Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 141
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Si je duke thene ti as themeluesit e ketyre feve qe diskutojme nuk iu kane permbajte ne teresi ,jam shume e sigurt qe as Muhamedi se ka praktiku ne teresi librin e tij e lere me te tjeret por deri diku mjafton ,pak namaz ,pak agjerim ,nje cope shami(per femrat)etj do mjaftonin per tu quajtur musliman
    A je mysliman nese thua se une agjeroj ramazanin, pij alkool, e di qe eshte e ndaluar, haram por mua Allahu m'i fal mekatet, ne Kuran thuhet se Allahu eshte meshirues, meshirberes. Jo nuk je, je vetem mysliman tradicional. Me kete njeri eshte veshtire me debatu dhe bisedu per besim ne Zot pasi ai ka hyre ne nje deluzion-mashtrim virtual.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Ju qe me hiqeni si Fetar e islamik pa me thuni nga rrjedh fjala Abraham dhe nga e moret ju festen e Kurban Bajramit po ku dini ju as i gja per fen tuj,ēar feje esht islami qe thot ska zot tjeter per veē zotit te islamit ky esht nje thenje trashanike po i zot kan tana fet pavarsisht ndarjeve sektike fetare
    Nese ju jeni Islamik pse nuk martoheni me kusherinat tuja ,jua them une pavarsisht konvertimit te teparve tuaj ata kurr nuk ju larguan me vese Katoliēismit duke ja nis nga mos martesat me gjakun e vet sepse kjo quhet felligeshti e dyta as njeher nuk pranuan te martohen me 7 gra biles as me dy jo vetem me nje siē e thot edhe feja kristiane ,mjafto me kaq kush do ta kuptoj idiotsin personale qe sdi ka i ka rrejt e fisit.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

3. 2 antarėt mė poshtė falenderuan mitjuk pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (27-11-2013),Cen Durimmadhi (15-12-2013)

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Deklarata e Ramushit nuk tregon as sinqeritet , as diplomaci e as zgjuarsi por perkundrazi tregon qarte se sa budalla eshte. Kerkon idioti ti mbushe mendjen botes se para 600 vitesh ka pasur stergjysher te krishtere. loool .C'fare lidhje ka kjo me identitetin fetar tendin or Ramush katundari? Kush shet fene se ka problem neser te shese edhe kombin.
    Dmth po thua qe stergjysherit e shumices se shqiptareve para disa shekujsh,kur kane shitur dhe nderruar fene e vete per te marre fene muslimane paskan shitur dhe Kombin ???
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Islami predikon 1 Zot tė vetėm ! Gjė, qė se predikon asnje fe tjeter mbi rruzullin toksor ! Fakti qe isha me prejardhje muslimane, s'dmth qe doemos do e kisha zgjidhur kete fe. Po, isha nje lloj ateisti i llojit tend. Se cfar predikojn fet e tjera, kishte rendesi ne perzgjedhjen time. Kur them me histori biblike, kam fjalen per edukatėn biblike, vargje nga Bibla e jo nga Kur'ani ! Ateizmi predikon anti-Zot, e te me thuash qe nuk ka Zot qe krijoi Gjithesin, eshte e papranueshme, bile as qe diskutohet egzisenca e Tij !
    Krishterimi predikon monoteizmin e vertete, jo sic thuhet ne fene judaike apo ne fene islame. Ne kete aspekt as feja myslimane as feja judaike nuk e di me mire se Bibla qe predikon natyren e Perendise si Trinitet qe nga Zanafilla, pra liber qe u shkrua mijera vite para se te ekzistonin te krishteret. Monoteizmi i krishterimit edhe me i mire pasi ofron Perendine si shpetimtar ndersa sipas verzionit islam askush nuk e di 100% a do te shkoje ne parajse.

Cila eshte besim me i mire

1. Nje besim-Perendi qe te garanton shpetim deri sa je ne toke sic eshte rasti me krishterimin - Jezusin apo
    2. Nje Islam ku nuk garantohet askush se do te shkoje ne parajse.

Secili njeri normal do te zgjidhte verzionin e pare nese do te besonte ne Krijues si verzionin me te pelqyer. Ku gjen me shume kenaqesi nese te garantohet se do marresh dicka apo nese je tere jeten ne pikepyetje se do ta marresh ate gje. Kjo tregon se Islami eshte shpikur nga njerezit sepse nuk ofron shpetim 100% ndersa krishterimi ofron shpetim 100% pasi pranohet se Jezusi vdiq per mekatet e te gjithe njerezve.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Qenka pune jo e ndershme me ruajt night-club?
    Po ti di e cfare do te thote Shqiptar e cfare Mysliman?Cfare do te thote Komb e cfare do te thote fe?Apo gabimisht me dashje nga ajo qe tjetri thote "se di pse jam mysliman" ti e shendrrove ne "se di pse jam shqiptar"?

Ti nuk po mirresh fare me shkrimin qe ka then Ramushi,se po te mirreshe pak me te ska mundesi mos ta kuptoje se nje te vertet ka then.Ti po sulmon ne menyren tende personalisht ate po se kuptoj pse mirreni me dizenforamta dhe shtremberime jo te rastesishme......Se mos ishte rastesi ndihma qe i dha Pacolli xhamise para ksaj fushate,ashtu dhe kjo video dhe keto shtremberim nuk behen rastesish mu ne mes te fushates

P.S.Informohuni me mire...

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,13,127246

Kete skam pse ta them une qe seshte e vertet mbase....sepse e thote ai vete cfare dhe si eshte.

Lereni keto shkrime tendencioze per ate zot!
    Oj Zanne,.. fjalimi i plote i ramushit eshte edhe me skandaloz, por po e leme me kaq.
    … ///

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Krishterimi predikon monoteizmin e vertete, jo sic thuhet ne fene judaike apo ne fene islame. Ne kete aspekt as feja myslimane as feja judaike nuk e di me mire se Bibla qe predikon natyren e Perendise si Trinitet qe nga Zanafilla, pra liber qe u shkrua mijera vite para se te ekzistonin te krishteret. Monoteizmi i krishterimit edhe me i mire pasi ofron Perendine si shpetimtar ndersa sipas verzionit islam askush nuk e di 100% a do te shkoje ne parajse.

Cila eshte besim me i mire

1. Nje besim-Perendi qe te garanton shpetim deri sa je ne toke sic eshte rasti me krishterimin - Jezusin apo
    2. Nje Islam ku nuk garantohet askush se do te shkoje ne parajse.

Secili njeri normal do te zgjidhte verzionin e pare nese do te besonte ne Krijues si verzionin me te pelqyer. Ku gjen me shume kenaqesi nese te garantohet se do marresh dicka apo nese je tere jeten ne pikepyetje se do ta marresh ate gje. Kjo tregon se Islami eshte shpikur nga njerezit sepse nuk ofron shpetim 100% ndersa krishterimi ofron shpetim 100% pasi pranohet se Jezusi vdiq per mekatet e te gjithe njerezve.
    Mesi,

Ne Islam, pamvaresisht a je musliman apo jo,... do te gjykohėsh dhe do tė dėnohesh per veprat e tua te kcija !
    Ne Krishterizem, pamvaresisht a ke be krime apo jo,... perderisa i thua vetes i krishter, ke shpetuar !

Ti je duke na then, se Milloshi, Hitleri, Putini, Bushi,... > ne Parajs ! "Zoti i don ata" ?!…

Te krishteret, sikur nuk e kuptojn se c'dmth-je ka fjala MONOTEIZEM !

I Krishteri : "Po jam monoteist, por besoj ne Trinitet"
    Muslimani : "Po jam monoteist, dhe besoj se s'ka Zot tjeter pos Zotit 1 !"
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Deklarata e Ramushit nuk tregon as sinqeritet , as diplomaci e as zgjuarsi por perkundrazi tregon qarte se sa budalla eshte. Kerkon idioti ti mbushe mendjen botes se para 600 vitesh ka pasur stergjysher te krishtere. loool .C'fare lidhje ka kjo me identitetin fetar tendin or Ramush katundari? Kush shet fene se ka problem neser te shese edhe kombin.
    ....angmokio,tashi ke thene te verteten(pra fjalija juaj e fundit tregon me se miri)se keni shitur FE E ATEDHE....Tani keni ngelul te pa IDENTITET ARBEROR,shkurt keni shkelur veten tuaj dhe ETERIT TUAJ per nje kacidhe....Sot"njerezit"si soji yt nuk jane ne gjendje te dalin haptas dhe te shkojne tek varret e vjetra(aty ku turqit ben masakra)dhe te pakten tu dhuroni lule ETERVE tuaj te pergjakur nga dhuna e egersirave otomane.Sot"njerezit"si soji yt hagji qumil,pasi qe jeni shnderruar dhe shkelni varret E ETERVE TUAJ,visheni arabqe,flisni pjeserisht arabqe,luteni arabqe,frymoni arabqe,e edhe nder varre u fusin me flamuj arab...Sot"njerezit"si soji juajne vend qe tu peruleni heronjove si GJERGJ KASTRIOTIGJERGJ ARIANITI
    ...kush shkel ETERIT E TIJ per nje kacidhe,nuk eshte gje tjeter pos tradhetar....
    ...kush shkel GJAKUN E ETERVE TE VET per nje kacidhe,thjesht eshte djalli vet...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dielli1 : 27-11-2013 mė 03:34

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Dielli, cilin identitet e mban ate Arberor apo Shqiptar '? Nese Shqiptar, pse s'e mbajte Arberor ?
    … ///

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar mė parė nga KNFC Lexo Postimin
    Dmth po thua qe stergjysherit e shumices se shqiptareve para disa shekujsh,kur kane shitur dhe nderruar fene e vete per te marre fene muslimane paskan shitur dhe Kombin ???
    ..KNFC,e tha vete rreshqiti,hehehe....."aftesi e madhe"kjo e angmokios,hahahahh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....Le devoue,per tu vene nen"binaret"e DRITES,do tu pergjigjem shkurt:
    ...Per here te pare emertimi Shqiptar u perdor ne vjetin e KRISHTIT 1703,pikerisht ne KUVENDIN LEGJENDAR TE ARBERIT,ku moren pjese ETERIT ME EMINENT TE asaj kohe.Ekzistojne dokumente te gjalla,ku ETERIT KUVENDAR benin thirrje per mbrojtjen me secilin kusht te GJUHES SE SHENJT ARBERORE_SHQIPE dhe te IDENTITETIT ARBEROR...Pra une i takoj PASHKEPUSHMERISE ILIROARBEROSHQIPTARE,dhe ndjej krenari dhe u perkulem perjetesisht ETERVE TANE QE ME GJAKUN E TYRE E VULOSEN DHE E MBAJTEN GJALLE MBINJEREZORQE GJUHEN,KOMBIN DHE PASHKEPUTSHMERIN DYMIJVJEQARE..

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •