Fatekeqesisht FISNIKERIA shqiptare ka ngeluar si ato perrallat-Na ishte njeher......iku i RI,normal,nuk eshte as i pari e as i fundit,sic kane ikur dhe shume te tjere me pare,dhe mbase me te mire ose dhe me te keqinj,por ai ishte ky qe ne vrasjet e Janarit tha qe "Do te isha dhe me i me i ashper"???Ku eshte morali me fisnikerine Shqiptare ???
Nuk po zezojme shpirtin me ndonje kenaqesi shpirterore mbi vdekjen,por as nuk duhet te vajtojme per ate c'ka nuk duhet vajtuar.
SOT ate loje qe quhet politike,dhe ne ate vend Shqiperi,nuk ka engjej,dhe nuk te ndot llumi i saj,por vete sistemi ku ti ke hyre per te luajtur eshte nje LLUMETIRE e fuqishme dhe ti e di dhe e i ke pranuar rregullat e saj.
Ti mund ta kesh patur dhe mikun me te mire,por mbase ke patur shume kohe pa e takuar personalisht,dhe cuditerisht atje ne ate vend Shqiperi,personaliteti ndryshon shume shpejt si me magji.
Personalisht nuk me intereson asgje ne lidhje me kete teme,kam fatin e mire apo te keq,qe Shqiperine ta vizitoj shpesh here,dhe shof qe shpesh here njerezit nuk jane me ata qe ti ke lene me pare.
Une para 4 vjetesh e kam takuar personalisht Olldashin me nje mik te perbashket(une se kam njohurme pare),dhe te them me bindje qe nje popull i vogel si i joni,ku njihet fara dhe feja,nuk ka per te ecur me shume se kaq,sepse LLUMI,Shpirtezia Kolektive ka fituar mbi FISNIKERINE Shqiptare.!
Krijoni Kontakt