Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 141
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

He pra,si e zgjodhe pash allahun m'trego.
    Cka kupton ti me zgjidhje?Si mund te zgjedhish kur nuk ke tjeter opsion?

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga unreal Lexo Postimin
    He pra,si e zgjodhe pash allahun m'trego.
    Cka kupton ti me zgjidhje?Si mund te zgjedhish kur nuk ke tjeter opsion?
    Ja po t'tregoj

Jam me prejardhje muslimane, si Ramushi, fejes nuk i eshte dhen nje rendesie te vecant. Jam rrit ne Zvicerr, dhe jam edukuar me histori biblike ne shkolle ! Kam mund te qendroj ateist, te zgjedhi krishterizmin pas predikimeve shkollore, apo te hulumtoj vet origjinen fese time, e cila per mua, ishte vet e Vėrteta !

Si e mora vendimin ?

Islami predikonte Njėshmėrin e Zotit.
    Krishterizmi predikonte Trinitetin e Zotit.
    Ateizmi predikonte ēorientimin e njeriut.

Pa asnje hezitim, sigurisht Zgjodha : Njėshmėrin e Zotit !
    … ///

Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

"Jam me prejardhje muslimane" - Kjo vetem sa perforcon ate cfare thash me heret.Jane prinderit musliman,edhe une jam musliman dhe patjeter duhet te jam musliman.

"jam edukuar me histori biblike" - Sigurisht.Qur'an-i eshte i mbushur me kete histori.

"kam mund te qendroj ateist". - Ishe ateist ndonjehere!?

"Islami predikonte Njėshmėrin e Zotit." - Islami predikon edhe gjera tjera absurde.

"Krishterizmi predikonte Trinitetin e Zotit." - S'ka rendesi a predikon 1 zot apo 3,apo 100.Prap mbetet absurditet.

"Ateizmi predikonte ēorientimin e njeriut." - Ēorientim nga cka?Nga "orientimi" abrahamik?
    Me plote te drejte.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Nuk ka asnje arsye qe mes 1000000000 zotava, ai Judeo-Abrahamiku te jete i verteti. Nese njeri nga keto eshte per ju i verteti, e njejta per gjith ato 999999999 te tjeret per pjesen e mbetur te popullsise se botes.
    Mesohuni te respektoni besimet/ apo Mos-Besimet personale.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 25-11-2013 mė 12:29
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Deri ne kete ekstreme sic eshte shprehur Ramushi, jo, se kam dit.
    " por s’e di pse jam mysliman pėr shkak se asnjėherė nė jetėn time nuk kam qenė nė xhami, as pėr falje e as pėr asgjė tjetėr”

Cfare ka ekstreme ketu?

Shume bukur e ka then dhe shkakun.Ai nuk po thote thjesht se di pse eshte mysliman,por thote se ska qene asnjeher ne xhami me fjal te tjera nuk e praktikon fene sic nuk e prakton ne menyra te perpikta shumica e popullit dhe nese nuk e praktikon ate fe sa mund te quhemi besimtar te asaj feje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

....nuk thone kote se e verteta dhemb.Pastaj,islami erdhi dhuneshem neper vendet tona.Islamin e sollen mongoloturkoarabet me shpate dhe me metoda te dhunshme taksash.Nje Arberor i Krishtere per te mos shkeputur IDENTITETIN ILIROARBEROR,i eshte dashur te jetonte shkrepave,bjeshkeve te thepisura nder kushte te mjerueshme,vetem e vetem per ti ngelur besnik ETERVE ILIROARBEROR...
    ...ARBERORET"kryeneq"duronin dhe duruan,te palekundshem deri ne ditet tona,duke perjetuar tmerret me te egra dhe me te papara ndonjehere nga turkomongolet gjakpires,te cilet nuk u ngopen me GJAKUN E ARBEROREVE duke gjakosur pellemb per pellemb token tone,porse Arberoret qendruan stoikisht dhe mbinjerezorqe torturimit keterqind e pesedhjetevjeqar,dhe domosdo qe kjo eshte nje mrekulli e llojit te vet...Historija na ka mesur qe neper shekujt e dhunshem osman,popullsija Arberore ka perjetuar perndjekje dhe persekutime zingjirore.Ekspeditat ushtarake te njepasnishme,e kan shoqeruar vendin tone pergjat gjithe sundimit te eger nga bisha turkomongole....Kjo bishe e eger,ka perdorur te gjitha mjetet per ta shnderruar popullsine tone ne popullsi turke,gje qe edhe ne njefare menyre deri diku edhe ja ka arritur qellimit.Gjat sundimit te gjate dhe te eger osman,popullsise Arberore ju shkaterruan Kisha e Manastire,e bashke me to edhe kultura e edhe menyra e jeteses,u shnderrua ne formesimin turkoarab. ...Mirepo ne rastse do te kinim parasysh menyren e eger,perndjekjen,persekutimet,vrasjet,djegjet,zhve ndosjn e popullsise,debimet masive te popullsise (shih edhe sot e gjithe diten do te gjeni perndjekjet e dhuneshme te popullsise Arberore,dhe do te gjni pasardhes te tyre,ne Itali,Argjentine,Ukraine,Bullgari,Rumani,Kroatci,V ojvodine etj)etj,dhe do te vertetoni vete se kush ishte vertete osmanija..Sot kemi disa pseudointelektuale pseudopolitikane,qe i quajne vellezer turqit,me sa shihet nga disa forumist vetem te tillet kane te drejt,kjo eshte apsurditet i llojit te pjelles turke dhe asgje me shume...
    ....Ramushi thote te verteten dhe tekefundit nuk eshte vone asnjehere te thuhet e verteta....hamza kastrioti,ballaban pasha,esat pasha,ali pasha(qe pergjaku Sulijotet),maxharr pasha,haxhi qumili,e pashallare te tjere,nuk bene tjeter pos qe shkelen veten e tyre dhe quan ujin ne mullirin turk...
    Sot jemi deshmitar ku degjojme dhe shohim pseudointelektual dhe pseudopolitikan qe me deklaratat e tyre mjergulluese,na bejne vellezer me turqit,keta ugurzi,kane hure ne dialog edhe me serbet greket etj,ne dem te Atedheut....
    ....E Ramushi,sado qe nuk eshte politikan te pakten nuk i takon"njerezve"te tille....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dielli1 : 25-11-2013 mė 13:20

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar dielli1 pėr postimin:

Ura e Cekajve (25-11-2013)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Me acaron fakti kur te krishteret me etiketojne si muslimane se ashtu na ka ngel emri dhe mundesisht u thone te tjereve kujt besimi i perket ti pa e ditur se ku beson ti dhe a e praktikon fene.
    Feelings change - memories don't.

Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ....nuk thone kote se e verteta dhemb.Pastaj,islami erdhi dhuneshem neper vendet tona.Islamin e sollen mongoloturkoarabet me shpate dhe me metoda te dhunshme taksash.Nje Arberor i Krishtere per te mos shkeputur IDENTITETIN ILIROARBEROR,i eshte dashur te jetonte shkrepave,bjeshkeve te thepisura nder kushte te mjerueshme,vetem e vetem per ti ngelur besnik ETERVE ILIROARBEROR...
    ...ARBERORET"kryeneq"duronin dhe duruan,te palekundshem deri ne ditet tona,duke perjetuar tmerret me te egra dhe me te papara ndonjehere nga turkomongolet gjakpires,te cilet nuk u ngopen me GJAKUN E ARBEROREVE duke gjakosur pellemb per pellemb token tone,porse Arberoret qendruan stoikisht dhe mbinjerezorqe torturimit keterqind e pesedhjetevjeqar,dhe domosdo qe kjo eshte nje mrekulli e llojit te vet...Historija na ka mesur qe neper shekujt e dhunshem osman,popullsija Arberore ka perjetuar perndjekje dhe persekutime zingjirore.Ekspeditat ushtarake te njepasnishme,e kan shoqeruar vendin tone pergjat gjithe sundimit te eger nga bisha turkomongole....Kjo bishe e eger,ka perdorur te gjitha mjetet per ta shnderruar popullsine tone ne popullsi turke,gje qe edhe ne njefare menyre deri diku edhe ja ka arritur qellimit.Gjat sundimit te gjate dhe te eger osman,popullsise Arberore ju shkaterruan Kisha e Manastire,e bashke me to edhe kultura e edhe menyra e jeteses,u shnderrua ne formesimin turkoarab. ...Mirepo ne rastse do te kinim parasysh menyren e eger,perndjekjen,persekutimet,vrasjet,djegjet,zhve ndosjn e popullsise,debimet masive te popullsise (shih edhe sot e gjithe diten do te gjeni perndjekjet e dhuneshme te popullsise Arberore,dhe do te gjni pasardhes te tyre,ne Itali,Argjentine,Ukraine,Bullgari,Rumani,Kroatci,V ojvodine etj)etj,dhe do te vertetoni vete se kush ishte vertete osmanija..Sot kemi disa pseudointelektuale pseudopolitikane,qe i quajne vellezer turqit,me sa shihet nga disa forumist vetem te tillet kane te drejt,kjo eshte apsurditet i llojit te pjelles turke dhe asgje me shume...
    ....Ramushi thote te verteten dhe tekefundit nuk eshte vone asnjehere te thuhet e verteta....hamza kastrioti,ballaban pasha,esat pasha,ali pasha(qe pergjaku Sulijotet),maxharr pasha,haxhi qumili,e pashallare te tjere,nuk bene tjeter pos qe shkelen veten e tyre dhe quan ujin ne mullirin turk...
    Sot jemi deshmitar ku degjojme dhe shohim pseudointelektual dhe pseudopolitikan qe me deklaratat e tyre mjergulluese,na bejne vellezer me turqit,keta ugurzi,kane hure ne dialog edhe me serbet greket etj,ne dem te Atedheut....
    ....E Ramushi,sado qe nuk eshte politikan te pakten nuk i takon"njerezve"te tille....
    Krishterimi erdhi ne menyre paqesore.Na e sollen me UPS dhe u perhap permes facebook-ut.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ka kohe qe ju kam thene qe 80% te shqiptareve mendojne si Ramushi. Ky se paku ka guxim dhe e thote ate qe e mendon.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-11-2013
    Postime
    101

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    ka kohe qe ju kam thene qe 80% te shqiptareve mendojne si ramushi. Ky se paku ka guxim dhe e thote ate qe e mendon.
    bile ky ka guxim me dal publikisht

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •