xhuxhmak,
para 7/8 vitesh kisha disa pune ne doganen e Durresit.
Normalisht kam nje agjensi fikse X ku bej praktikat doganore, por ate dite ishin mbyll per arsye familiare.
Hyj ne agjensin ngjitur, gjej brenda nje burre rreth te 60-ve ose me shum (nuk e mbaj mend mire), teper i sjellshem dhe dukej kopetent ne punen e tij, i them per ēfare kisha nevoje. Me pergjigjet qe per 1 ore do i kisha gati. Nejse, dal dhe merrem me gjerat e mija, pas 1 ore kthehem dhe gjej ēdo gje gati. E pyes per hakun dhe me thote nje shifer qe sipas meje ishte e ulet. I jap ate qe me kerkoi, + diēka me teper per nje kafe (e bej thuajse gjithmone kur jam i kenqaur me punen). Ky zoteria mori vetem leket e veta, por nuk pranoi ato shtese... dhe un insistoj duke i thene qe zere se pime nje kafe bashke, por nuk i pranoi perseri.
Pas disa kohesh kisha perseri pune ne doganen e Durresit, dhe normalisht shkoj tek agjensia X qe un njof, dhe ne muhabet e siper, ne konfidenze i tregoj ate cfare me kishte ndodhur me zoterine e agjensise ngjitur. Me tha se s'duhej te ēuditesha fare, pasi ashtu sillej me te gjithe, kenaqet me punen e tij nuk kerkon me teper si ne te tjeret....

Ne fund me tregon edhe nje detaj te "vogel" ne vesh, qe ky zoteria i agjensise ngjitur ishte bash daja i Sokol Olldashit.
Nga ajo dite, me esht shtu rrespekti dhe vlersimi per Sokol Olldashin.
Biles mendoj se ate nuk e meritonte politika shqiptare....
Kshu pra
Kam lexu lloj-lloj komentesh ne ket forum apo edhe ne FB, ku nxjerrin vrer per Sokol Olldashin.
Nuk kam ēfare te them me teper per keta "njerez", veēse t'iu uroj me gjith zemer qe u mbytshin ne vrerin e tyre.
Krijoni Kontakt