Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 141
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

90% te shqiptareve musliman jane si Ramushi. Pra kan te njejtin nendim, jetojne si perendimoret, nuk jane fetar..., por kur i pyet thone qe jane musliman. Ky se paku eshte i sinqerte e jo si ju tjeret.

Emri:  TO-GO-WITH-AFP-STORY-MIDE-006.jpg

Shikime: 392

Madhėsia:  26.9 KBEmri:  Morocco_2010_03_09_Pyne_booze.jpg

Shikime: 640

Madhėsia:  23.0 KB
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    90% te shqiptareve musliman jane si Ramushi. Pra kan te njejtin nendim, jetojne si perendimoret, nuk jane fetar..., por kur i pyet thone qe jane musliman. Ky se paku eshte i sinqerte e jo si ju tjeret.

Emri:  TO-GO-WITH-AFP-STORY-MIDE-006.jpg

Shikime: 392

Madhėsia:  26.9 KBEmri:  Morocco_2010_03_09_Pyne_booze.jpg

Shikime: 640

Madhėsia:  23.0 KB
    keto qe ke shkruajtur, nuk ndryshojne prej asaj qe e ka thene Rrambushqja. Ka mundur ta thote pra, formalisht jam musliman, por nuk i jetoj me rregullat e asaj feje, ose e ka trashegim nga prinderit, por vete nuk ndjehet i tille dhe nuk jeton me parimet qe perdorin muslimanet ne vendet muslimane... ose jam i ketij religjioni, por jo te ēalosh e me pergjigje debile, nuk e dije se ēfare jam ?! nuk mund ta pramendoj se ne ē`kontest i eshte parashtruar pyetja, ama ne perendim zakonisht nuk parashtrohen pyetje te tilla budallaqe, e lere me te sqarosh historik religjioni.

me shume kete e shoh si ēeshtje e inteligjences se njeriut, se sa nga ajo se ēfare eshte kujt religjion i perket.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Asgje s'ka ekstreme, ekstremja fillon qe nga momenti kur fillon dhe flet n'emer te popullit.
    Historia e Ramushit eshte histori bizarroide, ai ka jetuar ne mergim si refugjat, ka bere pune jo te ndershme duke ruajtur nihgt-club, dhe sigurisht qe nje njeri i tille nuk ka gjasa te kupton se c'eshte besimi ! Nese ky i thot vetit shqiptar, dhe nuk e din se pse eshte Shqiptar, kush faj i ka ?! Ramushi edhe shqipen se flet mir, dhe don te na behet "kryeminister" !
    Qenka pune jo e ndershme me ruajt night-club?
    Po ti di e cfare do te thote Shqiptar e cfare Mysliman?Cfare do te thote Komb e cfare do te thote fe?Apo gabimisht me dashje nga ajo qe tjetri thote "se di pse jam mysliman" ti e shendrrove ne "se di pse jam shqiptar"?

Ti nuk po mirresh fare me shkrimin qe ka then Ramushi,se po te mirreshe pak me te ska mundesi mos ta kuptoje se nje te vertet ka then.Ti po sulmon ne menyren tende personalisht ate po se kuptoj pse mirreni me dizenforamta dhe shtremberime jo te rastesishme......Se mos ishte rastesi ndihma qe i dha Pacolli xhamise para ksaj fushate,ashtu dhe kjo video dhe keto shtremberim nuk behen rastesish mu ne mes te fushates

P.S.Informohuni me mire...

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,13,127246

Ramushi nuk eshte shkrue si musliman, por si katolik. Ka deshmitar nga rrethi i tij qe e pohojn nje gje te tille.
    Kete skam pse ta them une qe seshte e vertet mbase....sepse e thote ai vete cfare dhe si eshte.

Lereni keto shkrime tendencioze per ate zot!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 26-11-2013 mė 13:17

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin

ma qesharakja ne kete mest eshte se ai foli kjart e paster ,ndersa krahu i luftes po na zberthejin fjalimin : jo jo se eshte keqinterpretu fjalimi ahahhahah
    Pse si e kupton krahu jo i luftes kte fajli?

" por s’e di pse jam mysliman pėr shkak se asnjėherė nė jetėn time nuk kam qenė nė xhami, as pėr falje e as pėr asgjė tjetėr”

Qesharakja ketu eshte se po lexoni vetem ato qe doni dhe i jepni kahje si doni...

Dhe sa eshte qesharake po aq e dhimbeshme ne kete mes eshte se ju i ndani njerezit ne krahun e luftes dhe jo te luftes me nencmim.Dhe nuk e kuptoj fare tendencat qe jan ne Kosove duan te duken ne pergjithesi jo vetem ne politike,duan te duken duke e ule tjetrin,munges e lart e vlersimit dhe rrespektimit !

Personalisht skam lidhje me luften e Kosoves,por mendoj se cdo njeri i lindur dhe rritur ne Kosove ne nje menyre apo tjeter ka dal nga lufta....Qellimi i popullit ishte nje...dhe pavarsisht ben luft,protest,terrorizem e quani si te doni,qellimi ishte i perbashket dhe ky qellim u arrit,se kuptoj kte vlere pse shpesh here e paraqitni si antivlere!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Shume mire i dine parimet e besimit ne Islam ! Te jesh muslimane mjafton te besosh Zotin 1 dhe te Vetem , dhe ta besojsh profetin e Tij te fundit si Pejgambere(lajmetare) te Zotit per mbare njerezmin . Ne Islam Zoti nuk lind , Zoti nuk vritet , Zoti nuk ringjallet , Zoti nuk ka nene e as baba sepse ai eshte Zot dhe jo krijes ! Sepse ky besim ne kete menyre eshte idhujtari e jo besim i vertete ! Por , cka ti bejsh njerezve , largohen prej te vertes dhe e marrin rrugen e gabuar , per disa interesa te uleta te kesaj dynjaje !
    Une jam personi i vetem ne familje qe kam lexuar Kuranin nga fillimi ne fund, po te garantoj qe edhe ne mesin e te gjithe kusherinjeve dhe dajeve, axhallareve jemi nja 3-4 veta qe e kemi lexuar Kuranin. Kam pasur ne shtepi nje Kuran ku poshte tekstit kishte edhe Hadithe, pra ajetet ishin te shoqeruara, ose me mire te them interpretimi i ajeve ishte ndonjehere i shoqeruar me interpretim nga hadithet. Te tjeret nuk e dijne perse jane myslimane, pra jane ne kontradikte me vetveten. Kusherirat e mia agjerojne ramazanin, ndersa shkojne edhe ne disko dhe pijne alkool. Cfare feje vella ndjek kur kthehesh ne 4 ora te mengjesit ne shtepi. Jo spo praktikon as krishterim as islam, je duke praktikuar ateizem, ti je duke jetuar sikur qe nuk ka Zot. De fakto po praktikon ateizem. Cdo pranim i ndonje besimi nuk eshte i mjaftueshem nese nuk pranohet ne teresi, nuk pranohet as Jezusi duke thene 'po ai ishte nje njeri i mire, beri disa mrekulli, festojme krishtlindjet, kemi tradite krishtere'. Nuk mund ta pranosh p.sh. krishterimin dhe evolucionin ne te njejten kohe, megjithese ka shume te krishtere qe besojne edhe evolucionin ne te njejten kohe.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Deklarata e Ramushit nuk tregon as sinqeritet , as diplomaci e as zgjuarsi por perkundrazi tregon qarte se sa budalla eshte. Kerkon idioti ti mbushe mendjen botes se para 600 vitesh ka pasur stergjysher te krishtere. loool .C'fare lidhje ka kjo me identitetin fetar tendin or Ramush katundari? Kush shet fene se ka problem neser te shese edhe kombin.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Bravo Rambo, ke fole per 90% te Shqiptareve.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Deklarata e Ramushit nuk tregon as sinqeritet , as diplomaci e as zgjuarsi por perkundrazi tregon qarte se sa budalla eshte. Kerkon idioti ti mbushe mendjen botes se para 600 vitesh ka pasur stergjysher te krishtere. loool .C'fare lidhje ka kjo me identitetin fetar tendin or Ramush katundari? Kush shet fene se ka problem neser te shese edhe kombin.
    Deklarata e Ramushit eshte mese normale ,bile as qe eshte dashur te diskutohet neper rrjete sociale e forume ,te ishim njemend musliman edhe do kishte logjike gjithe ky reagim por duke njohur popullin eshte paska qesharak ky reagim.Neper shume shtete te botes ka politikane e personalitete te rendesishhme qe jane te deklaruar edhe ateist dhe kurkujt hatri si mbetet siq ju mbetet juve muslimaneve kur dikush refuzon te besoj ate qe ju besoni ,bile sa me pak besimtar me mire per ju ,ne vend te 70 hyrija mund te perfitoni 140 ..provoni ta shihni ne kete menyre ,besoj se do ju hiqet mllefi qe keni

Ne fund ,ka mundesi te me gjesh ndonje familje shqiptare kosovare qe ka 600 vite tradite islame ?

P.S mos u lodh kot se smund ta gjesh dot ,shumica apsolute e muslimaneve shqiptare kosovar para 200 viteve dalin te krishtere ,ska asnje familje qe mund te permend me shume se 6-7 emra paraardhsish musliman .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une jam personi i vetem ne familje qe kam lexuar Kuranin nga fillimi ne fund, po te garantoj qe edhe ne mesin e te gjithe kusherinjeve dhe dajeve, axhallareve jemi nja 3-4 veta qe e kemi lexuar Kuranin. Kam pasur ne shtepi nje Kuran ku poshte tekstit kishte edhe Hadithe, pra ajetet ishin te shoqeruara, ose me mire te them interpretimi i ajeve ishte ndonjehere i shoqeruar me interpretim nga hadithet. Te tjeret nuk e dijne perse jane myslimane, pra jane ne kontradikte me vetveten. Kusherirat e mia agjerojne ramazanin, ndersa shkojne edhe ne disko dhe pijne alkool. Cfare feje vella ndjek kur kthehesh ne 4 ora te mengjesit ne shtepi. Jo spo praktikon as krishterim as islam, je duke praktikuar ateizem, ti je duke jetuar sikur qe nuk ka Zot. De fakto po praktikon ateizem. Cdo pranim i ndonje besimi nuk eshte i mjaftueshem nese nuk pranohet ne teresi, nuk pranohet as Jezusi duke thene 'po ai ishte nje njeri i mire, beri disa mrekulli, festojme krishtlindjet, kemi tradite krishtere'. Nuk mund ta pranosh p.sh. krishterimin dhe evolucionin ne te njejten kohe, megjithese ka shume te krishtere qe besojne edhe evolucionin ne te njejten kohe.
    Si je duke thene ti as themeluesit e ketyre feve qe diskutojme nuk iu kane permbajte ne teresi ,jam shume e sigurt qe as Muhamedi se ka praktiku ne teresi librin e tij e lere me te tjeret por deri diku mjafton ,pak namaz ,pak agjerim ,nje cope shami(per femrat)etj do mjaftonin per tu quajtur musliman

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anėtarėsuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin
    nuk eshte me rendesi edhe nuk luan rol aspak, e din o nuk e din. Ky e ka deshmuar qe din te pjeke hamburgera edhe ndonje qebap dhe shko Rrambush rrotullo hamburgera e ndonje qebap kur te vijne myshterinjet te qebap-dyqanja e jote se vetem e mundon veten, se nga politika ti ka mbuluar bora ferkemat furever. Ajo me kryeministrin atehere ka qene Biiingooo shansi i yt i jetes dhe pertej jetes, e qe nuk do te riperseritet me kurre and never, pos qe atehere Rugova nuk deshironte ta shihte hushimin me pronto partine e tij ne qeveri dhe per inat te tyre te solli e te beri klyministel. Edhe keta te prono partise ti bijne drute per Zgaren, ndersa ai Muhaxheri i Pejes ua siguron birrat per te dyqanja, keshtu qe mos u lodh nga politika... Bile thane ky kulmaxhia ne Zvicer, ku kishe punuar hahahaha, po thone qe po ta kerkon te ja kthesh ēekiqin edhe ate strajcen e gozhdave qe nuk ja ke kthyer prej kur shkove ne Fuēke tu Gllogjanit!

Ne Peje nuk besoi qe fiton LDK,votuesit e PDK jo vetem qe nuk votoin per muhaxherin dhe ldkpo jan kogja te mobilizun me votu kunder ldk,ne Gjakove eshte ndryshe,gjasat me te medha i ka Mimoza.

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •