash por hebraizmi eshte me monoteist edhe se islami ,me vjen keq por kjo eshte e verteta
    Kjo s'ka shanc. Mos t'vie keq, qy
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pikerisht per kete "fenomen" jam duke replikuar me anetarin Antiproant ..statistikat qe jane bere ne Kosove e SHqiperi nuk jane reale sepse edhe njereizt si Ramushi jane shkru musliman e nuk e din pse jane te tille !
    Sikur t'ishte ndier ateist, do ishte shkruar ateist. Ti Ramushin tani e prezanton edhe si budalla !
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Sikur t'ishte ndier ateist, do ishte shkruar ateist. Ti Ramushin tani e prezanton edhe si budalla !
    Pse Ramushi musliman te duket ,pranohet sipas kuranit ky lloj "muslimani"?

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pse Ramushi musliman te duket ,pranohet sipas kuranit ky lloj "muslimani"?
    Ramushi nuk eshte shkrue si musliman, por si katolik. Ka deshmitar nga rrethi i tij qe e pohojn nje gje te tille.
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ramushi nuk eshte shkrue si musliman, por si katolik. Ka deshmitar nga rrethi i tij qe e pohojn nje gje te tille.
    Ai thote vet "se di pse jam musliman" e ti na thu eshte shkru si katolik ..une njoh familje qe jane ateiste e jane shkru musliman e mos te flasim per persona qe besojne ne Zot por jo ne fe qe jane te shkruar musliman gjithashtu ..keto gjera ndodhin ne nje shoqeri qe vuan pasojat e e keqedukimit ,keq shkollimit etj

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •