Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 141
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

Citim Postuar mė parė nga unreal Lexo Postimin
    "Jam me prejardhje muslimane" - Kjo vetem sa perforcon ate cfare thash me heret.Jane prinderit musliman,edhe une jam musliman dhe patjeter duhet te jam musliman.

"jam edukuar me histori biblike" - Sigurisht.Qur'an-i eshte i mbushur me kete histori.

"kam mund te qendroj ateist". - Ishe ateist ndonjehere!?

"Islami predikonte Njėshmėrin e Zotit." - Islami predikon edhe gjera tjera absurde.

"Krishterizmi predikonte Trinitetin e Zotit." - S'ka rendesi a predikon 1 zot apo 3,apo 100.Prap mbetet absurditet.

"Ateizmi predikonte ēorientimin e njeriut." - Ēorientim nga cka?Nga "orientimi" abrahamik?
    Me plote te drejte.
    Islami predikon 1 Zot tė vetėm ! Gjė, qė se predikon asnje fe tjeter mbi rruzullin toksor ! Fakti qe isha me prejardhje muslimane, s'dmth qe doemos do e kisha zgjidhur kete fe. Po, isha nje lloj ateisti i llojit tend. Se cfar predikojn fet e tjera, kishte rendesi ne perzgjedhjen time. Kur them me histori biblike, kam fjalen per edukatėn biblike, vargje nga Bibla e jo nga Kur'ani ! Ateizmi predikon anti-Zot, e te me thuash qe nuk ka Zot qe krijoi Gjithesin, eshte e papranueshme, bile as qe diskutohet egzisenca e Tij !
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    " por s’e di pse jam mysliman pėr shkak se asnjėherė nė jetėn time nuk kam qenė nė xhami, as pėr falje e as pėr asgjė tjetėr”

Cfare ka ekstreme ketu?

Shume bukur e ka then dhe shkakun.Ai nuk po thote thjesht se di pse eshte mysliman,por thote se ska qene asnjeher ne xhami me fjal te tjera nuk e praktikon fene sic nuk e prakton ne menyra te perpikta shumica e popullit dhe nese nuk e praktikon ate fe sa mund te quhemi besimtar te asaj feje?
    Asgje s'ka ekstreme, ekstremja fillon qe nga momenti kur fillon dhe flet n'emer te popullit.
    Historia e Ramushit eshte histori bizarroide, ai ka jetuar ne mergim si refugjat, ka bere pune jo te ndershme duke ruajtur nihgt-club, dhe sigurisht qe nje njeri i tille nuk ka gjasa te kupton se c'eshte besimi ! Nese ky i thot vetit shqiptar, dhe nuk e din se pse eshte Shqiptar, kush faj i ka ?! Ramushi edhe shqipen se flet mir, dhe don te na behet "kryeminister" !
    … ///

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

o kot po rrehni uje ne havan
    ky trimi duhet me u msu me i kontrollu fjalet e veta sa here qe flet

po u duk ai trimi i amerikes ne Kosove pra Rubini e e tha nje fjale te madhe: sugjerimi i James Rubinit qė personat eminentė tė “krahut tė luftės”, qė janė pjesė e politikės, tė largohen “me nder”, derisa jan te popullarizuar per te mire,jo te zgjasin duke humbur kete pozite ne shoqeri

tash kto jan lojrat se si duhet te humbin zgjedhjet.

ma qesharakja ne kete mest eshte se ai foli kjart e paster ,ndersa krahu i luftes po na zberthejin fjalimin : jo jo se eshte keqinterpretu fjalimi ahahhahah
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 26-11-2013 mė 04:45

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Nga e merr ate te drejte te flasesh ne emer te shumices ti ?!
    ....
    Kulmi...

Aq sa flet ti dhe shoket e tu ne emer te shumices,nuk flet njeri tjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Asgje s'ka ekstreme, ekstremja fillon qe nga momenti kur fillon dhe flet n'emer te popullit.
    Historia e Ramushit eshte histori bizarroide, ai ka jetuar ne mergim si refugjat, ka bere pune jo te ndershme duke ruajtur nihgt-club, dhe sigurisht qe nje njeri i tille nuk ka gjasa te kupton se c'eshte besimi ! Nese ky i thot vetit shqiptar, dhe nuk e din se pse eshte Shqiptar, kush faj i ka ?! Ramushi edhe shqipen se flet mir, dhe don te na behet "kryeminister" !
    Mos e merrni kete deklarate shume afer zemres.
    Kjo ka qene deklarate per opinionin e huaj. Politikuajte tane kane disa lloje fytyrash sa qe edhe fjala hipokrizi bankroton me kete rast dhe japin deklarata ashtu sic deshiron te degjoje intervistuesi apo sic don te duket/jet (e nuk eshte) i intervistuari.
    Keshtu bente dikur i ndjeri I.R.-ja. Ne Perendim deklaronte, thoshte e bente dic tjeter, kurse kur kthehej na thoshte (deklaronte) dic krejt tjeter. Natyrisht qe kesaj i ndihmojne shume edhe paēavurat (te cilat vetequhen te pavarura) duke cituar pjese te nje teresie e keshtu duke i dhene kahje krejt tjeter lajmit - krijojne lajm nga asgjeja.

*
    klipp&klar

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Mos e merrni kete deklarate shume afer zemres.
    Kjo ka qene deklarate per opinionin e huaj. Politikuajte tane kane disa lloje fytyrash sa qe edhe fjala hipokrizi bankroton me kete rast dhe japin deklarata ashtu sic deshiron te degjoje intervistuesi apo sic don te duket/jet (e nuk eshte) i intervistuari.
    Keshtu bente dikur i ndjeri I.R.-ja. Ne Perendim deklaronte, thoshte e bente dic tjeter, kurse kur kthehej na thoshte (deklaronte) dic krejt tjeter. Natyrisht qe kesaj i ndihmojne shume edhe paēavurat (te cilat vetequhen te pavarura) duke cituar pjese te nje teresie e keshtu duke i dhene kahje krejt tjeter lajmit - krijojne lajm nga asgjeja.

*
    Jo, jo

Un t'them te drejten u befasova kur tha se : "ishte musliman", un e dija qe ishte katolik meqe njeher i dhuroi nje kryē ortodoks priftit katolik, heren tjeter Anita recitonte vargje biblike ne katedrale. Nese ne vetedijen e tij, ka ngel ende nocioni i identitetit fetar, atehere s'eshte kaq dramatike jo puna. Diten kur mos ta dije se kush eshte, atehere them se dicka s'o normale !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Me interesante po me duket dalja e ketyre videove ne fushate zgjedhore se fjalet e Ramushit.....banda mediale ne Kosove me te gjitha mjetet po mundohet ti shkaterroi PDK dhe AAK,edhe Ramushi ju ka pase bere argat ketyre bandave kur i filloi sulmet ndaj Thacit dhe SHIKut....tash Ramush duroi goditjet qe te vin nga "miqt" tu ne LDK dhe sherbimet sekrete.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

nuk eshte me rendesi edhe nuk luan rol aspak, e din o nuk e din. Ky e ka deshmuar qe din te pjeke hamburgera edhe ndonje qebap dhe shko Rrambush rrotullo hamburgera e ndonje qebap kur te vijne myshterinjet te qebap-dyqanja e jote se vetem e mundon veten, se nga politika ti ka mbuluar bora ferkemat furever. Ajo me kryeministrin atehere ka qene Biiingooo shansi i yt i jetes dhe pertej jetes, e qe nuk do te riperseritet me kurre and never, pos qe atehere Rugova nuk deshironte ta shihte hushimin me pronto partine e tij ne qeveri dhe per inat te tyre te solli e te beri klyministel. Edhe keta te prono partise ti bijne drute per Zgaren, ndersa ai Muhaxheri i Pejes ua siguron birrat per te dyqanja, keshtu qe mos u lodh nga politika... Bile thane ky kulmaxhia ne Zvicer, ku kishe punuar hahahaha, po thone qe po ta kerkon te ja kthesh ēekiqin edhe ate strajcen e gozhdave qe nuk ja ke kthyer prej kur shkove ne Fuēke tu Gllogjanit!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Islami predikon 1 Zot tė vetėm ! Gjė, qė se predikon asnje fe tjeter mbi rruzullin toksor ! Fakti qe isha me prejardhje muslimane, s'dmth qe doemos do e kisha zgjidhur kete fe. Po, isha nje lloj ateisti i llojit tend. Se cfar predikojn fet e tjera, kishte rendesi ne perzgjedhjen time. Kur them me histori biblike, kam fjalen per edukatėn biblike, vargje nga Bibla e jo nga Kur'ani ! Ateizmi predikon anti-Zot, e te me thuash qe nuk ka Zot qe krijoi Gjithesin, eshte e papranueshme, bile as qe diskutohet egzisenca e Tij !
    Pse rren aq hapur ..islami eshte vetem njera nga tri fete "monoteiste" ndersa feja me monoteiste eshte feja hebraike ,islami nuk eshte aq monoteist sa thoni ..ne cdo lutje krahas emrit te allahut permendet edhe emri i Muhamedit gje qe te hebraizmi nuk ndodh ,mos te permend edhe keto lutje drejtohen drejt nje meteorit e zi .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Sic eshte e mundur qe te jesh katolik apo ortodoks dhe te mos shkosh asnjehre ne kishe, te mos paguash as taksat perkatese, te mos festosh asnje feste dhe te mos perfillesh asnje tradite dhe ritual perkates fetar...
    Natyrisht, formalisht mund te deklarohesh si pa perkatesi fetare, por kjo eshte ceshtje tjeter.
    R. Haradinaj qartazi e ka thene se ai eshte musliman, por nuk e dinte saktesisht se pse eshte i tille resp. qe islami eshte aq i parendesishem per te sa qe nuk luan rol vendimtar ne asnje veprimtari te rendesishme te jetes se tij. Islami i tij dhe atyre si ai nuk eshte me shume se shenim statistikor ose administrativ, eventualisht emri ose mbiemri i tij, emri ose mbiemri i prinderve, ndonje ritual i perzier gjate ngjarjeve tradicionale dhe gjera te ngjashme.
    Ai dhe secili qe eshte rritur ne rrethana te ngjashme nuk mund te mohojne plotesisht faktet dhe realitetin dhe te deklarojne se nuk ka asnje lidhje me muslimanizmin. Ai ka thene dhe thote se nuk ka asnje lidhje me islamin apo normat me bazike te kesaj feje si menyre e jeteses, jo se nuk ka asnje lidhje me muslimanizmin dhe disa nga traditat dhe ritualet tradicionale qe i njohin te gjithe qe kane jetuar ne rrethana te ngjashme.
    Kosova megjithate nuk eshte Skandinavi apo vend vertete liberal ku feja ne radhe te pare eshte ceshtje personale apo private dhe ku njeriu, lere me njeriu politikan me prapavi te R. Haradinaj, mund te te deklarohet pa pasoja (politike) si "i pafe." Prandaj, edhe pritshmerite duhet te jene te bazuara minimalisht ne realitetin dhe rrethanat.
    Ne Kosove eshte gati e pamundur te shpallesh veten publikisht si "te pafe", sidomos kur je personalitet i rendesishem publik. Ose edhe te shpallesh veten katolik apo ortodoks ne nje rreth, ku mbi 90%, ndonjehere edhe 100% , se paku ne leter, jane te perkatesise muslimane.
    Ne Kosove ekzistojne edhe "tabu" tjera shume me "anti-njerezore", te cilat dukshem i kufizojne lirite dhe te drejtat themelore te njeriut.
    Ne Perendim si ha palla kujt kush jane dhe cfare bejne fqinjte ne katin tjeter apo ne banesen perballe, lere me dy ndertesa me larg. ...
    Nuk mund te jesh pjesetar i nje feje nese nuk beson ,feja eshte besim ,beson ,je besimtar ,nuk beson, je jobesimtar ,kaq e thjesht eshte.. si mund te jesh katolik ,ortodoks apo musliman nese nuk beson ne keto doktrina ?

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •