Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 141
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Haradinaj: S’e di pse jam mysliman (video)

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ....Atehere galdoni ju bashke me ruset tuaj.Tekefundit historija ka treguar se tradhetija nuk i ka munguar Gjakoves qe kur e ndertuan xhamine ne fushen e JAKUT.Se pari perqafuan osmanine u bene spahi beglere agallare etj,duke shkelur per rreth treqindvjet rresht pa fije turpi veten e tyre dhe vendasit e vet.Pastaj serborusine ku u bene komunist te devotshem sa qe arriten edhe ne hiearkone e lart jugosllave,kete e bene duke shkelur gjak Shqiptaresh neper Drenice e gjetiu,pergjate veteve dyzete e tete te shekullit te kaluar.Pas nderhyrjes se Natos dolen dhe e priten me lule.dhe perseri kur mbeten"pa papune"perqafuan rusine,sepse rusi pacov i genjeu me pixhama.....Tekefundit me mire te"humbur"faqebardh,sesa here me turk e here me shka,e kah te fryne era me u ba......
    M'fal, po... ēka je ka flet keshtu ?

A jan Gjakovare si ti, keta me poshte ?

… ///

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005

i kushtoi shtrejt kjo "padija" fetare e ramushit,i mshoi vize nje grupit te madh elektorat fanatik te fes myslimane
    tash ka kohe deri ne zgjedhje qendrore ,te mesoi se ca feje i perket dhe te jet i sigurt ta thot...
    veq tjerash te ve ne llup aktivistet e vet dhe te rreflektojn bashk keto vite qeverisje

pastaja do e kuptoi gabimin

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    i kushtoi shtrejt kjo "padija" fetare e ramushit,i mshoi vize nje grupit te madh elektorat fanatik te fes myslimane
    tash ka kohe deri ne zgjedhje qendrore ,te mesoi se ca feje i perket dhe te jet i sigurt ta thot...
    veq tjerash te ve ne llup aktivistet e vet dhe te rreflektojn bashk keto vite qeverisje

pastaja do e kuptoi gabimin

Talljet me fen Islame i kushtuan edhe Isa Mustafės, qe per ironi propozoi ta shendrronim Hotelin GRAND ne xhami si dhe aprovoi ligjin per uljen e zerit te Ezanit, gjė qe s'i ka penguar askujt deri me sot.

Dhe aty ku u premtua zbatimi i te drejtave te barabarta te besimtareve, morri perkrahje + 20% /Shembull ne Gjilan !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

merret me boksim akoma ky rama?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    merret me boksim akoma ky rama?
    Xhudo'n, …e ushtron Aniten.
    … ///

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Xhudo'n, …e ushtron Aniten.
    bash bukur boll qenka...lol

kshu mendon edhe ti zane?

---voudou.. ---

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    bash bukur boll qenka...lol

kshu mendon edhe ti zane?
    Ncuk....

Po,po

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

po,po i thone,..

---voudou.. ---

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Me apo pa kete video qe ne menyre jo te drejt u interpretua z.Haradinaj me shume i kishte gjasat te humbiste sepse pushteti konsumohet.....

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ishte vetem shembull...

Megjithate, patjeter e gjen.
    Ndoshta jo ne shtepi te zakonshme shqipetare, duke pritur mysafire per bajram, por ne "Bajram-Partys" ne qytet apo ndonje event te ngjashem qe organizohet per bajram -ose edhe ashtu sic tha ane me larte.

Perndryshe, femra jote muslimane dhe femra ime muslimane per shume aspekte te ndryshem mund te mos jene aspak te njejta. Femra ime muslimane per ty dhe njerez qe mendojne si ti mund te jete "kurve", ndersa femra jote muslimane per mua mund te jete "skllave" moderne e burrit, pa shumicen e te drejtave themelore te njeriut.
    Pra, kur une flase per femren muslimane e kam parasyesh femren e zakonshme moderne shqipetare, jo femren muslimane te mbuluar me shami ose edhe te pa mbuluar, e cila jeton kryesisht sipas rregullave strikte te islamit.
    Nje nder cilesite me te larta te EUROPJANIT te sotem, te atij europjani, parardhesit e te cilit per 350 vjet iluminizem kaluan mbi lumenje gjaku, e kodra kufomash, eshte kuptimi i tije mbi DEMOKRACINE.....nje kuptim, qe ti te mungon TERRESISHT !!!, andaj edhe mos e mer guximin te "mendosh" per mua.

Per mua nje femer qe nuk din ta mbroje nderin e vet, eshte thjeshte e dobet ne ditunine mbi perceptimin e rolit te vet ne shoqeri, andaj edhe ta solla shembullin me aktresen amerikane, ngase nje dituni specifike nuk eshte garance per aftesine e pozicionimit te sakte ne pritjtet e shoqerise. Kurse pritjet e shoqerise i jane te nenshtruara dinamikes se kohes......ketu nuk ka RECEPT per te ndjek, sejcili i ngren VETVETIU normat e tija.....nga individi, deri ne kollektiv......

Ashtu edhe nje muslimane me minic nuk mund te jete nje muslimane ne kuptimin e fjales qe e kerkon rrendi shoqerore, qe e pret shoqnia dhe rrethi te jete. Se ka te tilla, natyrisht, ka patur, ka, dhe do te kete.........

Cilesia e pare e nje shoqerie DEMOKRATIKE eshte pikerisht e DREJTA qe normat ti beje vet, ti ngreje vet, dhe ti mbroje vet....ne nje shoqeri muslimane keto norma jane ndryshe se ato ne boten perendimore. Se TI te pelqejne ato te perendimit me shume se keto tonat, eshte ceshtje GUSTOJE.....mvaresisht se si zhvillohet ki numri i "pelqyesve", ashtu edhe do te zhvillohen normat e shoqerise.....KJO qe ndodh ne shoqerine shqiptare (bajram party dhe te ngjajshme) ne perendim quhen "dekadence" dhe "degjenerim"....e jo "norme" kulturore....

Nuk pash une per krishtlindje ose per pashket, te rrinjt te tubohen ne diskoteka dhe klube, dhe te "festojn".....festa tjera kane plot perendimoret, por jo gjate pashkeve ose krishtlindjeve, qe ne fakt jane ne kulturen islame dy bajramet, sa i perket rrendesise fetare. Dekadenca ka qene dhe do te mbetet nje "kulture" e rrezervuar. Per kete dhe ju kam thene, se "VIP-at" shqiptare, nuk e pasqyrojne kulturen shqiptare......lereni te kullotin....sejcila cudire zgjat TRE dite, thojne shkijet...

tung
    albanish by nature

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •